Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα. θέλοντας να αλλαξω μητρικη, εβγαλα τον επεξεαργαστη με λαθος χειρισμο μαλλον η οταν τον αφησα κατι θα ακουμπησε μαλλον πανω και εχουν στραβωσει τα πινακια του.. γινεται να επανελθουν; και αν ναι τι ποσοστο επιτυχιας εχω ετσι ωστε να μη σπασουν; θα το επιχειρουσα εγω αλλα δεν εχω καθολου σταθερο χερι, και ποσο περιπου θα μου κοστιζε να το επισκευασω; ο επεξεργαστης μου ειναι ο AMD FX 8150..Ειναι κριμα να βγει αχρηστος παντως.. ευχαριστω εκ των προτερων, και καλες γιορτες σε ολους!

Δημοσ.

Είναι σύνηθες φαινόμενο να στραβώνουν τα πινάκια. Συνήθως λόγω της πάστας κολλάει ο επεξεργαστής με την μητρική και με το ζόρισμα για να βγει ο επεξεργαστής στραβώνουν τα πινάκια. Μην το φοβάσαι, έχουν κάποια ελαστικότητα και δεν σπάνε(εκτός και αν έχουν στραβώσει πολύ) και επανέρχονται με το που ξανακουμπώσουν.

Για να μην σου ξανατύχει, προσπάθησε να βγάζεις τον επεξεργαστή μόλις κλείσεις τον υπολογιστή, που θα υπάρχει θερμοκρασία και δεν θα κολλάει. 

Δημοσ.

Είναι σύνηθες φαινόμενο να στραβώνουν τα πινάκια. Συνήθως λόγω της πάστας κολλάει ο επεξεργαστής με την μητρική και με το ζόρισμα για να βγει ο επεξεργαστής στραβώνουν τα πινάκια. Μην το φοβάσαι, έχουν κάποια ελαστικότητα και δεν σπάνε(εκτός και αν έχουν στραβώσει πολύ) και επανέρχονται με το που ξανακουμπώσουν.

Για να μην σου ξανατύχει, προσπάθησε να βγάζεις τον επεξεργαστή μόλις κλείσεις τον υπολογιστή, που θα υπάρχει θερμοκρασία και δεν θα κολλάει. 

Πρώτη φορά το ακούω. Πως κολλάει ο επεξεργαστής με την μητρική? Τον επεξεργαστή μόλις τον κουμπώνεις στη μητρική και κλείνεις την ασφάλεια,δηλαδή τα σιδεράκια,είναι σταθερός.Δεν κουνιέται,είναι σφιχτός.

Για εξήγησε το λίγο καλύτερα... 

• Like 2
Δημοσ.

Πρώτη φορά το ακούω. Πως κολλάει ο επεξεργαστής με την μητρική? Τον επεξεργαστή μόλις τον κουμπώνεις στη μητρική και κλείνεις την ασφάλεια,δηλαδή τα σιδεράκια,είναι σταθερός.Δεν κουνιέται,είναι σφιχτός.

Δεν το εξήγησα καλά.

Κολλάει η ψύκτρα, και για να την βγάλεις ζορίζεται ο επεξεργαστής και στραβώνουν τα πινάκια!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το εξήγησα καλά.

Κολλάει η ψύκτρα, και για να την βγάλεις ζορίζεται ο επεξεργαστής και στραβώνουν τα πινάκια!

Αυτό έχει μια λογική, αλλά μου φαίνεται πολύ δύσκολο να γίνει....

Δημοσ.

εαν δεν το φοβηθεις και εισαι προσεχτικος το ποσοστο επιτυχιας μπορει να παει και 100% αλλα ας πουμε εμεις 90 να ημαστε ανετοι :P

βγαλει μια φωτογραφια για να δουμε το μεγεθος της ζημιας.και να ειναι καθαρη ετσι,οχι κουνημενη οπως συμβαινει συνηθως σε αντιστοιχα threads.

Δημοσ.

Αυτό έχει μια λογική, αλλά μου φαίνεται πολύ δύσκολο να γίνει....

εχω τραβιξει athlon x4 635 με δύναμη (δεν ξεκολαγε η ψυχτρα με τιποτα) με αποτελεσμα να βγει η ψυχτρα μαζι με τον επεξεργαστη.

τωρα πως ηταν ok μετα απο αυτο ουτε εγω δεν ξερω, άθικτο πραγματικά

Δημοσ.

Όταν δεν ξεκολλάει η ψύκτρα, καλό είναι να την στρίβετε δεξιά ή αριστερά όπως σας αρέσει. Θα ξεκολλήσει αμέσως.

• Like 2
Δημοσ.

οταν θελεις να βγαλεις ψυχτρα σε εναν amd παντα να τον βαζεις να δουλευει λιγη ωρα ώστε να ζεσταθει η παστα και μετα να την βγαλεις ποιο ευκολα χωρίς να παίρνεις ολο το πακετο στο χερι απο το τράβηγμα.

• Like 2
Δημοσ.

Το είχα πάθει και εγώ και τα ίσιωσα με μια οδοντογλυφίδα. Βάλε την οδοντογλυφίδα στην κενές γραμμές και προσπάθησε σιγά σιγά να την πας απο την μια μεριά στην άλλη συνέχεια μέχρι να ισιώσει.

Δημοσ.

μερικες φορες κολλαει η παστα και οπως πας να βγαλεις την ψυχτρα κουνιεται απο την δυναμη ο επεξεργαστης και στραβωνουν .

Καλυτερα με τηλεκαρτα ή κατι σκληρο και λεπτοτερο και ισως και με ενα τσιμπιδακι φρυδιων

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...