La_MoRt Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 http://www.public.gr/product/gaming/pc-controllers/mouses/logitech-g402-hyperion-fury-gaming-mouse-mayro/prod6330120pp/ Εγώ που έχω αυτή τη σειρά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος απλά το θέμα που ίσως να έχεις είναι λόγω του σχήματος αν πας εκεί ρίξε μια ματιά αν θες και σε αυτό.
Xristaras12 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 http://www.public.gr/product/gaming/pc-controllers/mouses/logitech-g402-hyperion-fury-gaming-mouse-mayro/prod6330120pp/ Εγώ που έχω αυτή τη σειρά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος απλά το θέμα που ίσως να έχεις είναι λόγω του σχήματος αν πας εκεί ρίξε μια ματιά αν θες και σε αυτό. ωραια μιας και το ανέφερες, το λογισμικό του έχει λειτουργια αυξομείωσης έντασης,mute; και δευτερον έχει λειτουργια να κρατας πατημένο ενα κουμπί και να αλλάζουν οι λειτουργίες των υπολοιπων; τριτον εχει αλλαγη dpi On the fly;
La_MoRt Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 στις μακροεντολές του είναι ελεύθερο να ρυθμίσεις να κάνεις ότι θέλεις εσύ. Το dpi του ναι αλλάζει on the fly και επίσης μπορείς να ρυθμίσεις εσύ το πόσο θα είναι σε κάθε σκάλα που θα αλλάζεις μέσα από το software γιατί πάει μέχρι 11000 dpi. Έχει και μνήμη για να αποθηκεύσεις τις ρυθμίσεις σε περίπτωση που το χρησιμοποιείς σε παραπάνω από έναν υπολογιστές. Έχει gaming mode και άλλα καλούδια. Ρίξε μαι ματιά και εδώ: http://support.logitech.com/el_gr/article/51602?product=a0qi00000069v9qAAA http://www.logitech.com/assets/51742/2/g402-hyperion-fury.pdf edit: τα 11000 dpi είναι στο 502 sorry. Αυτό πάει μέχρι 4000. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Και το 300s και το 402 τα έχω δοκιμάσει. Τα έχω και σε αγγελία. Το 300s είναι απαίσια μικρό ακόμα και για μένα που έχω μικρά χέρια. Επίσης έχουν μικρό χώρο για τα δάκτυλα λόγω των buttons. Μακριά λοιπόν. Το 402 είναι πολύ καλό ποντίκι αλλά μιας και δεν παίζω και κάθε μέρα. το πλαινό κουμπί σε ενοχλεί στο browsing και σε λοιπές δουλειές μιας και εκει που είναι το κουμπί ακομπά το δάκτυλο και συνεχώς το πατάς. 'Ενα ακόμα αρνητικό είναι ότι ακούγεται η ροδέλα του χρουτς-χρουτς. Πήγαινε στα media markt να το δοκιμάσεις. Τον χειμώνα τυλάχιστον το είχαν στο κατάστημα στο Μαρούσι. Έχω το razer deathadder 2013 και πραγματικά δεν μπορώ να βρω άλλο καλύτερο. Το συγκεκριμένο το είχα πάρει από ebay και έχω συμπληρώσει 2 χρόνια και 2 μήνες και δεν έχει βγάλει ακόμα το γνωστό πρόβλημα με το διπλοκλικάρισμα. Είναι το 2ο razer. Το 1ο το είχα αγοράσει από Πλαίσιο και έβγαλε το γνωστό πρόβλημα πριν τα 2 χρόνια ευτυχώς. 1
MitrakosNi Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Το Taipan ειναι ωραιο αν θες φιλε δεν θα μετανοιωσεις
Iceborn93 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Εγω προσωπικα το roccat kova + εχω εδω και 3 χρονια. Απολυτα ικανοποιημενος, αν το συνηθισεις μετα γινεται πολυ βολικο.
La_MoRt Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δε καταλαβαίνω πραγματικά το κόλλημα σας με τη Razer σαν εταιρεία παρόλο που όλοι γνωρίζετε το πρόβλημα που μπορεί να παρουσιάσει παρόλα αυτά το προτείνετε κιόλας και δεν είναι ένα πρόβλημα που παρουσιάζεται αραιά και που είναι συχνό φιανόμενο βλέποντας αναφορές απο τους χρήστες της... Το ποντίκι είναι πολύ υποκειμενικό είναι η αλήθεια, ο καθένας είναι ανάλογα με τις ανάγκες του και τι χέρια έχει. Καλύτερα θα είναι να πας να το δοκιμάσεις από κοντά! 1
Xristaras12 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Το έχω ξαναπεί γενικότερα,razer Μακριά. Τελικά απ οτι φαίνεται δεν θα το πάω ουτε για εγγύηση,το έβγαλα σήμερα να το καθαρίσω και είδα αυτό: πραγματικά απορώ πως έχει γίνει το συγκεκριμένο,η αλήθεια ειναι οτι το χρησιμοποιώ πολύ και στο λαπτοπ,σε μεταφορές κλπ κλπ αλλα πρώτη φορά το βλέπω το συγκεκριμένο,κάποιος εδω μέσα το ρήμαξε... ενδιαφέρον.
Formation Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δε καταλαβαίνω πραγματικά το κόλλημα σας με τη Razer σαν εταιρεία παρόλο που όλοι γνωρίζετε το πρόβλημα που μπορεί να παρουσιάσει παρόλα αυτά το προτείνετε κιόλας και δεν είναι ένα πρόβλημα που παρουσιάζεται αραιά και που είναι συχνό φιανόμενο βλέποντας αναφορές απο τους χρήστες της... Έχει πολύ δύναμη το marketing και η διαφήμιση.... Παραδείγματα τριγύρω σου άπειρα. 2
La_MoRt Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Έχει πολύ δύναμη το marketing και η διαφήμιση.... Παραδείγματα τριγύρω σου άπειρα. Εντάξει όμως να το βλέπεις από ανθρώπους που ασχολούνται με το χώρο;
Formation Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Εντάξει όμως να το βλέπεις από ανθρώπους που ασχολούνται με το χώρο; Σε έχω κόψει για έξυπνο άνθρωπο, και θεωρώ πως καταλαβαίνεις ότι πολλοί που γράφουν σε ένα forum μπορεί να είναι 14χρονα παιδάκια που "μασάνε" στα logos της razer και στο ψαρωτικό look τους, και τα προτείνουν, απλά παίζοντας το γνώστες σε ένα φορουμ. Δεν ξέρεις ποιός είναι πίσω απο κάθε avatar. Και επίσης στα φορα, υπάρχει έντονα το φαινόμενο του over hype. Αυτό πιστεύω εξηγεί το φαινόμενο ως επι το πλείστον. Φιλικά... 2
Fulgore Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δε καταλαβαίνω πραγματικά το κόλλημα σας με τη Razer σαν εταιρεία παρόλο που όλοι γνωρίζετε το πρόβλημα που μπορεί να παρουσιάσει παρόλα αυτά το προτείνετε κιόλας και δεν είναι ένα πρόβλημα που παρουσιάζεται αραιά και που είναι συχνό φιανόμενο βλέποντας αναφορές απο τους χρήστες της... Το ποντίκι είναι πολύ υποκειμενικό είναι η αλήθεια, ο καθένας είναι ανάλογα με τις ανάγκες του και τι χέρια έχει. Καλύτερα θα είναι να πας να το δοκιμάσεις από κοντά! Οταν πιο παλια εβγαινα και εκραζα την Razer(και απο προσωπικη εμπειρια)σε παρομοια θεματα προτασεων αγορας ποντικιων με λεγανε απολυτο/fanboy και αλλα ωραια επιθετα. Δεν πειραζει ας παρει ο κοσμος razer να μαθει με τον δυσκολο τροπο. Τα παραδειγματα προβληματων με την εν λογω εταιρια(ή ακομα και με την Zegetron)πολλα στο google ακομα και απο Insomnia.
benign Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Σε έχω κόψει για έξυπνο άνθρωπο, και θεωρώ πως καταλαβαίνεις ότι πολλοί που γράφουν σε ένα forum μπορεί να είναι 14χρονα παιδάκια που "μασάνε" στα logos της razer και στο ψαρωτικό look τους, και τα προτείνουν, απλά παίζοντας το γνώστες σε ένα φορουμ. Δεν ξέρεις ποιός είναι πίσω απο κάθε avatar. Και επίσης στα φορα, υπάρχει έντονα το φαινόμενο του over hype. Αυτό πιστεύω εξηγεί το φαινόμενο ως επι το πλείστον. Φιλικά... Συνεχιζεις να εισαι ευχαριστημενος με το Natec? Γιατι εγω ακομη και τωρα μετα απο 2 χρονια εχω να πω οτι σκιζει το ποντικακι. Το εχω συστησει και σε νεαρους μαθητες μου και υπαρχει γενικη ομοφωνια οτι προκειται για αξιοπροσεκτο vfm. 1
Illsigvo Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Μαλλον επεσε βουντου απο τους νατεκ και ραζερ φανς του ποστ δεν εξηγειται αλλιως Παντως εχω και εγω το Natec genesis GX69 εδω και 2-3 χρονια και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. Εχει τα φωτακια του, ειναι ρυθμιζομενο σε μεγεθος οποτε και μικρα κ μεγαλα χερια τα βολευει, εχει κ κατι βαρακια που τα βγαζεις αν θες να ειναι πιο ελαφρυ το ποντικι, οχι οτι εχουν την τρελη διαφορα αλλα σιγουρα το νιωθεις. To λογισμικο ειναι καρμπον αντιγραφη απο ozone ποντικι, ψιλοbugαρει μερικες φορες αλλα γενικα ειναι μια χαρα. To eshop δινει εγγυηση 2 χρονια και 7 μερες για DOA οποτε εισαι καλυμμενος και απο εκει. 1
Xristaras12 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 τελικά απ οτι φαίνεται απλά θα πάω με το savu οσο αντέξει γιατί έχει στραβώσει η usb θύρα και ακόμα την αιτία δεν την έχω βρεί. ουτε να το διορθώσω μπορώ και ειναι τρομερά εμφανές. ελπίζω τουλάχιστον να μην αρχίσει να χάνει κλικ σε σύντομο χρονικο διάστημα. το φωτάκι το έσβησα και με χαλάει μπορώ να πω αλλα οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα