Dev1l Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Καλησπέρα παιδιά, σήμερα πήγα να ανοίξω το μηχάνημα της υπογραφής μου και ενώ άναβε όλα το σύστημα κανονικά δεν άναβε η οθόνη! Ενώ άκουγα τον χαρακτηριστικο ήχο του υπολογιστή όταν ανοίγουν τα Windows, δοκίμασα να το συνδέσω σε άλλη θύρα, δοκίμασα HDMI αλλά πάλι τίποτα, όταν όμως το συνδέσω το monitor στην on board η οθόνη δουλεύει μια χαρά. Το σύστημα δουλεύει κανονικά εκτός από την κάρτα και δεν ξέρω το γιατί, ενώ φαίνεται να δουλεύει κανονικά, οι ανεμιστήρες δουλεύουν αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Καμιά βοήθεια ?
trujillo2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 συμφωνα με οσα λες και εφοσον λες οτι δουλευει με την onboard τοτε η καρτα εχει προβλημα . αν εχεις δυνατοτητα βαλτη και σε ενα αλλο pc να διαπυστωσεις 100% οτι εχει χαλασει . σε safe mode εχεις εικονα?
Dev1l Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 συμφωνα με οσα λες και εφοσον λες οτι δουλευει με την onboard τοτε η καρτα εχει προβλημα . αν εχεις δυνατοτητα βαλτη και σε ενα αλλο pc να διαπυστωσεις 100% οτι εχει χαλασει . σε safe mode εχεις εικονα? Δυστυχώς δεν έχω κάποιο σύστημα προς το παρόν για να δοκιμάσω! Safe Mode εννοείς στα Windows έτσι ? Ναι έχω αν είμαι με την on board gpu.
Dev1l Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Αποσύνδεσα την κάρτα γραφικών από την motherboard, και την ξανα-σύνδεσα, το πρόβλημα φαίνεται να λύθηκε! Ποιός ξέρει! Anyway, ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου φίλε μου! 1
trujillo2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 ισως δεν ''παταγε'' καλα στην pci-e υποδοχη , αν το σκουντηξες-τρανταξες κατα λαθος μπορει να κουνηθηκε.ολα γινονται με τους υπολογιστες! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα