pesis Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 καλησπερα παιδια εχω το εξης λαπτοπ http://www.toshiba.at/discontinued-products/satellite-c660-1p3/ εχει μια βδομαδα που αργει να ανοιξει. μεσος ορος 20 λεπτα για να συνελθει. κοιταξα τον σκληρο και εχει προβλημα. το θεμα μου ειναι πως να σωσω το λογισμικο οταν αλλαξω σκληρο και πως?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 μαλλον... αργει ν ανοιξει οταν λες? Αν μπορεις να μπεις στα αρχεια σου βαλτα σε εναν αλλον σκληρο αλλιως δεν νμζ οτι μπορεις να τα σωσεις καπως
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 καλησπερα, ο δισκος σου ειναι για αλλαγη αμεσα εαν εχεις βαλει και την τελευταια εκδοση του προγραμματος που τον ελενχει.. παρα αντιγραφο των δεδομενων που θες να σωσεις γρηγορα για να μην εχεις απωλειες... οσο αφορα την αλλη ερωτηση γινε πιο συγκεκριμενος ποιο λογισμικο θες να σωσεις?
pesis Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 τo OS δεν θελω να χασω. πως θα τα περασω στο νεο σκληρο?
iliasthebest Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 πολυ σκληρος για να πεθανει..... Εκλαψααααα 1
evoracing Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 τo OS δεν θελω να χασω. πως θα τα περασω στο νεο σκληρο? Μπορείς να το βάλεις σε PC με τον νέο σου σκληρό που θα βάλεις και να το κάνεις clone. Το θέμα είναι να αντέξει το φόρτωμα γιατί άμα έχει πρόβλημα πολύ λογικό να κάνει αποσυνδέσεις.
TEOKOS Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Προσωπικά ακολούθησα αυτόν τον οδηγό. http://www.pcsteps.gr/23914-πλήρης-αντιγραφή-δίσκου-ssd-hdd/ Αν τα καταφέρει ο σκληρός σου να βγάλει την διαδικασία πριν πεθάνει τελείως,είσαι τυχερός. (Φυσικά η κλωνοποίηση θα γίνει πολύ πιο εύκολα αν μεταφέρεις τον δίσκο σου σε έναν σταθερό υπολογιστή) 1
SPANK Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Βασικά δεν θα σου συνιστούσα να περάσεις λειτουργικό απο τετοιο δίσκο οπως ειναι τώρα σε αλλο με clone γιατι μπορεί να εχει χτυπημένα αρχεία και αλλα προβλήματα και να τα πάρεις μαζι στον αλλο δίσκο 2
pesis Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 και τι κανω σε αυτην την περιπτωση? αγοραζω αλλο OS?
SPANK Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Αν κατάλαβα καλα ενοείς οτι εχει μέσα αυτος ο δίσκος το restore partition ? 1
pesis Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 ναι εχει μεσα τα win 7 της toshiba. κατι σαν τα win 8 turbo-x. δεν εχω το cd or dvd των windows
SPANK Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Νομίζω μπορείς με το κλειδάκι σου εφόσον το έχεις να κατεβάσεις παλι τα 7 απο την microsoft οποτε δεν χρειάζεσαι το partition γιατι τώρα να περάσεις πράγματα απο χαλασμένο δίσκο ας ειναι και αυτο το λειτουργικό μπορεί να περάσει με πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα