Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά θα ήθελα μια άποψη πάνω σε ένα πρόγραμμα που θα ήθελα να φτιάξω. Ο σκοπός του είναι απλός. Θα αποθηκεύει τα στατιστικά δεδομένα αθλητών και θα βγάζει δεδομένα για να μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε την απόδοση τους. 

Δύο ερωτήσεις: Είναι εύκολο να γίνει αυτό; 

Δεύτερον: με ποια γλώσσα να δοκιμάσω; Υποθέτω ότι θα χρειάζεται δημιουργία βάσης δεδομένων όπως και θα πρέπει να φτιάξω ένα γραφικό περιβάλλον.

Μη θεωρήσετε παρακαλώ ότι απαντάτε σε κανά παιδάκι που νομίζει ότι μπορεί να προγραμματίσει αλλά δεν έχει ιδέα. Από τη σχολή έχω κάποιες εμπειρίες και θα ήθελα να δοκιμάσω να φτιάξω κάτι που θα έχει και πρακτικό σκοπό. ( είναι για την τοπική ομάδα μπάσκετ )

Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Μια μικρή ιδέα πείτε.

Δημοσ.

Ταπεινή μου γνώμη μια java είναι ότι πρέπει... το gui είναι εύκολο όσο για την βάση δεδομένων δεν χρειάζονται παπάδες, και ένα απλό txt που λέει ο λόγος σου φτάνει (προσωπικά θα το κανα με xml), τα δεδομένα θα είναι μικρού μεγέθους...

Δημοσ.

Επίσης θα πρέπει να φτιάξω ένα exe αρχείο στο τέλος. Όλη η διαδικασία αυτή, να φτάσω ως αυτό το σημείο πιστεύετε ότι μπορεί να γίνει; Οι γνώσεις μου είναι βασικές αλλά θέληση υπάρχει.

Δημοσ.

Δεδομένα όπως σουτ, φάουλ, για κάθε παίκτη από τα ματς, ώστε ο προπονητής να έχει μια ιδέα για την απόδοση των παικτών τους. 

Απλα πράγματα δηλαδή, απλά επειδή στη σχολή μαθαίνουμε και κάνουμε εισαγωγές πάνω σε γλώσσες, αλλά ποτέ δεν φτάνουν σε ένα επίπεδο να μας πουν πως θα στηθεί ένα πρόγραμμα, σκέφτηκα να δοκιμάσω και να δω αν θα το βγάλω. Ήδη έχω ξεπατώσει το google να ψάχνω

Δημοσ.

Τότε φαντάζομαι  θες μια γλώσσα για την οποία υπάρχει  μια βιβλιοθήκη με γραφήματα ( line ,bar , pie charts) .

Και φυσικά να υπάρχει και αντίστοιχη βιβλιοθήκη για την δημιουργία GUI

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...