henry11 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Καλησπερα παιδια χρονια πολλα..εχω μια samsung ue28h4000 βλεπω κανονικα τους υποτιτλους απο usb αλλα ειναι μικροι κ εχω τη ρυθμιση στο μεγαλο!!ξερει κανεις αν χρειαζεται να κανω κατι αλλο;; Sent from my iPhone using Insomnia
tsilitheo1 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Εσυ που ξερεις πων να παιξει υποτιτλους η τηλεοραση αυτη αν θες μπες και εδω και πες του το πως www.insomnia.gr/topic/565251-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B9%CF%84%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CE%B5-samsung Για την ερωτηση σου δεν εχω απαντηση απλα εχει ιδια τηλεοραση με σενα και δεν μπορει να παιξει υποτιτλους. Αν θες βοηθα..
techm Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Είναι θέμα του player της tv.Δε μπορείς να κάνεις κάτι.Πάρε έναν εξωτερικό media player.
henry11 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 <p>Είναι θέμα του player της tv.Δε μπορείς να κάνεις κάτι.Πάρε έναν εξωτερικό media player.</p> δεν υπαρχει κατι αλλο; Sent from my iPhone using Insomnia
techm Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Και μέγεθος και γραμματοσειρά να τους αλλάξεις,πάλι το ίδιο θα φαίνονται.
henry11 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 <p>Και μέγεθος και γραμματοσειρά να τους αλλάξεις,πάλι το ίδιο θα φαίνονται.</p> κριμα Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα