jumaru1821 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Καλησπερα στη παρεα..πηρα μια καινουρια samsung αλλα δε μου δειχνει τους υποτιτλους..τι πρεπει να κανω;μου ειπαν στην ηλεκτρονικη που τη πηρα οτι τους παιζει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 βαλε σε εναν φακελο το srt και την ταινια και ονομασε τους υποττιτλους ιδια ονομασια με την ταινια κατα γραμμα. δεν μπορει να μην παιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jumaru1821 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Το εχω κανει φιλε..δε μου δειχνει καθολου τους υποτιτλους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 δεν ειμαι και σπιτι για να σου απαντησω. εχει στο τηλεκοντρολ την επιλογη για υποττιτλους. ποια εκδοση ειναι? ειναι SMATRT TV? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jumaru1821 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Οχι η ue28h4000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 μπα δεν την γλητωνεις την ενσωματωση υποτιτλων... δεν αναγνωριζει αυτη τους srt. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jumaru1821 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Αφου μου ειπαν οτι τους διαβαζει..το διαβασα κ απο ενα παιδι!εχω και 40 smart ουτε εκει τους δειχνει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Φιλε μου δοκιμασε την ωρα που παιζει η ταινια να μπεις στις ρυθμισεις του πλειερ. Εκει καπου θα βρεις ρυθμισεις υποτιτλων...βαλτο στα ελληνικα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jumaru1821 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Φιλε δεν εχει τετοια ρυθμιση για υποτιτλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Η 28Η4000 παίζει κανονικά τα πάντα. Πριν απαντάτε κάντε και μια έρευνα... Πατάς το κουμπί tools την ώρα της αναπαραγωγής. Η πας στα μενού που εμφανίζει πάνω στο γραναζακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jumaru1821 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 ενταξει φιλε το βρηκα..σ ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 αυτό που έχω κάνει εγώ και παίζουν οι υπότιτλοί στην δική μου samsung είναι να παίζω την ταινία στο λαπτοπ με το bsplayer, το bs βρίσκει τους υπότιτλους και τους βάζει σε εναν φάκελο subs στον ίδιο φάκελο που είναι και η ταινία. μετά ανοίγω το αρχείο των υπότιλτων με το notepad++ και επιλέγω convert to utf8 και τους κάνω save as με το ιδιο ονομα στον φακελο με την ταινία. μετά προσθέτω την κατάληξη srt και τους βάζω σε στικακι ή στον σκληρό. συνδέεω το στικακι με την tv και οταν παίζει η ταινία παίζουν και οι υπότιτλο κανονικά.είναι θέμα κωδικοποίησης δλδ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad00lini Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Κι εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα.Έχω μία samsung ue40h5030 και ενώ παίζει κανονικά τους αγγλικούς υπότιτλους, τους ελληνικούς τους δείχνει αλαμπουρνέζικα.Μάλλον είναι θέμα κωδικοποίησης.Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Την ωρα της αναπαραγωγης. Tools-> υποτιτλοι->κωδικοποιηση-> απο δυτικη σε Ελληνικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad00lini Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Την ωρα της αναπαραγωγης. Tools-> υποτιτλοι->κωδικοποιηση-> απο δυτικη σε Ελληνικα. Είσαι μεγάλος παίχτης. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ. Ο πατέρας μου περισσότερο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα