kwstasole Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 καλησπερα. θέλοντας να αλλαξω μητρικη, εβγαλα τον επεξεαργαστη με λαθος χειρισμο μαλλον η οταν τον αφησα κατι θα ακουμπησε μαλλον πανω και εχουν στραβωσει τα πινακια του.. γινεται να επανελθουν; και αν ναι τι ποσοστο επιτυχιας εχω ετσι ωστε να μη σπασουν; θα το επιχειρουσα εγω αλλα δεν εχω καθολου σταθερο χερι, και ποσο περιπου θα μου κοστιζε να το επισκευασω; ο επεξεργαστης μου ειναι ο AMD FX 8150..Ειναι κριμα να βγει αχρηστος παντως.. ευχαριστω εκ των προτερων, και καλες γιορτες σε ολους!
antbyron Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Είναι σύνηθες φαινόμενο να στραβώνουν τα πινάκια. Συνήθως λόγω της πάστας κολλάει ο επεξεργαστής με την μητρική και με το ζόρισμα για να βγει ο επεξεργαστής στραβώνουν τα πινάκια. Μην το φοβάσαι, έχουν κάποια ελαστικότητα και δεν σπάνε(εκτός και αν έχουν στραβώσει πολύ) και επανέρχονται με το που ξανακουμπώσουν. Για να μην σου ξανατύχει, προσπάθησε να βγάζεις τον επεξεργαστή μόλις κλείσεις τον υπολογιστή, που θα υπάρχει θερμοκρασία και δεν θα κολλάει.
vagos456 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Είναι σύνηθες φαινόμενο να στραβώνουν τα πινάκια. Συνήθως λόγω της πάστας κολλάει ο επεξεργαστής με την μητρική και με το ζόρισμα για να βγει ο επεξεργαστής στραβώνουν τα πινάκια. Μην το φοβάσαι, έχουν κάποια ελαστικότητα και δεν σπάνε(εκτός και αν έχουν στραβώσει πολύ) και επανέρχονται με το που ξανακουμπώσουν. Για να μην σου ξανατύχει, προσπάθησε να βγάζεις τον επεξεργαστή μόλις κλείσεις τον υπολογιστή, που θα υπάρχει θερμοκρασία και δεν θα κολλάει. Πρώτη φορά το ακούω. Πως κολλάει ο επεξεργαστής με την μητρική? Τον επεξεργαστή μόλις τον κουμπώνεις στη μητρική και κλείνεις την ασφάλεια,δηλαδή τα σιδεράκια,είναι σταθερός.Δεν κουνιέται,είναι σφιχτός. Για εξήγησε το λίγο καλύτερα... 2
kwstasole Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 το φοβαμαι εγω να το κανω αν ηταν θα το κανω. το αλλο ενδεχομενο;
antbyron Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Πρώτη φορά το ακούω. Πως κολλάει ο επεξεργαστής με την μητρική? Τον επεξεργαστή μόλις τον κουμπώνεις στη μητρική και κλείνεις την ασφάλεια,δηλαδή τα σιδεράκια,είναι σταθερός.Δεν κουνιέται,είναι σφιχτός. Για εξήγησε το λίγο καλύτερα... Δεν το εξήγησα καλά. Κολλάει η ψύκτρα, και για να την βγάλεις ζορίζεται ο επεξεργαστής και στραβώνουν τα πινάκια! 1
vagos456 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δεν το εξήγησα καλά. Κολλάει η ψύκτρα, και για να την βγάλεις ζορίζεται ο επεξεργαστής και στραβώνουν τα πινάκια! Αυτό έχει μια λογική, αλλά μου φαίνεται πολύ δύσκολο να γίνει....
Thanos1972 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 εαν δεν το φοβηθεις και εισαι προσεχτικος το ποσοστο επιτυχιας μπορει να παει και 100% αλλα ας πουμε εμεις 90 να ημαστε ανετοι βγαλει μια φωτογραφια για να δουμε το μεγεθος της ζημιας.και να ειναι καθαρη ετσι,οχι κουνημενη οπως συμβαινει συνηθως σε αντιστοιχα threads.
hackerW32 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Αυτό έχει μια λογική, αλλά μου φαίνεται πολύ δύσκολο να γίνει.... εχω τραβιξει athlon x4 635 με δύναμη (δεν ξεκολαγε η ψυχτρα με τιποτα) με αποτελεσμα να βγει η ψυχτρα μαζι με τον επεξεργαστη. τωρα πως ηταν ok μετα απο αυτο ουτε εγω δεν ξερω, άθικτο πραγματικά
Thanos1972 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 το συνηθισμενο ειναι αυτο που γινετε παντως να βγαινει ο επεξεργαστης μαζι με την ψυχτρα
vagos456 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Όταν δεν ξεκολλάει η ψύκτρα, καλό είναι να την στρίβετε δεξιά ή αριστερά όπως σας αρέσει. Θα ξεκολλήσει αμέσως. 2
nikos1982 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 οταν θελεις να βγαλεις ψυχτρα σε εναν amd παντα να τον βαζεις να δουλευει λιγη ωρα ώστε να ζεσταθει η παστα και μετα να την βγαλεις ποιο ευκολα χωρίς να παίρνεις ολο το πακετο στο χερι απο το τράβηγμα. 2
Χρήστος15 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Το είχα πάθει και εγώ και τα ίσιωσα με μια οδοντογλυφίδα. Βάλε την οδοντογλυφίδα στην κενές γραμμές και προσπάθησε σιγά σιγά να την πας απο την μια μεριά στην άλλη συνέχεια μέχρι να ισιώσει.
conkal Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Πρώτη φορά το ακούω. Πως κολλάει ο επεξεργαστής με την μητρική? Τον επεξεργαστή μόλις τον κουμπώνεις στη μητρική και κλείνεις την ασφάλεια,δηλαδή τα σιδεράκια,είναι σταθερός.Δεν κουνιέται,είναι σφιχτός. Για εξήγησε το λίγο καλύτερα... μερικες φορες κολλαει η παστα και οπως πας να βγαλεις την ψυχτρα κουνιεται απο την δυναμη ο επεξεργαστης και στραβωνουν . Καλυτερα με τηλεκαρτα ή κατι σκληρο και λεπτοτερο και ισως και με ενα τσιμπιδακι φρυδιων 1
Roger Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Με ενα χαρτοκοπτη , υπομονη και οχι τρεμουλο θα εχεις σιγουρα αποτελεσματα. http://www.johnart.gr/Catalogue/index.php?main_page=product_info&cPath=1_78_80&products_id=8541&zenid=ba3d6d179f15319542e1de84000f8bda
alldaynews Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 μηχανικό μολύβι 1,3 διάμετρος θα κάνεις δουλειά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα