VasKag Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Να ζητησω και εγω μια γνωμη και αποψεις για το εν λογω συστημα για ενα φιλο. i) Το ποσό που διαθέτουμε: 600-650 +/- ii) Tη χρήση του υπολογιστή: Γενικη χρηση και παιχνιδια. Default Ρυθμισεις iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: Οχι iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη?: Οχι v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?: Δεν υπαρχει περιορισμος σε καταστηματα vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Ενδιαφερομενος viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? Οχι ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? Οχι x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο): Για αρχη οχι αλλα αν υπαρχει η δυνατοτητα ενα μικρο προς μεσαιο. xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage?: Οχι xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: Οχι Διαβαζοντας διαφορα θεματα εντος και εκτος φορουμ, εκανα μια αποπειρα συνθεσης αλλα εχει βγει λιγο εκτος. Υπαρχει η δυνατοτητα με αλλαγη καποιων κομματιων να πεσουμε στο επιθυμητο budget? (Αναλογες υποχωρησεις παρακαλω να αναφερθουν) Μηπως εχω βαλει κομματια που ειναι υπερβολικα (μητρικη) ή αντιστοιχα, που δεν κανουν? (τροφοδοτικο) Αν παμε προς amd μερια, πλησιαζουμε στο επιθυμητο budget? Για να σας προλαβω, οσον αφορα τα παιχνιδια, δεν παιζει καποιο συγκεκριμενο. Απλα δεν καθεται να σκαλισει ρυθμισεις. Με το που θα γινει εγκατασταση, θα το τρεξει απευθειας. Δεν εχουμε απαιτησεις για super ultra 4κ γραφικα. Αλλα ουτε και low-mid. ΜΕ λιγα λογια να μπορει να τα παιζει ευκολα. Οθονη θα αγοραστει μαλλον αυτη Site: Dell P2214H οποτε το πιο πιθανο ειναι να παιζει στη native αναλυση. Μπορει ομως να του πως αν ειναι αναγκη να παιζει τα παιχνιδια και σε 1600χ900. Η συνθεση ειναι απο eshop για χαριν ευκολιας. Δεν εβαλα λινκ απο σκρουτζ γιατι παιζουν μεταφορικα/αντικαταβολες και δεν υπολογιζεται ευκολα η τελικη τιμη. Αν παλι υπαρχει σημαντικη διαφορα σε καποιο ειδος σε σχεση με eshop, εννοειται παμε εκει.
AETOLOFITIS Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 εχοντας βρεθει στην ιδια θεση με εσενα πριν απο 1 μηνα εχω να σου προτεινω να βαλεις τον i5. αλλα ξεφευγεις ακομη πιο πολυ... στην θεση σου θα εκοβα κατι απο μητρικη - τροφοδοτικο και τον ssd για λιγο καιρο και θα εβαζα ενα τον I5. καλυτερα κλειστη μητρικη με I5 κατα την γνωμη μου. 1
pabou13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 http://www.e-gate.gr/sapphire-radeon-dual-x-r9-280-3gb-gddr5-11230-00-20g.html http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200022893 γλυτωνεις περιπου 50 ευρω
VasKag Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Ευχαριστω για την καρτα. Τωρα για το τροφοδοτικο, επειδη ξερω οτι και τα super-flower ειναι ποιοτικα αλλα και τα corsair. Τα 15 ευρω διαφορα (που δεν ειναι πολλα) μηπως αξιζει να τα δωσω? βαση χαρακτηριστικων.
8elwADSL Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δες αυτή τη σύνθεση http://prntscr.com/6pnpu7 1
Mydestiny Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δες αυτή τη σύνθεση http://prntscr.com/6pnpu7 Βλέπω τα Crazy Sundays έπιασαν τόπο 2
AETOLOFITIS Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Τι εννοεις κλειστη μητρικη? συγνωμη για την διατυπωση. εννοω μητρικη η οποια δεν γινεται oc.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 νμζ οτι ενα συστημα με H/Z 97 και τον g3258 ουτως ωστε να μπορει να γινει μελοντικα αναβαθμιση ειναι πιο "σωστο".Ενω με τον Phenom που να πας μετα?Συν οτι βαζεις καλυτερη καρτα γραφικων κατα την προσωπικη μου αποψη δηλ 280>285 λογω της VRAM γενικως η συνθεση που χεις στο 1το post εμενα μου αρεσει πολυ και αν clockαρεις τον 3258 θα εισαι κομπλε και σε κανα χρονο η και λιγοτερο παιρνεις εναν i5 και εχεις τουμπανο μηχανημα 1
VasKag Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Αν αντι για την Ζ97 βαλουμε αυτη την Η97Μ, χανουμε κατι σημαντικο? Με μια γρηγορη αναγνωση βλεπω οτι δεν υποστηριζει πανω απο 1600αρες μνημες. Αν τα εχουν γραψει σωστα. Αυτο θα ειναι προβλημα αν αποφασισει να κανει ενα μικρο o.c στον 3258 με τις μνημες που εχουμε βαλει προς αγορα? http://www.e-shop.gr/mitriki-asrock-h97m-anniversary-retail-p-PER.528798
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Γενικα εχεις θεμα με το OC...τπτ αλλο,εφοσον οι συνδεσεις σου αρκουν.
VasKag Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Κατι αλλο. Επειδη στη φωτο απο τις μνημες τις βλεπω λιγο ψηλες, θα εχω καποιο προβλημα με το συνδυασμο κουτιου, μητρικης z97, καρτας γραφικων? Θελω να πω χωρανε ολα. Δεν εμποδιζει καποιο το αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα