linkin Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Επειδη γνωριζω ειρωνευομαι.Τι ακριβως εγγυηση δινει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ η revo? ...και τι εννοεις αν την αγορασεις? Κατσε να σου δειξω και απο το site τι ακριβως γραφει. "Το πρόγραμμα της REVO Technik καλύπτεται με εγγύηση Καλής λειτουργίας εφ'όρου ζωής Δωρεάν Updates 2 ετών στην κεντρική μονάδα επεξεργασίας (ECU) 2 χρόνια για τα χειριστήρια SPS. " Με απλα λογια σου καλυπτει τον εγκεφαλο αμα καει (κλαιν ) και το χειριστηριο που σου δινουν. Εαν κανει πασχα το μοτερ πριν την κυριακη δεν σου δινει ΚΑΝΕΙΣ εγγυηση και για εμενα ειναι και λογικο. H Revo και η καθε Revo σου δινει εγγυηση για την δουλεια που κανει στο μοτερ σου. Αμα βαλεις προγραμμα σε αυτους, το προγραμμα θα σου καλυψουν, αμα βαλεις καποιο περιφεριακο θα σου καλυψουν και αυτο. Προφανως δεν θα καλυψουν πραγματα για τα οποια δεν πληρωθηκαν. Σε πιο εκτεταμενες μετατροπες το πραγμα περιπλεκεται και δεν υπαρχει πεπατημενη καθως ο ορος βελτιωση ειναι πολυ broad. Σε καθε περιπτωση, οποιοσδηποτε σοβαρος και καταξιωμενος μηχανικος ή προγραμματιστης που θα αναλαβει εξ'ολοκληρου την βελτιωση του αυτοκινητου σου αμα κανει μλκια στο μοτερ σου, θα πληρωσει την ζημια. Παραδειγματα απειρα. Παραδειγματα οπου μηχανικος/προγραμματιστης δεν καλυψαν ζημια υπαρχουν μπολικα ωστοσο αυτοι συγκαταλεγονται στους κομπαρσους του επαγγελματος και οχι στους σοβαρους επαγγελματιες. *Δεν εχω προγραμμα revo*
KostasI Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 H Revo και η καθε Revo σου δινει εγγυηση για την δουλεια που κανει στο μοτερ σου. Αμα βαλεις προγραμμα σε αυτους, το προγραμμα θα σου καλυψουν, αμα βαλεις καποιο περιφεριακο θα σου καλυψουν και αυτο. Προφανως δεν θα καλυψουν πραγματα για τα οποια δεν πληρωθηκαν. Σε πιο εκτεταμενες μετατροπες το πραγμα περιπλεκεται και δεν υπαρχει πεπατημενη καθως ο ορος βελτιωση ειναι πολυ broad. Σε καθε περιπτωση, οποιοσδηποτε σοβαρος και καταξιωμενος μηχανικος ή προγραμματιστης που θα αναλαβει εξ'ολοκληρου την βελτιωση του αυτοκινητου σου αμα κανει μλκια στο μοτερ σου, θα πληρωσει την ζημια. Παραδειγματα απειρα. Παραδειγματα οπου μηχανικος/προγραμματιστης δεν καλυψαν ζημια υπαρχουν μπολικα ωστοσο αυτοι συγκαταλεγονται στους κομπαρσους του επαγγελματος και οχι στους σοβαρους επαγγελματιες. *Δεν εχω προγραμμα revo* Το να βαλεις προγραμμα και να σου καλυπτει μονο τον εγκεφαλο προσωπικα δεν μου λεει τιποτα οταν απο το προγραμμα επεμβαινουν στο μοτερ.Τελιως τυπικο αν και σου ειπα δεν περιμενα να καλυψουν μοτερ ασχετα που απο προγραμματιστες εχουν γινει απειιιρες ανατιναξεις που φυσικα δεν πληρωθηκαν ποτε γτ δεν εγιναν "live " την ωρα της ρυθμισης. *Δεν κατηγορω τα revo ,ισα ισα , απλα θελω να πω οτι ουσιαστικα Εγγυηση με τον τροπο που το εννουν αυτοι που ρωτανε δεν δινει κανεις. Γτ οταν ρωταει ο αλλος τον προγραμματιστη εαν εχεις εγγυηση προφανως και εννοει οτι αν σε 20 μερες ανατιναχτει το πληρωνεις;;...:Ρ
MT60RS Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Επειδη γνωριζω ειρωνευομαι.Τι ακριβως εγγυηση δινει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ η revo? ...και τι εννοεις αν την αγορασεις? οταν σου ακουμπαω λεφτα θελω και υπευθυνο αποτελεσμα. Αν εχεις τσιπα, πρεπει να με καλυψεις. Γιατι με τα ιδια λεφτα κανω κονε με γερμανιες-δανιες κτλ. Αντε γεια Μαστρο(στα ονειρα σου)-Σταματηηηηη
KostasI Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 οταν σου ακουμπαω λεφτα θελω και υπευθυνο αποτελεσμα. Αν εχεις τσιπα, πρεπει να με καλυψεις. Γιατι με τα ιδια λεφτα κανω κονε με γερμανιες-δανιες κτλ. Αντε γεια Μαστρο(στα ονειρα σου)-ΣταματηηηηηΔεν ειμαι εγω ο προγραμματιστης φιλε...:Ρ 1
Chris_saxo vts Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Αν εννοείται εγγύηση για το αν θα σπάσει το μοτέρ από πρόγραμμα, ναι. Κανείς δεν δίνει τέτοια εγγύηση. Κ αν γίνει κάτι τέτοιο όλοι σου λένε πως δεν έφταιγε το πρόγραμμα.
kanesaxo Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Παίδες η βελτίωση του κινητήρα είναι μεγάλο κεφάλαιο, και ακομη μεγαλύτερο το τι καλύπτει η εγγύηση. Πείτε μου πως θα αποδείξετε οτι το μοτερ εσπασε ή υπολειτουργεί ελεω προγράμματος ή παράλληλου εγκέφαλου που δινουν αυτες οι εταιρείες. Οκ, λιωμένο πιστόνι, συνήθως απο καύσιμο. (συνήθως). Εκει να το δεχτώ οτι φταίει κυρίως το πρόγραμμα. Ομως. Ολα τα βελτιωμένα αυτά, επιτάσσουν τη χρήση βενζινης υψηλών οκτανίων. Βάζει κάποιος; κι αυτός που βάζει ξέρει τι βάζει; αραγε απ'το 90% αυτών που βελτιώνουν, εχουν συνδέσιε στην obd τους ενα διαγωνιστικό για τον knock sensor, να βλέπουν τι αβανς ανεβάζουν, να κανουν ενα log για να ελεγχουν τι γινετια στο κινητήρα τους; Θεωρώ πως το κομμάτι εγγύηση είναι μεγάλος παπας και αποδεικνύεται πολύ δύσκολα. Και σιγουρα με κοστος που θα το επωμιστείς "εσύ" για να αποδείξεις σε αυτούς οτι χάλασε απο αυτο. Επίσης οταν μιλάμε για συνολική βελτίωση αυτή μπορει να περιλαμβάνει (σπανιως ειναι το ιδιο πρόσωπο) εναν μηχανικο που θα ανοιξει μοτερ, που ισως το στειλει για ρεκτιφιε για τοποθετηση σφυρηλατων/μπιελων, στροφάλου ελαφρωμένου μπλα μπλα, που θα γαργαλήσει μια κεφαλή, που θα βάλει εκκεντρα, κτλ. Και ολα αυτά μπορει να τα κάνει διαφορειτκός άνθρωπος πάλι. Και στο τέλος καποιος θα το κλείσει και θα το τοποθετήσει. Η μπορει το ρεκτιφιέ να στο στειλει κλεισμένο. Και φυσικά καποιος θα κανει προγραμμα. Πείτε μου σε ολη αυτην την εξισωση πως ο τελικος καταναλωτής θα βρεί το δικιο του αν σπασει το μοτερ. ΟΤαν μπλεκονται 5 ατομα, είτε και 2. Το παιχνιδι ειναι ζόρικο και χαωτικό. Εγώ ημουν τυχερός και κατέληξα (μετά απο κακές εμπειρίες) σε ατομο εμπιστο. Εχω σπάσιε μοτερ και το εχει καλύψει το συνεργειο εξολοκλήρου, χωρις κουβέντα, χωρίς να δώσω σεντ, διότι ηταν λάθος του. Υ.Γ. και επειδή ακριβως πολλοί ξέρουν και δε ξερουν τπτ, ολοι ειναι γνώστες και δεν ειναι, προτίμησα λιγα αλογα απο επώνυμα προϊοντα-σεταπ ετοιμα για να εχω το κεφάλι μου ησυχο. Κι ετσι ειχα ενα αυτ/το για κάθε μερα (σημαντικο για βελτιωμένο) για 150.000χλμ σχεδόν, οπου το εκανα μαμα μετά. 1
MT60RS Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Παίδες η βελτίωση του κινητήρα είναι μεγάλο κεφάλαιο, και ακομη μεγαλύτερο το τι καλύπτει η εγγύηση. Πείτε μου πως θα αποδείξετε οτι το μοτερ εσπασε ή υπολειτουργεί ελεω προγράμματος ή παράλληλου εγκέφαλου που δινουν αυτες οι εταιρείες. Οκ, λιωμένο πιστόνι, συνήθως απο καύσιμο. (συνήθως). Εκει να το δεχτώ οτι φταίει κυρίως το πρόγραμμα. Ομως. Ολα τα βελτιωμένα αυτά, επιτάσσουν τη χρήση βενζινης υψηλών οκτανίων. Βάζει κάποιος; κι αυτός που βάζει ξέρει τι βάζει; αραγε απ'το 90% αυτών που βελτιώνουν, εχουν συνδέσιε στην obd τους ενα διαγωνιστικό για τον knock sensor, να βλέπουν τι αβανς ανεβάζουν, να κανουν ενα log για να ελεγχουν τι γινετια στο κινητήρα τους; αυτο να το πεις στον μεσο μπουρναζο-κορυδαλλο-καγκουρα, που διαβαζει burnout και espresso... οταν πληρωνεις λεφτα για ενα συνολικο πακετο πρεπει να παιρνεις και μια εγγυηση, Η δουλεια του ειναι να κρινει το αν σε ενα βολτισιο μοτερ πρεπει να θυσιασει λιγη αποδοση, γιατι το ονομα του παιζεται. αλλιως το κανεις μονος, πειραματιζεσαι, και αν σπασει θα φταις εσυ και οι επιλογες σου 1
kanesaxo Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Aγαπητέ συνφορουμίτη, απ'οπου και να πάρεις εγγύηση, εάν δεν έχεις οδηγική παιδεία δυστυχώς το μοτερ σου θα πάει άπατο. (δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά με το "εσυ"). Φέρνω τρανταχτό παράδειγμα. Κόρσα οπισι. Πάμπολλα σπασανε στο 4ρτο κύλινδρο. Πες οτι το βελτιώνω με διαφορα πράγματα οίκου του εξωτερικού με εγγύηση. Εγω ομως ειμαι κάγκουρας και τουρμπίζω με τέρμα γκάζι με 6η απ'τα 60χλμ. Ναι, υπάρχουην και τέτοιοι βλάκες. Οταν αυτό στραβώσει μπιελα και ανοιξει παραθυράκι, θα καλύψει κάποιος τη ζημιά; Αφού εγώ ειμαι μικρός καγκουρίνος τσομπανάκος οδηγός. Το μοτερ θα φταίει; Αντε πες οτι ειμαι ακραίος στο άνωθεν παράδειγμα. Το πιο χαρακτηριστικό που ανέφερα στο προηγούμενο ποστ μου. Ενα βελτιωμένο μοτερ, μπορει να σπάσει απ'τις βενζίνες (εκτος και αν βαζεις 95ρα και ψεκαζεις και μεθανολες, παω πασο). Γιατι να σε καλύψει η εγγύηση; Πως θα αποδείξεις οτι εσπασε απο "βλάβη"; Αλλο να παρεις πχ το μινι κουπερ γουορκς, που ναι ενα 1ο στάδιο, αλλά κει αγοράζεις "εργοστασιακή" βελτίωση. Αν αξιζει το κόπο το κρίνεις "εσύ". Εγώ πχ δε θα αγοραζα μια 7950 OC, ενώ μπορούσα να OC μόνος μου. Ετσι και στο μινι κουπερ πχ (μη κοιτάς ομως που εχω οντως μια τέτοια κάρτα, συγκυρίες!)
MT60RS Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 οι βλακες ειναι η πλειοψηφια, δυστυχως. Και ειναι αυτοι που γκρινιαζουν με το παραμικρο. Και δεν πολυπαιρνουν απο λογια του τυπου Μαστορας: «+15 αλογα εχω βγαλει με τα Χ πραγματα, εχω φτιαξει 3 τετοια, αντεχουν και ειναι μια χαρα 5 χρονια τωρα, τα 2 εγω τους κανω σερβις» Πελατης: «Βρηκα αυτα τα Ψ πραγματα απο το ιντερνέτ που εβαλε ο αλλος στο αμερικα* και εβγαλε +25 » Μ: «Τι να σου πω, αν θες φερτα και τα βαζουμε και βλεπουμε» Π: «μα αφου σου λεω ρε ο αλλος τα καταφερε» (το thread ηταν 2 μηνες παλιο) Μ: «Παρτα, κι ο,τι γινει...» *(απο ολο το thread o αλλος καταλαβε μονο τα link με τα πραματα και την εικονα απο το dynorun) Οταν αρχισει να πατιναρει (επειδη δεν σκεφτηκε να φτιαξει και τον συμπλεκτη, που ο αμερικανος ειχε κανει ηδη) και αφου τον φτιαξουν και αργοτερα οταν σπασει το μοτερ, ο αλλος θα βγαζει τον μηχανικο μαλακα, που του ειπε "φερτα να τα δοκιμασουμε" ή οταν στην περιγραφη λεει "θελει και τα ελατηρια και τους οδηγους κτλ" ή μεσα στη συσκευασια (και στην περιγραφη) γραφει CHECK ALL CLEARENCES και ο αλλος δεν χαμπαριαζει, ποιος του φταιει; αν ομως σαν μηχανικος προτεινεις ενα πακετο ειναι υποχρεωση σου να προστατεψεις την ταμπελα σου
linkin Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Το να βαλεις προγραμμα και να σου καλυπτει μονο τον εγκεφαλο προσωπικα δεν μου λεει τιποτα οταν απο το προγραμμα επεμβαινουν στο μοτερ. Τελιως τυπικο αν και σου ειπα δεν περιμενα να καλυψουν μοτερ ασχετα που απο προγραμματιστες εχουν γινει απειιιρες ανατιναξεις που φυσικα δεν πληρωθηκαν ποτε γτ δεν εγιναν "live " την ωρα της ρυθμισης. *Δεν κατηγορω τα revo ,ισα ισα , απλα θελω να πω οτι ουσιαστικα Εγγυηση με τον τροπο που το εννουν αυτοι που ρωτανε δεν δινει κανεις. Γτ οταν ρωταει ο αλλος τον προγραμματιστη εαν εχεις εγγυηση προφανως και εννοει οτι αν σε 20 μερες ανατιναχτει το πληρωνεις;;...:Ρ Μα τι ακριβως περιμενεις να σου κανει, να σου κανει επεκταση της εργοστασιακης εγγυησης και δωρεαν αλλαγη ελαστικων? Το προγραμμα που θα σου βαλει η revo και η καθε revo ειναι μια κονσερβα η οποια δουλεψε σε 1000 αυτοκινητα και βαση λογικης θα δουλεψει και στο δικο σου. Θα κοιταξει θερμοκρασιες, μιγμα, αβανς, knock και αν ολα φαινονται καλα, θα σου παρει την ταριφα και θα στειλει σπιτι σου. Δεν θα κατσει να λυσει ολο το μοτερ να δει σε τι κατασταση ειναι τα parts ουτε θα σε περασει απο 8ωρο σεμιναριο περι σωστης χρησης και συντηρησης. Αυτο ειναι δικο σου θεμα και δικο σου ρισκο. Αμα δεν θες να ρισκαρεις στο ελαχιστο, κρατας το αυτοκινητο σου μαμα και αμα σπασει, ξερεις ποιον να κατηγορησεις. Απο την αλλη, αμα εσυ πας στο προγραμματιστη σου και του πεις δωσε λιγη πιεση εδω, στεγνωσε λιγο εδω κλπ ή ακομα χειροτερα αμα παρεις κανα λαπτοπ και αρχιζεις και πειραζεις πραγματα για να εισαι εσυ ο μαγκας στην κατηγορια σου, ε τοτε παλι δεν σου φταιει ο προγραμματιστης. Τωρα αμα θες να πας σε εταιρια που θα σου κανει ολικη μετατροπη και θα σου δωσει εγγυηση καλης λειτουργιας για τα παντα, γινεται και αυτο αλλα θα πρεπει να το χρυσοπληρωσεις. 1
chrisxkar Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Πολλα ερωτηματα!!! Εξατμιση: 1)αλλαζοντας απλα ενα τελικο οχι δεν θα επηρεασει την καταναλωση. 2)η καλυτερη επιλογη φυσικα ειναι ολοσωμη.Με το τελικο το μονο που θα καταφερεις στα περισσοτερα απλα αυτοκινητα ΘΟΡΥΒΟΣ.Εκτος εαν μιλαμε για ferrari-maserati κτλ..:Ρ 3)εξατμιση βαζεις αναλογα με τα αλογα-κυβικα σου συνηθως.Βλεπεις ποσο ειναι η μαμα και κρινεις τι διαμετρο θα βαλεις.Επισης παιζει ρολο το αν θα ειναι ατμοσφαιρικο η τουρμπο 4)νομιζω τα απαντησα στο 3 :Ρ Κινητηρας: 1)καλυτερα ιμαντας να εχεις το κεφαλι σου ησυχο και να μπορεις να το ελεγχεις. 2)σφυρηλατα λενε τα πιστονια-μπιελες που βαζουν σε βελτιωμενα αυτοκινητα για να αντεξουν περισσοτερη δυναμη και τα τουρμπο να σηκωσουν και παραπανω πιεση χωρις η μπιελα να βγει σε σ τελικο και το πιστονι λιωσει σαν παγωτο. 3)ενα ατμοσφαιρικο 120hp δεν θα το πας 300 και τον θεο να εχεις βυσμα..160-180 το ΠΟΛΥ. Η καλυτερη λυση ειναι τουρμπο.Εαν μιλαμε για τοση διαφορα ιππων θα χρειαστεις σιγουρα σφυρηλατα πιστονια-μπιελες και απο εκει και περα τα κλασικα τουρμπινα,intercooler,σωληνωσεις,χταποδι,εξατμιση και προγραμμα. 4) εννοειται καρμπυρατερ αφου μεσω εγκεφαλου μπορεις να κανεις παπαδες και εχεις και οικονομια 5) τωρα αυτο ειναι σχετικο.Δεν υπαρχει καλυτερο η χειροτερο σε αυτα τα δυο 6)καποια αυτοκινητα εχουν μπροστα εξτρα ψυγειο,αλλα ενα πολυυ μικρο ενσωματωμενο στον κορμο και αλλα καθολου. 7)Σε κανεναν συγχρονο injection κινητηρα δεν κανουν κακο τα πολλα οκτανια.Το οικονομικο ειναι το θεμα. Η μεθανολη ειναι αλλο θεμα αν και σε πολλα την βαζουν να ψεκαζει παραλληλα 50-50% με νερο στην εισαγωγη του κινητηρα. Το Vw που μας δειχνεις ειναι dsg απο την μανα του.Απλα εχουν βαλει αλλα δισκακια για να αντεχει την ροπη Το Εvo μονο το 10 βγαινει σειριακο απο την μανα του . Στα προηγουμενα βαζουνε αγωνιστικα σειριακα μονο στο εξωτερικο που παιζουν με πολλα φραγκα η σε ελλαδα σε τιποτα αναβασεις κτλ που ειναι χρησιμο θα διαφωνησω μονο στον ιμαντα γιατι ο ιμαντας κοβεται κατευθειαν χωρις να παρεις πρεφα αν ειναι μεταχεισμενο με κατεβασμενα χιλιομετρα ενω η καδενα νομιζω οτι φενεται οταν ειναι στα τελευταια της
KostasI Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 θα διαφωνησω μονο στον ιμαντα γιατι ο ιμαντας κοβεται κατευθειαν χωρις να παρεις πρεφα αν ειναι μεταχεισμενο με κατεβασμενα χιλιομετρα ενω η καδενα νομιζω οτι φενεται οταν ειναι στα τελευταια της Αν παρεις μεταχειρισμενο αυτοκινητο καποιων ετων και ΔΕΝ αλλαξεις ιμαντα-λαδια κτλ τοτε εισαι ΑΞΙΟΣ της μοιρας σου. Ειπα οτι προτιμω ιμαντα σε σχεση με καδενα γιατι τον βλεπεις και εμφανησιακα πως παει απο θεμα "ηλικιας" και φθορας... Επισης οταν η καδενιτσα πηδηξει δοντι τοτε θα αλλαξεις γνωμη
Liverpool89 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Καλα κανενας μηχανικος δεν θα παρει ρισκο να σου πει ο ιμαντας θα κανει τοσα χιλιομετρα ακομα, αν εισαι στα χιλιομετρα που λεει ο κατασκευαστης απλα τον αλλαζεις και τελος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα