Shyn Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Εχω αρκετες μερες να μπω στο forum. Περιμενα ηδη να εχεις ξεκινησει με τον ενθουσιασμο που ειχες απ'οτι θυμμαι! Yπαρχει Cross-Platform πλεον, ξεκινα με C# https://msdn.microsoft.com/en-us/library/dn771552.aspx Επεξ/σία 16 Μαΐου 2015 από Shyn 1
IronBacteria Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Εχω αρκετες μερες να μπω στο forum. Περιμενα να εχεις ξεκινησει ηδη με τον ενθουσιασμο που ειχες απ'οτι θυμμαι! Yπαρχει Cross-Platform πλεον, ξεκινα με C# https://msdn.microsoft.com/en-us/library/dn771552.aspx έχω ήδη με python ξεκινήσει... Μια χαρά σε βοηθήσαμε όλοι, εσύ δυστυχώς είσαι αγνώμων, αμόρφωτος και εγγενώς άξεστος επομένως σου είναι κομματάκι δύσκολο να καταλάβεις πότε σου δίνουν χέρι βοήθειας και πότε μούτζα. Τόσες μέρες που τρέχει το θέμα , αν ήθελες πραγματικα να ασχοληθείς με κάτι, θα είχες ξεκινήσει και θα μας είχες θαμπώσει με τον τόσο ενθουσιασμό και όρεξη που μοιάζει να έχεις. Πέρα από την πλάκα, αυτός ήταν ο λόγος που απάντησα σοβαρά μετά από 2-3 αστεία που έγραψα στην αρχή. Προφανώς όμως εσύ ψάχνεις κάποιον να γνωρίζει το τηλ. του Σφακιανάκη να σου κάνει κονέ. Πες το καημένε από την αρχή να μη παιδευόμαστε... Μια τσιγγάνα μου είπε το μέλλον: Ταξίαρχος πόρτας στα lidl/carrefour με ειδικότητα "αναίτιος σφίχτερμαν". Αυτός που όταν δεν προφέρει άφθονο ποζεριλίκι και σιωπηλές ματιές τύπου "εγώ δέρνω", θα ψάχνει στις τσάντες πελατών με μπλαζέ ύφος Horatio @CSI:Miami να βρει ηρωίνη, αναθεματίζοντας παράλληλα την καθυστερημένη κοινωνία και την τύχη του που δεν δούλεψε το βίσμα του και δεν πέρασε στην ΕΛΑΣ για να ξεβρωμίσει τη χώρα από τους ηλίθιους και τους ανίκανους. Και κάτι τελευταίο: Ταμαμ για στρατιωτική σχολή είσαι αδερφέ, ποιός την έχει μακρύτερη κι έτσι. Κοίτα μη παιδεύεσαι άδικα σου έγραψα τι κάνει η function, είναι bubble sort από τα πρώτα μαθήματα αλγορίθμων. Γιατί σε βρίζω στα κινέζικα θα μου πεις τώρα... ΥΓ: Αν όταν ξεκίνησα να μαθαίνω προγραμματισμό -πριν 200 χρόνια- είχα τόσους φίλους να με καθοδηγήσουν και τόσες πληροφορίες στο πιάτο όσες έχεις εσύ εδώ σε λίγες σελίδες, θα ήμουν τρισευτυχισμένος. O tempora o mores που λένε. είχα ετοιμάσει ένα κατεβατό βρίζοντας αλλα για άτομα σαν και εσένα δεν αξίζει κάτι τέτοιο...πάνε ασχολήσου εσύ με τον προγραμματισμό και "γρα9ε" με στα αρχίδια σου,δεν θα μου λή9eiς φιλε μου...η bubble short η πως σκατά λέγεται δυστυχώς δεν την γνωρίζω γιατί είμαι 'αγνώμων, αμόρφωτος και εγγενώς άξεστος επομένως mου είναι κομματάκι δύσκολο να καταλάβw πότε mου δίνουν χέρι βοήθειας και πότε μούτζα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα