Προς το περιεχόμενο

Υποτιτλοι σε samsung

jumaru1821

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα στη παρεα..πηρα μια καινουρια samsung αλλα δε μου δειχνει τους υποτιτλους..τι πρεπει να κανω;μου ειπαν στην ηλεκτρονικη που τη πηρα οτι τους παιζει!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βαλε σε εναν φακελο το srt και την ταινια και ονομασε τους υποττιτλους ιδια ονομασια με την ταινια κατα γραμμα. δεν μπορει να μην παιζει.

Φιλε μου δοκιμασε την ωρα που παιζει η ταινια να μπεις στις ρυθμισεις του πλειερ. Εκει καπου θα βρεις ρυθμισεις υποτιτλων...βαλτο στα ελληνικα..

Η 28Η4000 παίζει κανονικά τα πάντα. Πριν απαντάτε κάντε και μια έρευνα... Πατάς το κουμπί tools την ώρα της αναπαραγωγής. Η πας στα μενού που εμφανίζει πάνω στο γραναζακι.

αυτό που έχω κάνει εγώ και παίζουν οι υπότιτλοί στην δική μου samsung είναι να παίζω την ταινία στο λαπτοπ με το bsplayer, το bs βρίσκει τους υπότιτλους και τους βάζει σε εναν φάκελο subs στον ίδιο φάκελο που είναι και η ταινία. μετά ανοίγω το αρχείο των υπότιλτων με το notepad++ και επιλέγω convert to utf8 και τους κάνω save as με το ιδιο ονομα στον φακελο με την ταινία. μετά προσθέτω την κατάληξη srt και τους βάζω σε στικακι ή στον σκληρό. συνδέεω το στικακι με την tv και οταν παίζει η ταινία παίζουν και οι υπότιτλο κανονικά.
είναι θέμα κωδικοποίησης δλδ

Κι εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα.

Έχω μία samsung ue40h5030 και ενώ παίζει κανονικά τους αγγλικούς υπότιτλους, τους ελληνικούς τους δείχνει αλαμπουρνέζικα.

Μάλλον είναι θέμα κωδικοποίησης.

Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;

Την ωρα της αναπαραγωγης. Tools-> υποτιτλοι->κωδικοποιηση-> απο  δυτικη σε Ελληνικα.

Είσαι μεγάλος παίχτης. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ. Ο πατέρας μου περισσότερο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...