kSiS Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) καλησπέρα. κατέχω εναν acer 15.6" με i5 κ nvidia 840m καθως κ την intel graphics. εχω εγκατεστημένα windows 8.1 pro full updates καθως και firefox + chrome και τον τελευταιο flash player καθως και java με τελευταια εκδοση. και shockwave player..το προβλημα που εχω ειναι οτι σε κανεναν απο τους browsers δεν μου φορτώνει ταινίες απο το ιντερνετ (stream). αφου πατησω το play μενει στο loading και γυρναει η μπιλια για πολυ ωρα κ στο τελος σταματαει απλα. εχω δοκιμασει ειτε με wifi ειτε με ethernet. ο σταθερος υπολογιστης παιζει κανονικα τα ιδια λινκς (που δεν φορτωνουν στο λαπτοπ) χωρις προβλημα και ειναι συνδεδεμενος στο ιδιο ρουτερ επανω.η γραμμη συγχρονιζει στα 11kbps επισης δεν παιζουν και οι σταθμοι του e-radio.εχω παρατηρησει οτι τα autoupdates της adobe (reader, flash player) δεν δουλευουν, σταματανε στο 33% κ 50% και μου λεει οτι χαθηκε το connection. και οταν παταω το play σε μια ταινια απο αυτες που δεν παιζουν, ανοιγω την διαχειριση εργασιων απο το chrome, εντοπιζω το plugin shockwave player και παρατηρω οτι δε κανει χρηση δικτυου ( δλδ δεν κατεβαζει δεδομενα) σε αντιθαση με τον σταθερο που τον βλεπω να κατεβαζει οσο κανουν play οι ταινιες. επισης οταν κανω googlaro μου βγαζει τα αποτελεσματα ετσι. και στους 2 browsers. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2015 από kSiS
kyriakh Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Απενεργοποίησε πρώτα το αντιβάιρους και μετά κάνε update το adob k Java. Σα πρώτη σελίδα στα new tab σου βγάζει το Google? Koίτα τι add ons έχεις και απενεργοποίησε τα όλα που δε ξέρεις κ δε θες.
kSiS Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 δεν υπάρχει antivirus. java, shockwave & flash player είναι όλα αναβαθμισμένα.δεν υπάρχουν ύποπτα plugins ούτε επεκτάσεις πλην του adblock. κεντρική καθαρή ορισμένη στο Google.gr.
kyriakh Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 http://www.tomsguide.com/answers/id-1661167/stream-anymore.html κεντρική καθαρή αλλά τα new tabs; Γιατί λέω μήπως αυτό το άνοιξες από νέα καρτέλα; κατέβασε το ccleaner http://download.cnet.com/CCleaner/ και καθάρισε τη registry και σκουπίδια τέμπ Απεγκατέστησε τις προϋγούμενες εκδόσεις java k flash
kSiS Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 new tab ειναι καθαρα. στον πινακα ελεγχου ολες οι εφαρμογες ειναι γνωστες. παλαιοτερες εκδοσεις δεν φαινεται να ειναι εγκατεστημενες. αυριο θα κοιταξω να ξανασβησω ολες τις εφαρμογες adobe κ java. θα τρεξω ccleaner και θα επαναγκαταστησω. πιστευω κατι φραγει την μεταφορα δεδομενων με την adobe.
kSiS Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 τα δοκίμασα όλα. τίποτα. εγκατέστησα και της malwarebytes το anti-malware και βρήκε 1 trojan.agent σε 3 αρχεία microsoft.exe κ 2 ακόμα. τα έβαλα καραντίνα αλλά τίποτα δεν άλλαξε. ξεκινάω φορμάτ σήμερα . ευχαριστώ για την βοήθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα