Positive Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Καλησπέρα, βρήκα μια καλή προσφορά για τον 3570k στο ebay (μεταχειρισμένο). Ο πωλητής έχει καλές αξιολογήσεις κλπ, απλά έχω μία ερώτηση για τα import charges που γράφει το ebay... Αυτά είναι αν τα στείλει με courier, γιατί τον ρώτησα και μου λέει ότι θα το στείλει σαν πακέτο (με εταιρία που έχει "ασφαλίζει" τα δέματα ουσιαστικά).
Positive Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 "I will ship via DHL.de which is a post as packet." Άρα δεν περνάει τελωνείο;
magic4spell Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 τελευταια το ebay εχει μια υπηρεσια για international users που έχει μαζι ταχυδρομικα και custom (τελωνειο).. ΠΗΡΕΣ ΤΕΤΟΙΑ? Απο το μύνημα που βλεπω μάλλον όχι.... Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω μάλλον έμπλεξες... Με DHL /TNT ΟΛΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΚΑΙ τώρα άκου την δικια μου περιπέτεια....με DHL. Παρόμοια πριν δυο χρονια νομιζω παραγγειλα μια κάρτα από USA...(αξίας κάτω από 100€) και μου έστειλαν ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΥ ...80€ ΠΕΡΊΠΟΥ. Χοντρικά για να στο αναλύσω 30€ τελωνείο και 50-60 ευρώ κόστος εκτελωνισμου...δηλαδή να αναθέσουν σε δικό τους εκτελωνιστή να στο περάσει απο τελωνείο...ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΗΓΑ ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΝΩΣΤΟ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΗ... ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ 30€ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ!!!!!! ΤΡΕΛΛΑ... 30€ για να μου δώσουν τα συνοδευτικά χαρτιά για τα οποί εγώ είχα ήδη πληρώσει την TNT USA γιατι όπως κατάλαβες υπάρχει εδώ αντιπρόσωπος που πρέπει να ...βγαλει!!!!!! Τελικά αφού έφαγα 2ώρες (και αυτό με την βοήθεια του φίλου που τους ήξερε και με πέρασαν κατα προτεραιότητακαι γύρισα 5-6 γραφεία και με την βοήθεια του φίλου) γλύτωσα τα 50€. Μάλιστα διαμαρτυρήθηκα εγγράφως στην DHL για την συμπεριφορά του αντιπροσώπου τους χωρίς να λάβω ποτέ απάντηση... Ελπίζω κάτι να έγινε.. καλύτερο και να το βρείς εσύ....
Positive Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Διάβασα ότι άμα είναι από χώρα της ΕΕ προς χώρα της ΕΕ τότε δεν περνάει τελωνείο. Άμα δεν είναι, τότε μπορεί να το στείλει "ως δώρο". Τι εμπειρίες έχετε από τέτοια;
magic4spell Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 ΒΣ ΔΩΡΟ ΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ USPS OXI TNT DHL ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΩΝΗΣΕΙΣ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα