benign Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μιας που άνοιξε θέμα για mice, θέλω να ρωτήσω. Σε αυτό εδώ το Mouse http://www.e-shop.gr/rapoo-vpro-v900-gaming-laser-mouse-p-PER.580290 παίζουν τόσο πολύ ρόλο ολα αυτά τα χαρακτηριστικά? εχει τρομερή διαφορά από ένα mouse (για games πάντα ενοείται) του 20άρικου κ του 30άρικου? Απο αυτα που αναφερει στην περιγραφη φαινεται πως εχει μια διαφορα,αλλα ψαξε για review και κυριως κριτικες απο τον κοσμο σε sites του εξωτερικου η Ελληνικα. Προσωπικα μολις δω τιμη πανω απο 30 ευρω ,ουτε καν ασχολουμαι,οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω περισσοτερο.
Trollamenos Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Το savu το εχουμε τσιμπησει 3 ατομα απο την παρεα απο public και εχει βγει παρα πολυ καλο.Ειναι σχετικα μικρο και αρκετα ελαφρυ οποτε αν εχεις μεγαλα χερια ισως να μη σε βολεψει.Απο θεμα ποιοτητας παντως ειναι πολυ καλο αφου εχει braided cable κα το προγραμματακι του εινα πολυ απλο.
Formation Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως Xristaras12 αποφάσισα να κάνω την... "υπέρβαση", να ακούσω την άποψη του benign, και να δοκιμάσω την Natec. Παράγγειλα το Natec GX57 (μου ταιριάζει καλύτερα στο χέρι από το gx55 που σου πρότεινε) και επειδή ήθελα και ένα νέο Keyboard, και το κοίταζα πολύ καιρό λόγω look, παράγγειλα και το RX22.Edit: Kαι αν είναι μετριότητες, θα τα βάλω στο Htpc μου. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2015 από Formation
Xristaras12 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 μεγάλα χέρια όχι δεν έχω γι αυτό και βολεύτηκα με το Xornet και επίσης γι αυτό κοίταζα το savu. σαν πιάσιμο ποντικιού δεν απλώνω το χέρι πάνω του αλλά παίζω claw style. εξακολουθώ να μην μπορώ να πάρω απόφαση εύκολα είμαι 51,1% για roccat και το υπόλοιπο κυμαίνεται στις υπόλοιπες εταιρίες που αναφέρθηκαν και στα 3 έτη εγγύησης της logitech(ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να χρειαστεί ) έχω λιώσει τα reviews για τα roccat και όλοι λένε τρομερά λόγια και για το savu και το kova+ και δεν ξέρω αν τα +5€ του δικαιολογούν αυτά που έχει. ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις.
Fulgore Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 http://www.skroutz.gr/s/3823609/Logitech-G300s.html http://www.skroutz.gr/s/391375/SteelSeries-Diablo-3.html Και Roccat Savu ή Kova. Και βλεπω και μερικα Coolermaster στα 43περιπου ευρω. Μετα απο οτι βλεπω πανε στα 50+τα ποντικια.
Xristaras12 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 http://www.skroutz.gr/s/3823609/Logitech-G300s.html http://www.skroutz.gr/s/391375/SteelSeries-Diablo-3.html Και Roccat Savu ή Kova. Και βλεπω και μερικα Coolermaster στα 43περιπου ευρω. Μετα απο οτι βλεπω πανε στα 50+τα ποντικια. για το G300S έχεις καμιά άποψη/εμπειρία; η logi του δίνει 3 έτη εγγύηση σε σχέση με τον ανταγωνισμό. οι διαγωνιζόμενοι είναι roccat savu,kova+ με G300s. τα coolermaster προσωπικά στο μάτι μου φαίνονται πολύ απλή κατασκευή.
benign Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 για το G300S έχεις καμιά άποψη/εμπειρία; η logi του δίνει 3 έτη εγγύηση σε σχέση με τον ανταγωνισμό. οι διαγωνιζόμενοι είναι roccat savu,kova+ με G300s. τα coolermaster προσωπικά στο μάτι μου φαίνονται πολύ απλή κατασκευή. Συγνωμη δεν προσεξα την αναφορα στο logitech. Το συγκεκριμενο το εχει ενας φιλος και ειναι ευχαριστημενος.
Fulgore Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 για το G300S έχεις καμιά άποψη/εμπειρία; η logi του δίνει 3 έτη εγγύηση σε σχέση με τον ανταγωνισμό. οι διαγωνιζόμενοι είναι roccat savu,kova+ με G300s. τα coolermaster προσωπικά στο μάτι μου φαίνονται πολύ απλή κατασκευή. Ειχα δει απο κοντα το G300.Αν εχεις μεγαλα χερια δεν κανει και ασε που θα πατας και τα μπροστινα κουμπια(μιας και δεν λες αν εχεις ή οχι μεγαλα χερια ) Χαιρετώ την κοινότητα. Απο χτές έχω μείνει χωρίς ποντίκι στον σταθερό μου υπολογιστή(έγινε ένα με τον τοίχο). Δυστυχώς δεν ξέρω τι να πάρω μιας και δεν γνωρίζω τι παίζει στην συγκεκριμένη αγορά(διαφορές οτπικών με lazer κλπ κλπ) με το Xornet δεν είχα κανένα θέμα και στο χέρι κλπ κλπ,το είχα συνηθίσει άλλωστε. Απο παιχνίδια παίζω ό,τι μπορεί να σηκώσει το σύστημα και κυρίως Battlefield 4. Κοίταζα το roccat savu και το logitech G300s(απλά με χαλάει που δεν έχει κουμπάκια στον αντίχειρα) Και το Xornet αν θυμαμαι καλα και απο αλλους χρηστες λεγανε οτι ειναι για μικρα χερια αρα ισως σου ειναι μια χαρα το G300s. Τωρα οσον αφορα τα ποντικια εγω παντα παω σε Logitech για την εγγυηση (εκτως αν παιξει καμια Super προσφορα)καθως εχουμε δει παρα πολλα τα τελευταια χρονια με τις εγγυησεις και στο Insomnia αλλα γενικα στα διαφορα Forum. Προσφατο παραδειγμα αυτο του Heatspreader που αγορασε το Ouroboros(140ευρω ποντικι)του παρουσιασε πολλα προβληματα και η εταιρια ακομα δεν του το εχει αλλαξει ή να του κοψει πιστωτικο. Εγω δεν θα σου πω παρε αυτο παρε εκεινο γιατι ολα τα γνωστα ποντικια πανω κατω τα ιδια ειναι. Περνα απο κανενα Κωτσοβολο ή Media Markt που ισως εχουν κανενα ποντικι να το δεις απο κοντα.
Xristaras12 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 ακριβώς και αυτές είναι οι γενικότερες ανησυχίες μου. το Sidewinder X8 που είχα ήταν λίγο μεγάλο για το χέρι μου και μου φαινόταν παράξενο,μετά απο ένα σημείο όμως το συνήθισα. για τον Heat έχω διαβάσει το θέμα του γι αυτό και δεν πάω στην συγκεκριμένη εταιρία ακόμα και σ αυτή την τιμή. το G300s ήταν η πρώτη μου επιλογή λόγω μάρκας και 3ετής εγγύησης αλλα με χαλάει που δεν έχει κουμπί στον αντίχειρα για τις σελίδες στο ίντερνετ και γι αυτό άνοιξα το συγκεκριμένο θέμα.Απο την άλλη σκέφτομαι πόσο βολικό θα είναι στο BF4 να πυροβολάω/σημαδεύω και παράλληλα να μιλάω στο TS(το βάζω στο ποντίκι για ευκολία) και μετά είδα το savu και μ άρεσαν τα λαμπάκια(σαν παιδί και γώ )
Fulgore Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 ακριβώς και αυτές είναι οι γενικότερες ανησυχίες μου. το Sidewinder X8 που είχα ήταν λίγο μεγάλο για το χέρι μου και μου φαινόταν παράξενο,μετά απο ένα σημείο όμως το συνήθισα. για τον Heat έχω διαβάσει το θέμα του γι αυτό και δεν πάω στην συγκεκριμένη εταιρία ακόμα και σ αυτή την τιμή. το G300s ήταν η πρώτη μου επιλογή λόγω μάρκας και 3ετής εγγύησης αλλα με χαλάει που δεν έχει κουμπί στον αντίχειρα για τις σελίδες στο ίντερνετ και γι αυτό άνοιξα το συγκεκριμένο θέμα.Απο την άλλη σκέφτομαι πόσο βολικό θα είναι στο BF4 να πυροβολάω/σημαδεύω και παράλληλα να μιλάω στο TS(το βάζω στο ποντίκι για ευκολία) και μετά είδα το savu και μ άρεσαν τα λαμπάκια(σαν παιδί και γώ ) Γιαυτο ειπα πηγαινε κοντα απο κανενα Κωτσοβολο ή Media Markt γιατι ακρη απο δω δεν προκειται να βγαλεις. Χαθηκε και εσυ μωρε να ελεγες εκει Mmo και Budget απειρο που οι προτασεις ειναι 2-3 ολες και ολες? :P
Xristaras12 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 και τα 40 που δίνω πολλά είναι,εδώ ακόμα δεν έχω αλλάξει οθόνη και κάρτα γραφικών Αυτα παθαίνεις άμα ξεσπάς πάνω σε αντικείμενα τώρα μένει να δω πότε θα πάω και ΑΝ τα έχουν εκεί,σε κανένα mall κλπ δεν παίζει να πάω, ολόκληρο ταξίδι θα κάνω! 1
Fulgore Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 και τα 40 που δίνω πολλά είναι,εδώ ακόμα δεν έχω αλλάξει οθόνη και κάρτα γραφικών Αυτα παθαίνεις άμα ξεσπάς πάνω σε αντικείμενα τώρα μένει να δω πότε θα πάω και ΑΝ τα έχουν εκεί,σε κανένα mall κλπ δεν παίζει να πάω, ολόκληρο ταξίδι θα κάνω! Γιαυτο σου λεω ασε το Insomnia και τραβα σε κανενα κοντινο καταστημα να δεις κανενα ποντικι τωρα που δεν εχει νυχτωσει ακομα Κανα δυο ποντικια Roccat ειχε πχ στο Mall/Public του Αγιου Δημητριου αν θυμαμαι καλα και στο Public του Mall στην Νερατζιωτισσα πχ θυμαμαι οτι ειχε κυριως Razer οπως και στο Πλαισιο.
Xristaras12 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Με βλέπω για ποντίκι μετά την μεγάλη εβδομάδα, είναι ευκαιρία να διαβάσω και τίποτα αυτές τις μέρες Ευχαριστώ και πάλι όσους ασχολήθηκαν με το θέμα μου, θα κοιτάξω μήπως και ανέβει λίγο ακόμα το χρηματικό όριο αλλιώς θα πάω να βρώ αν έχουν τα συγκεκριμένα ποντίκια σε κάποιο κατάστημα είναι η καλύτερη λύση.
Jason 93 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Και εγω εχω το gx55 της Natec εδω και καποιους μηνες και με εχει βολεψει πολυ. Μου εχει πεσει και κατω με καταλαθος τραβηγμα του καλωδιου με το ποδι μου και δεν επαθε τιποτα (ευτυχως). Νομιζω για τα λεφτα του ειναι αξιοπρεπεστατη προταση. 1
Xristaras12 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Και εγω εχω το gx55 της Natec εδω και καποιους μηνες και με εχει βολεψει πολυ. Μου εχει πεσει και κατω με καταλαθος τραβηγμα του καλωδιου με το ποδι μου και δεν επαθε τιποτα (ευτυχως). Νομιζω για τα λεφτα του ειναι αξιοπρεπεστατη προταση. το είδα το συγκεκριμένο natec και όσα φέρνει το eshop. ακόμα και απο youtube videos μου φαίνονται τρομερή πλαστικούρα τα συγκεκριμένα δυστυχώς. Όσο και να θέλω να ρίξω τα "στάνταρς" μου και να πάρω κάτι φτηνότερο,δεν μου αρέσουν ούτε εμφανισιακά τα συγκεκριμένα. Όπως και να έχει,σε ευχαριστώ για την άποψη σου :-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα