Michael_Wx Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Έχω το Note 3 και έχει σπάσει το βύσμα τον ακουστικών μέσα στην θύρα τον ακουστικών του smartphone και δεν μπορώ να βγάλω το σπασμένο βύσμα. Μπορείτε να μου προτείνεται τρόπους να το βγάλω? Επίσης θα γινόταν να απενεργοποιήσω τα ακουστικά από το smartphone ενώ είναι συνδεδεμένα? Ευχαριστώ.
tsilitheo1 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Το πρωτο που μου ερχεται στο μυαλο πριν αναγκαστεις να το ανοιξεις ειναι να βαλεις απειροελαχιστη λογκο στιγμης με μια καρφιτσα στο κομματι των ακουστικων που σου εμεινε στο χερι -οχι στο μεσα- και αφου το ταιριαξεις συμφωνα με το πως εσπασε πιεσε το να κολλησει. Βαστα το ετσι πιεσμενο μερικα λεπτα και μετα απαλα δοκιμασε να τραβηξεις. Αλλιως θελει ανοιγμα..
Technology fan Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Λοιπόν καταρχήν εγώ αυτό είχα κάνει με το iphone μου και πέτυχε, δεν ξέρω τι θα γίνει στη περίπτωση σου και δεν μπορώ να θεωρηθώ υπεύθυνος... Πάρε τα ακουστικά τα χαλασμένα, αυτά που σου έμειναν στο χέρι εννοώ, και πίεσε το πολύ στο σπασμένο βύσμα, αν εφάπτεται καλά τότε υπάρχει πιθανότητα να τα τραβήξεις μαζί με το βύσμα που έμεινε μέσα. Αν δεν πετύχει αυτό τότε βάλε λίγο κόλλα (στα ακουστικά και όχι στο βύσμα!!) και δοκίμασε ξανα. Αλλά πριν δοκιμάσεις αυτά, περίμενε κι άλλες απαντήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα