Προς το περιεχόμενο

Είναι καλές οι θερμοκρασίες;

frozex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

λοιπον εβαλα 2 runs στο benchmark και το μεγαλυτερο που ειδα απο θερμοκρασιες ηταν 68. (παντα μετρημενα με piriform speccy)

μολις τελειωσε το εβαλα και 20 λεπτα Stress test και το μεγαλυτερο που εφτασε ηταν 72.

οταν ανοιξα το cpuz παρατηρησα οτι ειχα σαν core speed 4199 hz, μηπως επρεπε να κανω καποια ρυθμιση απο το bios?

Μια χαρά είσαι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια εχω και εγω τον 4790κ και παρατηρω κατι που δεν μου αρεσει. σε idle εχω θερμοκρασιες 26-29 βαθμους.

με intel burn εχω μαξ 73 βαθμους.

και εκει που πιστευα οτι ολα ειναι μια χαρα ειπα να τρεξω το prime95 που χρησιμοποιησε ο φιλος παραπανω και τρελαθηκα. 98 βαθμους εδειξε απο την αρχη και το εκλεισα γρηγορα.

εχω την thermaltake nic f3 και την εγκατασταση της την εκανε ενας μαστορας που ξερει. το πηγα επιτηδες για να ειμαι σιγουρος για την σωστη τοποθετηση της.

πειτε μου τι μπορει να συμβαινει... να ανυσηχω?

Τελικα ειπα να δοκιμασω με αλλο ανεμιστηρα με περισσοτερο airflow στην ηδη υπαρχουσα ψυχτρα της thermaltake.

οι διαφορες χαοτικες. με το Intel burn εχω max 66 δηλαδη 7-8 βαθμους κατω.

και στο prime95 που το εβαλα ετσι απλα να δω τι θα δειξει απο 98 επεσε στους 82. βεβαια ο ανεμιστηρας ειναι ενας VARDAR οποτε εκει αρχισε να δουλευει φουλ και ηταν πολυ θορυβωδης πραγμα που δεν πιστεω να γινεται σε καθημερινη βαση.

οποτε για εμενα ειμαι καλυτερα.

Τελικα ειπα να δοκιμασω με αλλο ανεμιστηρα με περισσοτερο airflow στην ηδη υπαρχουσα ψυχτρα της thermaltake.

οι διαφορες χαοτικες. με το Intel burn εχω max 66 δηλαδη 7-8 βαθμους κατω.

και στο prime95 που το εβαλα ετσι απλα να δω τι θα δειξει απο 98 επεσε στους 82. βεβαια ο ανεμιστηρας ειναι ενας VARDAR οποτε εκει αρχισε να δουλευει φουλ και ηταν πολυ θορυβωδης πραγμα που δεν πιστεω να γινεται σε καθημερινη βαση.

οποτε για εμενα ειμαι καλυτερα.

Τα vardar κατα την γνωμη μου ειναι τα καλυτερα της αγορας.

Εχω δυο απο αυτα στα 2200rpm,τα οποια τα εχω ρυθμισει στις 1300rpm.

Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος!!!

Παντως μην στρεσαρεις με prime διοτι τους haswell μπορει να τους καψει στο λεπτο :)

Καλά σε ποια θέση τον έβαλες και άλλαξαν τόσο πολύ οι θερμοκρασίες; Το έβαλες στο κουτί ή άλλαξες τον ανεμιστήρα της ψήκτρας;

Δεν ξερω αν εχουν διαφορα στο perfomance η Themis με την Noctua U12S που εχω εγω αλλα αυτα ειναι τα temps μου για idle

LRbpivL.png

Στην θεση σου παντως δεν θα ανυσηχουσα...

• Like 1

Δεν ξερω αν εχουν διαφορα στο perfomance η Themis με την Noctua U12S που εχω εγω αλλα αυτα ειναι τα temps μου για idle

Στην θεση σου παντως δεν θα ανυσηχουσα...

Με παλτο , σκουφί και κασκολ είσαι μεσα στο σπιτι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...