Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 καλησπερα. Μολις εχθές έλαβα το νεο μου μακ ρέτινα. Έχω βάλει αρκετές απο τις εφαρμογές που θέλω αλλά δεν μπορώ να βρω με σιγουριά κάποιο πρόγραμμα για να γραφω c++ Μπορεί κάποιος να μου πει κάποιο πρόγραμμα να κάνω την δουλειά μου ? Έχω κατεβάσει το xcode μπορώ να κάνω δουλειά απο εκεί.? Πρός το παρόν δεν θέλω να κάνω και τίποτα ιδιαίτερο ισα ισα να γράφω τίποτα μικρές ασκήσεις για τισ ανάγκες των μαθημάτων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalpak Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Xcode και eclipse!Επισης codeblocks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Έχω κατεβάσει το xcode μπορώ να κάνω δουλειά απο εκεί.? Ναι κανονικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας αδέρφια .. Έχω μια ακόμη ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος και θα την γράψω εδώ για να μην ανοίγω άλλο θέμα .. Αφού μπουταρει το μηχάνημα. Μου βγάζει "η εφαρμογή talagent θέλει να χρήσ τη κλειδοθηκη" Μετα βγάζει άλλο παράθυρο που θέλει να χρήση τη κλειδοθηκη τοπικά στοιχεία .. Πρέπει να βάλω τον κωδικό για να φύγει το παράθυρο Υπάρχει τρόπος να μην βγαίνουν τα μηνύματα αυτά ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HQ Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Το codeblocks μου κρασαρει καθε λιγο και λιγακι , με το xcode ειμαι μια χαρα . Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα