IronBacteria Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Το ΑΟΔΕ δεν υπαρχει πλεον και μαλλον όσοι θέλουν να πάνε σε στρατιωτικές σχολές θα δινουν ΑΟΘ, Πληροφορικη, Εκθεση , Μαθηματικα και Φυσικη. κ καλα το ειπες αλλα βγαλε την φυσικη
PC_MAGAS Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 οχι φιλε μου δεν εχω διψα για εξουσια με την εννοια που εσυ το λες και το αναφερεις.απλως ειμαι πολυ ευεξαπτος τωρα τελευταια και νευριαζω ασχημα οταν αλλοι θεωρουν τον ευατουλη τους υπερανω και το παιζουν εξυπνοι.ο αλλος λεει μουσικη,ο αλλος λεει οτι στη διωξη ολοι καθονται,ε δεν μπορω να μην πω κατι....Α ΝΑΙΙΙΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΞΥΝΟΝΤΑΙ,ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ .ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ?ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΤΣΙ?εμ που να το ξερετε λογικο...μονο να ειρωνευεστε καλα ξερετε.αλλα anyway,μεικα ατομα οντως μου εδωσαν σοβαρες προτασεισ εδω μεσα κα ιτους ευχαριστω θερμα για τον χρονο τους.οσον αφορα τους αλλους,δεν χρειαζεται να πω κατι,γιατι αν αρχισω δεν θα τελειωσω φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.μου εχεις δωσει ουσιαστικα 'κεφαλαια' της πληροφορικης (τα ονοματα) και αυτο ειναι το πρωτο βασικο κομματι.το θεμα ειναι οταν θελω να ασχοληθω με αυτα τι κανω...το πολ πολυ να googlarw και αν αρχιζω να μαθαινω οτι μπορω απο εκει αλλα μετα?το google οντως εχει τα παντα? code academy?not....ναι φυσικα θα αρχισω με μια γλωσσα αλλα με code academy ρε μεγαλε?δεν ξερω γιατι αλλα δεν μου αρεσει(και ναι απο κει απεκτησα τις ελαχιστες γνωσεις μου se python).απο οτι φαινεται c++ for the win ! α ναι το ξεχασα...οντως ουτε java,javascript?(για σελιδεςδεν ειναι αυτη,που κολλαει?),ruby μου αρεσουν...εχω φαει τεραστιο κολλημα με την c++ και δεν ξερω γιατι.φοβαμαι απλως με το που βγω απο τα βασικα θα δυσκολεψει ασχημα το πραγμα... Εφοσον γουσταρεις μην χανεις χρονο. C++ is not a bad choice για δημιουργία υποδομών εφαρμογής. Ξεκίνα με Small Scale projects και μετά δοκίμασε να κάνεις contribute σε ένα project ελευθέρου λογισμικού. 2
PC_MAGAS Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Open Source ftw. O Stallman έχει άλλη άποψη αλλά δεν είναι επί του θέματος. 1
The_Judas Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 συμφωνα με πηγες μου,το τμημα μας ειναι απο τα καλυτερα ευρωπαικα και στα κορυφαια παγκοσμιως.οχι δεν ασχολουνται με τετοιες βλακειες αλλα με παιδοφιλους,με το ηλεκρτονικο εγκλημα και απατες μεσω αυτου γενικα κτλπ.ενα κοριτσακι η8ελε μεσω fb να αυτοκτονησει αν θυμαμαι καλα και μεσα σε 3 λεπτα το βρηκανε οι μπαγασες και το εσωσαν....(ΝΑΙ ΣΕ 3 ΛΕΠΤΑ ΜΟΝΟ!!!ΟΧΙ ΩΡΕΣ!!!!) Δεν την βρήκαν χακάροντας την αν αυτό εννοείς. Από τα αρχεία της αστυνομίας βρίσκουν κάποια στοιχεία και τα προωθούν στο τοπικό τμήμα που επεμβαίνει. Γενικά χλωμό το βλέπω να ασχολούνται με hacking. Παρόλα αυτά θα σου είναι χρήσιμες οι γνώσεις που σου προτάθηκαν ακόμη και αν δουλέψεις αλλού. Απλά μην παρασύρεσαι από αμερικάνικες σειρές. Αλλά και επαγγελματικά αν το δεις, αν έχεις αυτές τις γνώσεις θα κάθεσαι να δουλεύεις στην αστυνομία για μισθό δημοσίου; 2
brute-force Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Eίσαι 16 χρονών, έχεις όρεξη να μάθεις προγραμματισμό και ήδη ξέρεις 2-3 βασικά πράγματα. Εκτός αν έχεις ιδιαίτερη αγάπη για την αστυνομία, θα σου πρότεινα να την ξεχάσεις. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2015 από brute-force
IronBacteria Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 απο μικρος ονειρο μου ηταν φιλοι μου να παω στην αστυνομια εκει στο σμημα της διωξης.μπορει οντως να ξερω λεμε τωρα παρα πολλα πραγματα και να χαραμιζομαι εκει μεσα,αλλα στο σπιτι μου στο free time μου μπορω καλλιστα να ασχολουμαι με την πληροφορικη.βασικα περιμεντε και τις πανελλαδικες.18.400 θελει η σχολη.περιμεντε να τα πιασω.παντως αν τα πιασω 1.τελειωνω την αστυνομια.2.κανω τα χαρτια μου και παω σε πανεπιστημιο πληροφορικης νομιζω οτι ισως ειμαι πιο σαφης... Δεν την βρήκαν χακάροντας την αν αυτό εννοείς. Από τα αρχεία της αστυνομίας βρίσκουν κάποια στοιχεία και τα προωθούν στο τοπικό τμήμα που επεμβαίνει. Γενικά χλωμό το βλέπω να ασχολούνται με hacking. Παρόλα αυτά θα σου είναι χρήσιμες οι γνώσεις που σου προτάθηκαν ακόμη και αν δουλέψεις αλλού. Απλά μην παρασύρεσαι από αμερικάνικες σειρές. Αλλά και επαγγελματικά αν το δεις, αν έχεις αυτές τις γνώσεις θα κάθεσαι να δουλεύεις στην αστυνομία για μισθό δημοσίου; οχι οχι με hacking δεν νομιζω ουτε εγω να ασχολουνται.απλως απο οτι εχω καταλαβει ειναι πολυ καλοι στο πχ να βρισκουν μεσω του υπολογιστη-ιντερνετ παιδοφιλους κτλπ... Eίσαι 16 χρονών, έχεις όρεξη να μάθεις προγραμματισμό και ήδη ξέρεις 2-3 βασικά πράγματα. Εκτός αν έχεις ιδιαίτερη αγάπη για την αστυνομία, θα σου πρότεινα να την ξεχάσεις. οπως προανεφερα απο μικρο μου αρεσε η αστυνομια.αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πχ αν ξερω 10 πραγματα θα χαραμιστω εκει ....(στο free time ,μπορω να ασχοληθω εγω με οτι θελω...)
AlexHello Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Καλησπέρα και από μένα Όπως τονίσαν και οι υπόλοιποι με οποιαδήποτε γλώσσα και να αρχίσεις εφόσον δεν τα παρατηρήσεις τις απαραίτητες γνώσεις θα τις πάρεις. Παρ' όλα αυτά όπως και με τις ομιλούμενες γλώσσες μπορείς να αρχίσεις από εύκολες (ιταλικά, αγγλικά, γαλλικά), από μέτριες (πολωνικά, ρώσικα, τουρκικά) ή δύσκολες (αράβικα, κινέζικα, κορεατικά). Έτσι και με τις γλώσσες προγραμματισμού. Μπορείς όπως ανέφερες να αρχίσεις με python (εύκολη σύνταξη, γρήγορα πρωτότυπα), με java (γενικής χρήσης, αντικειμενοστραφής, "write once run everywhere" ) ή με c++ (γενικης χρησης, δυνατότητα προγραμματισμού high και low level, υποστηρίζει αρκετά προγραμματιστικά υποδείγματα). Αρχίζοντας από μια εύκολη γλώσσα μπορείς να εισαχθείς σχετικά ομαλα στον προγραμματισμό άλλα σε περίπτωση που θες να κινηθείς σε αλλες πιο δυσκολες γλωσσες υστερα οπως η c++ θα δυσκολευτείς. Από την άλλη αν ξεκινήσεις από c++ μπορείς να μπλέξεις με περίεργα compiler ή linker errors και να τα παρατήσεις. Αν παρ' όλα αυτά δεν τα παρατήσεις και μάθεις κάλα (και σωστά πανω από όλα) την c++ η μετάβαση σε μια γλώσσα σαν την python θα σου φανεί αστεία. Ελπίζω να βοήθησα (Υ.Γ.) μακρια απο VB6 1
IronBacteria Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.με ψιλοτρομαξατε οσον αφορα την c++ οταν θα βγω απο τα βασικα γιατι οπως φαινεται μετα δυσκολευει το πραγμα ασχημα...οποτε μαλλον θα κινηθω σε JAVA ΠΑΙΔΙΑ.βλεπω ειναι πολυ δυνατη γλωσσα οπως και η c++ χρησιμοποιεται παντου αλλα το μονο που μου τη σπαει ειναι οτι αλλα πρεπει αναγκαστικα να μπουν σε classes...ακομα και το Main χαχχχχαχαχ....οποτε java προς ολο τα χως?
IronBacteria Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) λαθος-- Επεξ/σία 2 Μαΐου 2015 από IronBacteria
PC_MAGAS Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.με ψιλοτρομαξατε οσον αφορα την c++ οταν θα βγω απο τα βασικα γιατι οπως φαινεται μετα δυσκολευει το πραγμα ασχημα...οποτε μαλλον θα κινηθω σε JAVA ΠΑΙΔΙΑ.βλεπω ειναι πολυ δυνατη γλωσσα οπως και η c++ χρησιμοποιεται παντου αλλα το μονο που μου τη σπαει ειναι οτι αλλα πρεπει αναγκαστικα να μπουν σε classes...ακομα και το Main χαχχχχαχαχ....οποτε java προς ολο τα χως? Και στην java το ίδιο είναι just stay in c++ αν δεν παιδευτείς δεν μαθαίνεις. Εφόσον κάνεις κάτι σε C++ πήγαινε σε java.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα