batman_gardiki Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 έχω smartphone dual sim - android 4.2.1 και θέλω να μεταφέρω... τις επαφές των δύο sim και όσων είναι αποθηκευμένες στη συσκευή (τριών χώρων δηλαδή) στο pc..... έπειτα αφού τελειώσω τα ''πειράματα'' μου, θέλω να τις ξαναβάλω στο smartphone όπως ήταν ... γίνετε; και αν ναι με ποιόν τρόπο; ευχαριστώ!!!
neverme Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Τότε κάνε synchronise τις επαφές στο gmail και θα τις έχεις σε όποια συσκευή θέλεις
chios Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Ακόμα βάζετε τις επαφές στην sim; έλεος κάνε αυτό που σου λέει ο neverme και ξενιαζεις μια και καλή. Μπες και στο Gmail και φτιάξε τες με όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, email, γενέθλια κλπ.
saruman123 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Ακόμα βάζετε τις επαφές στην sim; έλεος κάνε αυτό που σου λέει ο neverme και ξενιαζεις μια και καλή. Μπες και στο Gmail και φτιάξε τες με όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, email, γενέθλια κλπ.Και αμα ο αλλος δεν εχει internet ρε φιλε τι να το κανει μετα?Ρωταω γιατι και γω στι sim τα εχω και το σκεφτομαι για το Gmail
tsilitheo1 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Φιλε μου αφου εχεις γμαιλ συγχρονισε τες κανε λοτζιν με καποιον μπροουσερ στο γμαιλ απο το γοογλε πατα ρυθμισεις λογαριασμου πηγαινε ληψεις και πατα να κατεβουν οι επαφες. Μετα κανε ο.τι θες..
batman_gardiki Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Τότε κάνε synchronise τις επαφές στο gmail και θα τις έχεις σε όποια συσκευή θέλεις από που γίνετε synchronise;
chios Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Από ότι διαβάζω στο πρώτο ποστ ο φίλος έχει smartphone γίνεται να μην έχει ίντερνετ;; Δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις.
tsilitheo1 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 από που γίνετε syn chronise; Εσυ λες οτι εχεις και δουλευεις γμαιλ;;;. Θα μπεις ρυθμισεις στο τηλ.σου θα πας λογαριασμοι και συγχρονισμος θα επιλεξεις το γμαιλ σου και πατας συγχρονισμος. Μετα σε οποιο πσ μπεις στο γοογλε και κανεις λοτζιν στο γμαιλ σου εχεις τις επαφες σου.. 1
batman_gardiki Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Εσυ λες οτι εχεις και δουλευεις γμαιλ;;;. Θα μπεις ρυθμισεις στο τηλ.σου θα πας λογαριασμοι και συγχρονισμος θα επιλεξεις το γμαιλ σου και πατας συγχρονισμος. Μετα σε οποιο πσ μπεις στο γοογλε και κανεις λοτζιν στο γμαιλ σου εχεις τις επαφες σου.. και οι επαφές των αριθμών τηλεφώνου από sim1, sim2 και από συσκευή τηλεφώνου που είναι; στο εικονίδιο που είναι πάνω αριστερά και κάτω από το εικονίδιο Google, πατώντας το βελάκι διαλέγω επαφές και βλέπω μόνο τις διευθύνσεις mail που έχω αποθηκευμένες αυτές υπάρχουν χρόνια εκεί.... κάτω αριστερά - μέσα στο gmail - έχει τρία εικονίδια...επαφές hangouts, συνομιλίες hangouts και τηλεφωνικές κλήσεις. πατώντας τηλεφωνικές κλήσεις έχω επιλογή να δοκιμάσω εφαρμογές android λέει και πατώντας εκεί μου ανοίγει το Hangouts Dialer - Κλήσεις για εγκατάσταση. Μήπως γίνετε κάτι με αυτό;
tsilitheo1 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Φιλε μου αφου συγχρονισεις τις επαφες σου στο γμαιλ ανοιξε 1 μπρουσερ στο πσ. Στην αναζητηση γοογλε. Κανε συνδεση στον λογαριασμο γμαιλ εκει που λεει εισοδος. Μετα πατα στο μπλε ανθρωπακι πατας λογαριασμος και πας κατω που λεει ληψεις δεδομενων. Εκει επιλεγεις τις επαφες και τις κατεβαζεις σε ζιπ αρχειο.
tsilitheo1 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 ;;;;;ανοιξε το μηπως;;;;πιο πανω γραφεις νομιζω οτι θες να τις επεξεργαστεις στο πσ... έχω smartphone dual sim - android 4.2.1 και θέλω να μεταφέρω... τις επαφές των δύο sim και όσων είναι αποθηκευμένες στη συσκευή (τριών χώρων δηλαδή) στο pc..... έπειτα αφού τελειώσω τα ''πειράματα'' μου, θέλω να τις ξαναβάλω στο smartphone όπως ήταν ... γίνετε; και αν ναι με ποιόν τρόπο; ευχαριστώ!!!
batman_gardiki Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 δεν υπαρχουν οι επαφες των sim εκει. αφου ξεζιπαρω και παω να ανοιξω τα αρχεια παει να τα ανοιξει με outlook. με το ιντερνετ αρχειο εχει τις επαφες των mail που ηδη εχω. κατι αλλο θελει... ο συγχρονισμος αυτος που μου προτεινεις εχει γινει εδω και χρονια απο το κινητο μου αλλα ποτε δεν εβλεπα επαφες sim.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα