dzaxa Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Καλημέρες σε όλους Έχω μια κάρτα MicroSD 4GB HC που το κινητό σε κάποια φάση που δεν θυμάμαι αν έκανα κάτι, βγάζει μήνυμα ότι προσπαθεί να την φορτώσει και μετά με ειδοποιεί συνέχεια ότι δεν είναι δυνατόν και μπλα μπλα με λίγα λόγια βγάζω την κάρτα για να μην μου εμφανίζει το πρόβλημα. Αν τοποθετήσω την κάρτα σε card reader αρχικά αναγνωρίζεται, δηλαδή φαίνεται στο εικονίδιο πόσο έχει ελεύθερα και αν πατήσεις να μπεις βγαίνουν οι φάκελοι, αλλά μόλις ανοίξεις κάτι το card reader μου πετάει την κάρτα(σβήνει το λαμπάκι του access) και πρέπει να την βγάλω και να την ξαναβάλω. Παράλληλα στις Properties της κάρτας φαίνεται ότι δεν αναγνωρίζει τα Used/Free Space. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και όταν προσπαθώ να κάνω επιδιόρθωση βλαβών της κάρτας και Format. Τι παίζει ξέρει κανείς;
tsilitheo1 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Για μενα τιποτα δεν παιζει. Η καρτα μαλλον τα'παιξε..
SPANK Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δές λιγο μηπως εμφανίζει υγεία της κάρτας το hdsentinel αν και λογικά πέθανε η κάρτα , δοκίμασε ομως και ενα format
dzaxa Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Διάολε ούτε 5 μήνες δεν έχω την κάρτα μνήμης.Και είναι και Kingston. Κυρίως να κάνω recovery θέλω, δεν με απασχολεί για το πόσο θα δουλέψει, ένα φορμάρισμα και recovery ότι μπορέσω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα