Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα..χρειαζομαι σας παρακαλω πολυ βοηθεια απο καποιον που να γνωριζει ρυθμισεις internet gprs...εχω παρει ενα gps tracker που το εχω βαλει στο αυτοκινητο...για εντοπισμο θεσης...αυτο μεσα περνει μια καρτα sim τηλεφωνου..εχω εχω βαλει μια της cosmote...whats up για την ακριβεια...πρεπει να συνδεσεις το gps tracker με το pc κ να το σεταρεις πρωτα...οταν το συνδεω λοιπον με τον υπολογιστη παω στις gprs ρυθμισεις ωστε να μπορει να στελνει kbytes κ να ανιχνευεται...εχει τις εξεις επιλογες...gprs:TCP-UDP(να διαλεξω)-διαλεξα tcp...IP domain και Port...τα αφησα κενα ενω τικαρα το automat obtain ip domain...αρχικα στα ip κ port ειχε καποιες τιμες απ το εργοστασιο που αντιστοιχουν στην κινα...APN:internet(αυτο λεει η cosmote) APN username:κενο APN password:κενο ετσι επισης λεει ο παροχος..gprs time interval 8x10 seconds εβαλα...εχει να διαλεξεις απο 1-10Χ 10 seconds...αυτα σε γενικες γραμμες εκανα αλλα δε λειτουργει!!!τα ιδις εκανα κ σε αλλο παλι με cosmote αλλα δουλεψε...αυτο δε δουλευει με την εννοια οτι οταν το κοιταω online λεει no data avsilable...αρα δε στελνει data...η sim καρτα εχει λεφτα μεσα...μπορει καποιος να βοηθησει;;;;;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Λοιπόν καταρχήν για να δείχνει το gps tracker πρέπει να το ρυθμίσεις να στέλνει τα δεδομένα σε εναν server. Εκει είναι που συμπληρωνεις την  ip και την πόρτα. Εαν δεν εχεις κάποια πλατφόρμα υπόψην, σου προτείνω αυτήν

Εαν δεν θέλεις να βλέπεις το όχημα μέσω της πλατφόρμας, κάπου στο manual του GPS θα εχει μια εντολή που την στέλνεις και σου απαντάει την τοποθεσία του οχήματος.

Δημοσ.

φιλε μου το θεμα ειναι οτι εχω πληρωσει ηδη για πλατφορμα(ms02 trackingguide) απλα δε ξερω τι να συμπληρωσω στα στοιχεια που ανεφερα πιο πανω...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Απο την στιγμή τοτε που έχεις ήδη πληρώσει πλατφόρμα, θα πρέπει να στείλεις ενα sms στο GPS Tracker, το οποίο θα περιέχει την ip και την πόρτα της εν λόγω πλατφόρμας (ωστε να στέλνει τα δεδομένα εκει).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...