Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια εχω το εξης λαπτοπ http://www.toshiba.at/discontinued-products/satellite-c660-1p3/

εχει μια βδομαδα που αργει να ανοιξει. μεσος ορος 20 λεπτα για να συνελθει.

κοιταξα τον σκληρο και εχει προβλημα. το θεμα μου ειναι πως να σωσω  το λογισμικο οταν αλλαξω σκληρο και πως?

post-235149-0-96133700-1428166331_thumb.png

Δημοσ.

καλησπερα,

ο δισκος σου ειναι για αλλαγη αμεσα εαν εχεις βαλει και την τελευταια εκδοση του προγραμματος που τον ελενχει..

παρα αντιγραφο των δεδομενων που θες να σωσεις γρηγορα για να μην εχεις απωλειες...

οσο αφορα την αλλη ερωτηση γινε πιο συγκεκριμενος ποιο λογισμικο θες να σωσεις?

Δημοσ.

τo OS δεν θελω να χασω. πως θα τα περασω στο νεο σκληρο? 

Μπορείς να το βάλεις σε PC με τον νέο σου σκληρό που θα βάλεις και να το κάνεις clone. Το θέμα είναι να αντέξει το φόρτωμα γιατί άμα έχει πρόβλημα πολύ λογικό να κάνει αποσυνδέσεις.

Δημοσ.

Προσωπικά ακολούθησα αυτόν τον οδηγό. http://www.pcsteps.gr/23914-πλήρης-αντιγραφή-δίσκου-ssd-hdd/

Αν τα καταφέρει ο σκληρός σου να βγάλει την διαδικασία πριν πεθάνει τελείως,είσαι τυχερός.

(Φυσικά η κλωνοποίηση θα γίνει πολύ πιο εύκολα αν μεταφέρεις τον δίσκο σου σε έναν σταθερό υπολογιστή)

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά δεν θα σου συνιστούσα να περάσεις λειτουργικό απο τετοιο δίσκο οπως ειναι τώρα σε αλλο με clone γιατι μπορεί να εχει χτυπημένα αρχεία και αλλα προβλήματα και να τα πάρεις μαζι στον αλλο δίσκο

• Like 2
Δημοσ.

ναι εχει μεσα τα win 7 της toshiba. κατι σαν τα win 8 turbo-x. δεν εχω το cd or dvd των windows

Δημοσ.

Νομίζω μπορείς με το κλειδάκι σου εφόσον το έχεις να κατεβάσεις παλι τα 7 απο την microsoft οποτε δεν χρειάζεσαι το partition γιατι τώρα να περάσεις πράγματα απο χαλασμένο δίσκο ας ειναι και αυτο το λειτουργικό μπορεί να περάσει με πρόβλημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...