mpampinos1987 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Ψάχνω για τηλεοραση, και εχω μπερδευτεί εντελώς. Την θελω για να την συνδεω με το pc και κυριως για να βλεπω ταινίες. Το budget μου ειναι μεχρι 500 ευρο. Σε καποια εξερετικη περίπτωση ισως μπορω να δωσω κσι 600. Νομιζω πως με ενδιαφερει και το 3d αλλα θελω την γνώμη σας για το αν αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Redshift Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 για ταινιες plasma http://www.skroutz.gr/s/4785283/LG-60PB5600.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delije Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 http://www.skroutz.gr/s/4639689/Samsung-UE40H6400.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 για ταινιες plasma http://www.skroutz.gr/s/4785283/LG-60PB5600.html Εαν εχεις σκοτεινό χώρο η μπορείς να ελεγξεις την φωτεινότητα του είναι καλη επιλογή.Εαν όχι απλα προσπέρασε την. Στο ανώτατο όριο του budget σου υπάρχει η samsung 50" h6200.Την έχω ενα μήνα και θεωρω πως είναι τιμιοτατη για την τιμή της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpampinos1987 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Εαν εχεις σκοτεινό χώρο η μπορείς να ελεγξεις την φωτεινότητα του είναι καλη επιλογή.Εαν όχι απλα προσπέρασε την. Στο ανώτατο όριο του budget σου υπάρχει η samsung 50" h6200.Την έχω ενα μήνα και θεωρω πως είναι τιμιοτατη για την τιμή της. Εαν εχεις σκοτεινό χώρο η μπορείς να ελεγξεις την φωτεινότητα του είναι καλη επιλογή.Εαν όχι απλα προσπέρασε την. Στο ανώτατο όριο του budget σου υπάρχει η samsung 50" h6200.Την έχω ενα μήνα και θεωρω πως είναι τιμιοτατη για την τιμή της. Ton xwro mporw na ton elenksw k genika sto skotadi vlepw tainies. tin 6200 tin skeftomai poli. Exeis dokimasei to 3d tis? Genika mou exei kolisei to 3d alla den exw idea pos einai, an kourazei klp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soma_g4 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Την 1η ταινία που είδα 3d,καθε μισαωρο εκανα διάλειμμα γιατί τα ματια μου τα ένιωθα κάπως. Στην 2η εκανα ενα διάλειμμα μονο και στην 3η και μετα κανένα διάλειμμα. Αξίζει να δώσεις κάτι παραπανω και να πάρεις τηλεόραση 3d αλλά το λιγότερο 47". Το 3d ειναι σε 2 τύπους. Ενεργητικό και παθητικο. Το ενεργητικό έχει ακριβά γυαλιά ενω το παθητικό (της lg) έχει πανφθηνα γυαλιά χωρίς μπαταρία. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο καλό. Εγώ έχω lg 42" 3d και το μονο που με χαλάει είναι οτι δεν πήρα την 50" ... Την 1η ταινία που είδα 3d,καθε μισαωρο εκανα διάλειμμα γιατί τα ματια μου τα ένιωθα κάπως. Στην 2η εκανα ενα διάλειμμα μονο και στην 3η και μετα κανένα διάλειμμα. Αξίζει να δώσεις κάτι παραπανω και να πάρεις τηλεόραση 3d αλλά το λιγότερο 47". Το 3d ειναι σε 2 τύπους. Ενεργητικό και παθητικο. Το ενεργητικό έχει ακριβά γυαλιά ενω το παθητικό (της lg) έχει πανφθηνα γυαλιά χωρίς μπαταρία. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο καλό. Εγώ έχω lg 42" 3d και το μονο που με χαλάει είναι οτι δεν πήρα την 50" ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpampinos1987 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Την 1η ταινία που είδα 3d,καθε μισαωρο εκανα διάλειμμα γιατί τα ματια μου τα ένιωθα κάπως. Στην 2η εκανα ενα διάλειμμα μονο και στην 3η και μετα κανένα διάλειμμα. Αξίζει να δώσεις κάτι παραπανω και να πάρεις τηλεόραση 3d αλλά το λιγότερο 47". Το 3d ειναι σε 2 τύπους. Ενεργητικό και παθητικο. Το ενεργητικό έχει ακριβά γυαλιά ενω το παθητικό (της lg) έχει πανφθηνα γυαλιά χωρίς μπαταρία. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο καλό. Εγώ έχω lg 42" 3d και το μονο που με χαλάει είναι οτι δεν πήρα την 50" ... Την 1η ταινία που είδα 3d,καθε μισαωρο εκανα διάλειμμα γιατί τα ματια μου τα ένιωθα κάπως. Στην 2η εκανα ενα διάλειμμα μονο και στην 3η και μετα κανένα διάλειμμα. Αξίζει να δώσεις κάτι παραπανω και να πάρεις τηλεόραση 3d αλλά το λιγότερο 47". Το 3d ειναι σε 2 τύπους. Ενεργητικό και παθητικο. Το ενεργητικό έχει ακριβά γυαλιά ενω το παθητικό (της lg) έχει πανφθηνα γυαλιά χωρίς μπαταρία. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο καλό. Εγώ έχω lg 42" 3d και το μονο που με χαλάει είναι οτι δεν πήρα την 50" ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Age4Greeks Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Εγώ έχω lg 42" 3d και το μονο που με χαλάει είναι οτι δεν πήρα την 50" ... Ε εντάξει, 8 στους 10 μετανιώνουν που δεν έχουν ανέβει μερικές ίντσες παραπάνω, οι 40-42 συνηθίζονται πολύ εύκολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
faronas Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 και αυτή φαίνεται πολύ καλή http://www.skroutz.gr/s/4841163/LG-42LB5700.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα