gatokratoras Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Καλημέρα παιδιά έχω ένα θέμα, χρησιμοποιώ windows 64bit αλλά στις ιδιότητες του υπολογιστή γράφει ότι μόνο τα 3.19gb είναι usable, έχω κάνει uncheck την μέγιστη μνήμη που αναφέρεται σε κάποια forum αλλά τίποτα, η μητρική μου είναι η asus a78m-a στα bios φαίνονται κανονικά οι RAM και η χωριτικοτητά τους, τωρα update στα bios δε ψήνομαι να κάνω γιατί την έχω ξαναπάθει.
jim_p Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Ψαξε στο bios για memory remapping και ενεργοποιησε το.
gatokratoras Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Έψαξα και δε έχει καπου να κνω remap, επισης εκανα και update τα bios και τζιφος
vdeseris Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Μηπως δεσμευει μνημη η ενσωματωμενη καρτα γραφικων?
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Για να λέει 3.19 gb, τα 800 mb είναι αποκλειστικά στα ενσωματωμένα γραφικά. Σε εμένα που έχω apu, από τα 4gb επειδή δεσμεύει στο auto τα 768 mb, έχω διαθέσιμα 3.20 gb. Μιας και παίζω μόνο κάνα λολ και θέλω λίγη παραπάνω ραμ, έδωσα 512 mb στα γραφικά και τώρα έχω 3.45 gb ελεύθερα .
gatokratoras Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Εγώ που δε παίζω καθόλου πως μπορω να μειώσω τη ram που δεσμευει για τα γραφικά?
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Λοιπόν, θα πας στο bios, advanced settings, nb configuration, intergrated graphics, αλλάζεις το auto σε force, και βάζεις ας πούμε 256 mb από τα 768. Μετά f10 για να κάνει save και είσαι έτοιμος. Και 64 mb να βάλεις δεν θα έχεις θέμα μιας και δεν παίζεις τίποτα, ωστόσο αν ενδιαφερθείς κάποτε για κάνα παιχνιδάκι ελαφρύ, μιας και η ραμ δεν επαρκεί για πολλά πολλά, με την ίδια μέθοδο αυξάνεις την μνήμη των ενσωματωμένων γραφικών και είσαι οκ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα