Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας παιδιά.

Θα μου πείτε ότι ήδη έχει κάποια ανοικτά και συγκεκριμένα θέματα αλλά για να είμαι ειλικρινής χάθηκα λίγο!! 

Λοιπόν ήδη έχω Laptop i7 και μου κολλάει σε βαριά προγράμματα (π.χ. Android Studio)

Άρα θέλω να φτιάξω ένα πολύ πολύ αξιόπιστο υπολογιστή πάνω κάτω στα 1000 euro.

Παρακαλώ θα μπορούσατε να μου αναφέρετε ποιες εταιρίες ή και συγκεκριμένα μοντέλα να επιλέξω για τα παρακάτω??

1)Motherboad (DDR4)

2)Επεξεργαστής

3)Κάρτες Γραφικών

4)Σκληρό Δίσκο

5)RAM

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.!!

Δημοσ.

Kαλησπέρα φίλε μου.

Πρώτον κάνε ένα κόπο και συμπλήρωσε αυτή την φόρμα  http://www.insomnia.gr/topic/531918-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CF%85/για να βοηθηθείς καλύτερα και δεύτερον καλύτερα ξέχνα τις ddr4 προς το παρόν γιατί δεν ήρθε ακόμη ο καιρός τους..

• Like 1
Δημοσ.

Σωστος ο Ραικο!

γιατι να πας σε DDR4?που ακομα ειναι πανακριβα?και i7 DDR3 μια χαρα δουλεια θα σου κανει,και αν δεν εχεις απαιτησεις για καρτα γραφικων μπορει να βγει πολυ σοβαρο συστημα για βαρυα προγραμματα

Δημοσ.

Καλώς ένα δίκαιο το έχετε. 

Όπως και να έχει θέλω ένα δυνατό υπολογιστή που να μπορεί να μου αντέξει 4 χρονάκια χωρίς αναβάθμιση.

Χρησιμοποιώ προγράμματα όπως Adnroid Studio, Microsoft Visual Studio, Matlab και λίγο Photoshop. Εάν βάλω και κανένα Game να το παίζει!!

Και ίσως να έχω δύο δίσκους ή Double Partition για χρήση  Windows και Linux.

Δημοσ.

Kαλησπέρα φίλε μου.

Πρώτον κάνε ένα κόπο και συμπλήρωσε αυτή την φόρμα  http://www.insomnia.gr/topic/531918-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CF%85/για να βοηθηθείς καλύτερα και δεύτερον καλύτερα ξέχνα τις ddr4 προς το παρόν γιατί δεν ήρθε ακόμη ο καιρός τους..

Καλώς ένα δίκαιο το έχετε. 

Όπως και να έχει θέλω ένα δυνατό υπολογιστή που να μπορεί να μου αντέξει 4 χρονάκια χωρίς αναβάθμιση.

Χρησιμοποιώ προγράμματα όπως Adnroid Studio, Microsoft Visual Studio, Matlab και λίγο Photoshop. Εάν βάλω και κανένα Game να το παίζει!!

Και ίσως να έχω δύο δίσκους ή Double Partition για χρήση  Windows και Linux.

κανε ενα κοπο και συμπληρωσε την φορμα. ετσι θα κερδισουμε χρονο και εμεις, αλλα και εσυ...!!!!!!!!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...