Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το Note 3 και έχει σπάσει το βύσμα τον ακουστικών μέσα στην θύρα τον ακουστικών του smartphone και δεν μπορώ να βγάλω το σπασμένο βύσμα. Μπορείτε να μου προτείνεται τρόπους να το βγάλω? Επίσης θα γινόταν να απενεργοποιήσω τα ακουστικά από το smartphone ενώ είναι συνδεδεμένα? Ευχαριστώ. 

post-267392-0-14833600-1428228925_thumb.jpg

post-267392-0-59581200-1428228927_thumb.jpg

post-267392-0-01518600-1428228930_thumb.jpg

post-267392-0-95657400-1428228930_thumb.jpg

Δημοσ.

Το πρωτο που μου ερχεται στο μυαλο πριν αναγκαστεις να το ανοιξεις ειναι να βαλεις απειροελαχιστη λογκο στιγμης με μια καρφιτσα στο κομματι των ακουστικων που σου εμεινε στο χερι -οχι στο μεσα- και αφου το ταιριαξεις συμφωνα με το πως εσπασε πιεσε το να κολλησει. Βαστα το ετσι πιεσμενο μερικα λεπτα και μετα απαλα δοκιμασε να τραβηξεις. Αλλιως θελει ανοιγμα..

Δημοσ.

Λοιπόν καταρχήν εγώ αυτό είχα κάνει με το iphone μου και πέτυχε, δεν ξέρω τι θα γίνει στη περίπτωση σου και δεν μπορώ να θεωρηθώ υπεύθυνος... :P

Πάρε τα ακουστικά τα χαλασμένα, αυτά που σου έμειναν στο χέρι εννοώ, και πίεσε το πολύ στο σπασμένο βύσμα, αν εφάπτεται καλά τότε υπάρχει πιθανότητα να τα τραβήξεις μαζί με το βύσμα που έμεινε μέσα. Αν δεν πετύχει αυτό τότε βάλε λίγο κόλλα (στα ακουστικά και όχι στο βύσμα!!) και δοκίμασε ξανα.

Αλλά πριν δοκιμάσεις αυτά, περίμενε κι άλλες απαντήσεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...