henry11 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Καλησπερα παιδια χρονια πολλα..εχω μια samsung ue28h4000 βλεπω κανονικα τους υποτιτλους απο usb αλλα ειναι μικροι κ εχω τη ρυθμιση στο μεγαλο!!ξερει κανεις αν χρειαζεται να κανω κατι αλλο;; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Εσυ που ξερεις πων να παιξει υποτιτλους η τηλεοραση αυτη αν θες μπες και εδω και πες του το πως www.insomnia.gr/topic/565251-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B9%CF%84%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CE%B5-samsung Για την ερωτηση σου δεν εχω απαντηση απλα εχει ιδια τηλεοραση με σενα και δεν μπορει να παιξει υποτιτλους. Αν θες βοηθα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techm Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Είναι θέμα του player της tv.Δε μπορείς να κάνεις κάτι.Πάρε έναν εξωτερικό media player. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
henry11 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 <p>Είναι θέμα του player της tv.Δε μπορείς να κάνεις κάτι.Πάρε έναν εξωτερικό media player.</p> δεν υπαρχει κατι αλλο; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techm Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Και μέγεθος και γραμματοσειρά να τους αλλάξεις,πάλι το ίδιο θα φαίνονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
henry11 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 <p>Και μέγεθος και γραμματοσειρά να τους αλλάξεις,πάλι το ίδιο θα φαίνονται.</p> κριμα Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα