Shyn Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Ακριβως ιδια ποντικια με τα Natec υπαρχουν στο ebay για πολυ λιγοτερα λεφτα. Επισης ιδια ακριβως με TurboX. Την εχει πατησει φιλος με Natec
AMD Expert Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 για το G300S έχεις καμιά άποψη/εμπειρία; Πανέμορφο,και με βόλεψε πολύ παίζοντας Claw Style. Παίζω κυρίως Counter Strike : Global Offensive
Xristaras12 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 τελικά μετά απο πολύ σκέψη και αφού σε 2-3 καταστήματα που πήγα δεν υπήρχε το G300s για να το δω(απαράδεκτο πράγμα-μόνο razer και παντού razer)πήρα το savu στα 34.99€ γενικότερα είμαι πολύ ικανοποιημένος απο την απόδοση του και το software που το συνοδεύει,το ποντίκι είναι σχετικά ελαφρύ και χωράει ακριβώς στο χέρι μου όπως και το xornet που είχα.Λίγο πρέπει να συνηθίσω το διαφορετικό πιάσιμο του μιας και το xornet έχει το πλαστικό για τον παράμεσο. Μικρό αρνητικό για μένα είναι ότι τα 2 κουμπιά των "κλίκ" ακούγονται αρκετά σε σχέση με το xornet και είχα συνηθίσει την βραδινή ησυχία σχεδόν 2 χρόνια τώρα. 1
Fulgore Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 τελικά μετά απο πολύ σκέψη και αφού σε 2-3 καταστήματα που πήγα δεν υπήρχε το G300s για να το δω(απαράδεκτο πράγμα-μόνο razer και παντού razer)πήρα το savu στα 34.99€ γενικότερα είμαι πολύ ικανοποιημένος απο την απόδοση του και το software που το συνοδεύει,το ποντίκι είναι σχετικά ελαφρύ και χωράει ακριβώς στο χέρι μου όπως και το xornet που είχα.Λίγο πρέπει να συνηθίσω το διαφορετικό πιάσιμο του μιας και το xornet έχει το πλαστικό για τον παράμεσο. Μικρό αρνητικό για μένα είναι ότι τα 2 κουμπιά των "κλίκ" ακούγονται αρκετά σε σχέση με το xornet και είχα συνηθίσει την βραδινή ησυχία σχεδόν 2 χρόνια τώρα. Ελλαδα εισαι Χρισταρα λογικο ειναι να εχει γεμισει ο τοπος απο Razer. Μεχρι και στα Seven αν δεις μονο Razer φερνουν. Αφου εχουμε γεμισει παντου Gamers τι να κανουμε Καλοδουλευτο παντως το Savu ειναι καλο ποντικακι απο γνωστη εταιρια.
Xristaras12 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Ελλαδα εισαι Χρισταρα λογικο ειναι να εχει γεμισει ο τοπος απο Razer. Μεχρι και στα Seven αν δεις μονο Razer φερνουν. Αφου εχουμε γεμισει παντου Gamers τι να κανουμε Καλοδουλευτο παντως το Savu ειναι καλο ποντικακι απο γνωστη εταιρια. Μα ρε συ έχει 300 ποντίκια razer,300 πληκτρολόγια razer και headsets και απο τις άλλες εταιρίες σχεδόν τίποτα. εντωμεταξύ όταν ρώτησα τον ευγενέστατο υπάλληλο που με εξυπηρέτησε(δίχως ίχνος ειρωνειας για το προηγούμενο)γιατί μόνο razer: ε,αφου πουλάνε τι να κάνουμε αυτά φέρνουμε Σ'ευχαριστώ πολύ,τον ήχο των κλίκ πρέπει να συνηθίσω πάλι Πάντως σε σχέση με το Xornet,μου φαίνεται ότι ο αισθητήρας του savu είναι ανωτερης κλάσης,έχω την εντύπωση στο BF ότι έχω περισσότερο έλεγχο στο σημάδι απ ότι με το προηγούμενο.
Fulgore Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μα ρε συ έχει 300 ποντίκια razer,300 πληκτρολόγια razer και headsets και απο τις άλλες εταιρίες σχεδόν τίποτα. εντωμεταξύ όταν ρώτησα τον ευγενέστατο υπάλληλο που με εξυπηρέτησε(δίχως ίχνος ειρωνειας για το προηγούμενο)γιατί μόνο razer: ε,αφου πουλάνε τι να κάνουμε αυτά φέρνουμε Σ'ευχαριστώ πολύ,τον ήχο των κλίκ πρέπει να συνηθίσω πάλι Πάντως σε σχέση με το Xornet,μου φαίνεται ότι ο αισθητήρας του savu είναι ανωτερης κλάσης,έχω την εντύπωση στο BF ότι έχω περισσότερο έλεγχο στο σημάδι απ ότι με το προηγούμενο. Πες του να ναι καλα το απειρο Promotion που εχει ριξει η Razer παντου και σε τουρνουα και σε διαφημισεις κλπ αλλιως θα σου ελεγα εγω τιποτα για την Razer. Εχει γεμισει ο τοπος ειδικα απο ελλατωματικα ποντικια,αλλα εκει ο κοσμος εξακολουθει να την στηριζει. Ειδικα και στην Ελλαδα που οι περισσοτεροι ουτε καν το ψαχνουν και απλα αγοραζουν οτι τους πλασαρουν ε δεν μου κανει καθολου εντυπωση. 2
Xristaras12 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 ακριβώς όσα γράφεις είναι. ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΩΣ. εντωμεταξύ είχαν ανοιχτό ενα chroma πληκτρολόγιο και πάτησα λίγο τα mechanichal switches.ΝΤΑΞ καμία σχέση με απλά πληκτρολόγια.
Fulgore Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 ακριβώς όσα γράφεις είναι. ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΩΣ. εντωμεταξύ είχαν ανοιχτό ενα chroma πληκτρολόγιο και πάτησα λίγο τα mechanichal switches.ΝΤΑΞ καμία σχέση με απλά πληκτρολόγια. Ε τα εχουμε πει οτι γενικα τα μηχανικα(ακομα και τις Razer με τους κινεζοδιακοπτες ειναι αλλη φαση).Ελπιζω καποια στιγμη να παρεις και εσυ ενα,ειδικα αν πετυχεις τιποτα στις αγγελιες φθηνο
Xristaras12 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 μεταχειρισμένο και δη πληκτρολόγιο/ποντίκι για κανένα λόγο. Μια φορά μόνο πήρα ποντίκι απο άτομο εδω πέρα με καλές αξιολογήσεις και αυτό γιατί το χρειαζόμουν. Απλά φαίνεται κάτι που είναι χρησιμοποιημένο καιρό(δεν είναι ότι σιχαίνομαι πχ η κάτι άλλο)απλά είναι άλλη η αίσθηση να ανοίγεις το κουτί και να ξέρεις ότι το δουλεύεις μόνο εσύ(ακόμα και τις δαχτυλιές που αφήνεις στα κουμπιά του ποντικιού πχ) 1
Formation Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Xristaras12, sorry που κάνω hijack το thread, αλλά επειδή είχα γράψει εδώ, θα ήθελα να σας πώ εντυπώσεις για το GX57 της natec που παρέλαβα... Λοιπόν, χωρίς καμία πρόθεση να "υποστηρίξω" την αγορά μου...το συγκεκριμένο ποντίκι μου άφησε ανέλπιστα καλές εντυπώσεις. Καταρχήν το περίμενα πιο... πλαστικούρα, πιο μέτριο σε ποιότητα κατασκευής.Κι όμως, η αίσθηση στιβαρότητας που έχει (παρότι είναι πλαστικό), ειδικά για τα λεφτά του... είναι άλλο πράμα. Είναι ελαφρώς βαρύτερο από ότι περίμενα (είναι πιο βαρύ από το xornet που είχα), κάτι που εμένα με βόλεψε προσωπικά. Τα clicks του σε μερικούς διακόπτες του (στα side buttons και στο click της ροδέλας) είναι ελαφρώς πιο σκληρά από το Xornet που είχα. Νομίζω ότι θα έπρεπε να ήταν λίγο πιο μαλακά. Ίσως το μόνο που με ξένισε στο ποντίκι. Η ροδέλα σε γενικές γραμμές είναι εντάξει σε αίσθηση, με μικρή αντίσταση, χωρίς να γίνεται ενοχλητική στην κύλιση. Ο σένσορας είναι avago οπότε σε tracking είναι γενικώς σε πολύ καλά επίπεδα. Το software του δουλεύει σωστά (Win 8,1 x64), και διαθέτει όλες τις κλασσικές επιλογές που θέλει ένας gamer. Το ότι βάζεις ότι χρώμα θες στο φωτισμό του είναι μεγάλη μαγκιά για τα λεφτά του. Δεν ξέρω σε βάθος χρόνου αν θα αντέξει, αλλά οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς το πόσο λίγο κοστίζει.Υ.Γ. Επίσης, οι φωτογραφίες το αδικούν. Είναι πιο όμορφο από κοντά. Περίεργο, γιατί συνήθως συμβαίνει το ανάποδο. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2015 από Formation 1
Xristaras12 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 βγάζω φτυάρι για το συγκεκριμένο θέμα, δυστυχώς το savu άρχισε να κάνει παλαβά με τον φωτισμό του,τρεμοπαίζει το χρώμα ιδιαίτερα σε εναλλαγές απο πράσινο σε κοκκινο η κάτι αλλο. Αν το αφήσω λίγο στρώνει αλλα σε breathing mode βγάζει 3-4 χρώματα και αυτο ηταν. Και τώρα το δύσκολο κομμάτι,η τιμή αγοράς του ηταν 35€ και βλέπω στο αγαπητό public οτι δεν υπάρχει(λογικό) φαντάζομαι θα κοπεί πιστωτικό αν το πάω πίσω,δεν νομίζω οτι επισκευάζεται το συγκεκριμένο(εχω δοκιμάσει firmware update,ξηλωμα του software,δοκιμή σε αλλον υπολογιστή-τίποτα) κάτι στην ιδια τιμή δεν βλέπω και το να δώσω αλλα 30-40 για να πάρω κάτι αντίστοιχο λίγο με ενοχλεί. Τι θα κάνατε στην θέση μου;
La_MoRt Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Στη περίπτωση επιστροφής του έχεις σκοπό να πάρει κάτι με το πιστωτικό ή θα έβαζες και κάτι ακόμα; Καλύτερα εάν έβαζες και κάτι ακόμα να έπαιρνες τα λεφτά σου πίσω και να αγόραζες από κάπου με πιο φθηνή γκάμα. Τσέκαρα λίγο τι υπάρχει διαθέσιμο και οι τιμές είναι απλησίαστες... Το g300s θα σε κάλυπτε; Φυσικά πρέπει να ρίξεις τις απαιτήσεις σου σε σχέση με το Roccat.
Xristaras12 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Στη περίπτωση επιστροφής του έχεις σκοπό να πάρει κάτι με το πιστωτικό ή θα έβαζες και κάτι ακόμα; Καλύτερα εάν έβαζες και κάτι ακόμα να έπαιρνες τα λεφτά σου πίσω και να αγόραζες από κάπου με πιο φθηνή γκάμα. Τσέκαρα λίγο τι υπάρχει διαθέσιμο και οι τιμές είναι απλησίαστες... Το g300s θα σε κάλυπτε; Φυσικά πρέπει να ρίξεις τις απαιτήσεις σου σε σχέση με το Roccat. να πάρω λεφτά πισω νομίζω δεν γίνεται - δεν θυμάμαι τι ορίζει ο νόμος και αν ειναι αρχίσουν τις παπαρίτσες απ το public δεν κάνω φασαρία για 35€ και να μείνω και χωρίς ποντίκι. Στην αρχή ηθελα το roccat kiro που ειναι παρόμοιο αλλα δεν το έχουν-τι πρωτότυπο- Το G300s το σκεφτόμουν πριν πάρω τούτο αλλα με έχει βολέψει απίστευτα το roccat με τις διπλές λειτουργίες που έχει. ίσως,λέω ίσως να το ρισκάρω να το παω, να δω τι θα μου πουν κ αν είναι να το πάρω πίσω. ΤΟ φωτάκι δεν είναι κάτι σημαντικό παρόλα αυτά αναγνωρίζω οτι το προϊόν πλέον είναι ελλατωματικό για αυτά που διαφημίζει.
La_MoRt Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Ναι φυσικά και είναι όταν δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που έχεις πληρώσει σαν χαρακτηριστικά. Τώρα από εκεί και πέρα είναι στο χέρι σου και εσύ ξέρεις αν σε ενοχλεί ή όχι αυτό που έβγαλε σα ζημιά. Δοκίμασε να κάνεις αυτό που είπες και αν τελικά δεν είσαι οκ πήγαινε για το G300S. Αν και εγώ στη θέση σου θα έβαζα παραπάνω και θα πήγαινα για το kova.
Xristaras12 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Ναι φυσικά και είναι όταν δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που έχεις πληρώσει σαν χαρακτηριστικά. Τώρα από εκεί και πέρα είναι στο χέρι σου και εσύ ξέρεις αν σε ενοχλεί ή όχι αυτό που έβγαλε σα ζημιά. Δοκίμασε να κάνεις αυτό που είπες και αν τελικά δεν είσαι οκ πήγαινε για το G300S. Αν και εγώ στη θέση σου θα έβαζα παραπάνω και θα πήγαινα για το kova. To Kova+ δεν το θέλω γιατί έχει βγάλει αρκετά θέματα απ οσο έχω διαβάσει. το νεο Kova με χαλάει λίγο στο σχέδιο. Το θετικό είναι οτι έχω ακόμα καιρό για την εγγύηση,ίσως περάσω απο καποιο κεντρικό κατάστημα να δω το νεο Kova απο κοντά και τι αίσθηση έχει. απο logi νομίζω θα πήγαινα στο 303 και άνω. το 300s δεν έχει κουμπιά στον αντίχειρα βλέπω,πιστεύω επίσης οτι με τα κουμπία πάνω στα κλίκς θα έχω θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα