chrisnik89 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 καλησπέρα εχω το acer aspire 5750g με windows 7 μπορείτε να με βοηθήσετε να επιλέξω τους σωστούς drivers από την σελίδα της acer???? γιατι εγω τους βαζω ολους
xristoforos89 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Έκανες φορματ στο λαπτοπ και χρειάζεσαι οδηγούς;
chrisnik89 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 ναι εχω κανει και θελω να βαλω μονο αυτους που πρεπει
xristoforos89 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Καταρχας τρεξε ενα update. Θα σου βρει τα πιο πολλα. Μετα βάλε τα κλασσικα wifi, bluetooth, chipset μητρικης, καμερα , καρτα/καρτες γραφικων, card reader, touchpad, κάρτα ηχου. Και υστερα δες μεσω της διαχειρισης συσκευων που σου εμφανιζει θαυμαστικο, σε ποιες συσκευες.
SPANK Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Εδώ http://www.acer.gr/ac/el/GR/content/driversεπιλέγοντας το μοντέλο σου μπορείς να κατεβάσεις drivers
chrisnik89 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 αυτα μου βγαζει... πρεπει να τα βαλω ολα? π.χ. vga εχει 4 βαζω και τα 4?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα