Προς το περιεχόμενο

Φωτίστε... ασύρματα τον χώρο σας με το Hue Go της Philips

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ένα νέο φωτιστικό έρχεται να προστεθεί στη σειρά προγραμματιζόμενων λαμπτήρων LED, Hue, της Philips. Το Hue Go έχει το σχεδιασμό ενός μπολ και η διάρκεια που μπορεί να φωτίσει ένα χώρο φτάνει ως και τις τρεις ώρες με μία μόνο φόρτιση.Μπορεί να λειτουργήσει είτε συνδυαστικά με τη συσχετιζόμενη εφαρμογή για κινητά είτε με τον διακόπτη που φέρει, εναλλάσσοντας το φωτισμό σε 5 διαφορετικά modes: Cozy Candle, Sunday Coffee, Meditation, Enchanted Forest, και Night Adventure.

Επιπλέον, όπως και κάθε άλλος λαμπτήρας της σειράς Hue, ο Go λειτουργεί συνδυαστικά και με το ήδη υπάρχων σύστημα Hue ή με οποιαδήποτε από τις 200 εφαρμογές που είναι διαθέσιμες. Η διάθεση του Hue Go αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη Μαΐου με τιμή περίπου 100 δολαρίων.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: Engadget

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο Hetfield καλά λέει. Όπως και να το δεις είναι ένα φωτιστικό. Μπορεί να το αναβοσβήνεις με το κινητό σου, και γι' αυτό  μπορεί τα λάχανα να είναι σπουδαία...αλλά είναι ένα φωτιστικό. Όπως και ένα ντουί με έναν απλό λαμπτήρα.   

• Like 1

Εγω έχω πάρει φωτιστικά από Internet, έχω βάλει απλές hue πάνω και έχει και το δικό του στιλ το σπίτι, αυριο έχει απλά ένα σχέδιο. Με μισή τιμή καλύτερο functionality έχω.

• Like 1

• Super Moderators

Καλά, θα πρέπει να φορτίζουμε και τις λάμπες μας τώρα;

Δεν έχεις ξαναδεί επαναφορτιζόμενα φωτιστικά ε???

Για να πω τη μαύρη αλήθεια, στα ίδια λεφτά θα προτιμούσα να πάρω μια LIFX ακόμα, η οποία μπορεί να μην είναι ασύρματη αλλά τουλάχιστον λειτουργεί ως wifi client συνδεόμενη απευθείας στο κεντρικό access point (αν δεν κάνω λάθος, τα Hue της Philips θέλουν ξεχωριστό prioprietary AP που συνδέεται μέσω ethernet με το δίκτυο του σπιτιού).

Αυτό που δεν έχω καταλάβει ακόμα είναι πως γίνεται να μην έχουν μπει ακόμα στο κόλπο και άλλες γνωστές εταιρείες.

ps: μπορεί -1 για τη συγκεκριμένη λάμπα στη συγκεκριμένη τιμή, αλλά +100 για τα "κεράκια" Philips Imageo, έχω καμια 15αριά από δαύτα.

Κατεβάζεις ένα απο τα πολλά apps που φωτίζουν την οθόνη του τάμπλετ σου και το βάζεις όπου θες. Έχει και εφε και κρατάει κανα 2ωρο...

μόλις κερδισες 100ευρω...

• Like 1

Για να πω τη μαύρη αλήθεια, στα ίδια λεφτά θα προτιμούσα να πάρω μια LIFX ακόμα, η οποία μπορεί να μην είναι ασύρματη αλλά τουλάχιστον λειτουργεί ως wifi client συνδεόμενη απευθείας στο κεντρικό access point (αν δεν κάνω λάθος, τα Hue της Philips θέλουν ξεχωριστό prioprietary AP που συνδέεται μέσω ethernet με το δίκτυο του σπιτιού).

Αυτό που δεν έχω καταλάβει ακόμα είναι πως γίνεται να μην έχουν μπει ακόμα στο κόλπο και άλλες γνωστές εταιρείες.

ps: μπορεί -1 για τη συγκεκριμένη λάμπα στη συγκεκριμένη τιμή, αλλά +100 για τα "κεράκια" Philips Imageo, έχω καμια 15αριά από δαύτα.

Έχω καεί από lifx, μου ψήθηκε το wifi chip 10 μήνες μετά :P

Η Philips χρησιμοποιούν Ζigbee ενώ η LIFX WiFi. Αυτο έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του. Το μειονέκτημα των Philips ειναι οτι χρειάζεται ένα έξτρα Access Point. Αλλα αυτο ειναι κ το πλεονέκτημα του γιατι λειτουργεί με Zigbee και μπορεις να συνδέσεις στο ίδιο ΑΡ κ αλλους αισθητήρες (πχ. κινησης, φωτεινότητας ή καποια ασυρματη πρίζα) αν οι Philips τους υποστηρίζει βέβαια. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...