lepaterious Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Και αμα ο αλλος δεν εχει internet ρε φιλε τι να το κανει μετα? Ρωταω γιατι και γω στι sim τα εχω και το σκεφτομαι για το Gmail Οι επαφες παραμενουν στο τηλεφωνο απλα τις κανει back up στο gmail, στην περιπτωση που χασεις το τηλεφωνο, αλλαξεις η οτι αλλο μπαινεις στο gmail το συγχρονιζεις και τις εχεις πισω...
chios Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 δεν υπαρχουν οι επαφες των sim εκει. αφου ξεζιπαρω και παω να ανοιξω τα αρχεια παει να τα ανοιξει με outlook. με το ιντερνετ αρχειο εχει τις επαφες των mail που ηδη εχω. κατι αλλο θελει... ο συγχρονισμος αυτος που μου προτεινεις εχει γινει εδω και χρονια απο το κινητο μου αλλα ποτε δεν εβλεπα επαφες sim. Δεν έχει γίνει ο συγχρονισμός Θα πας στις επαφές του τηλεφώνου ρυθμίσεις και θα κάνεις εισαγωγή από sim και θα επιλέξεις Google.
batman_gardiki Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δεν έχει γίνει ο συγχρονισμός Θα πας στις επαφές του τηλεφώνου ρυθμίσεις και θα κάνεις εισαγωγή από sim και θα επιλέξεις Google. στο smartphone πάω... επαφές - εισαγωγή/εξαγωγή επαφών αντιγραφή επαφών απο ''sim1 vodafone'' - επόμενο - αντιγραφή επαφών σε ''gmail'' - επόμενο - επιλογή όλων των επαφών στο vodafone - ok - η αντιγραφή ολοκληρώθηκε. το ίδιο κάνω για την ''sim2 cosmote'' και για το ''phone''. πάω μετά στις επαφές του gmail στο pc και δεν βλέπω καμία διαφορά.... ότι είχα-έχω. το smartphone όμως έχει γεμίσει διπλές και τριπλές επαφές ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα