s2117 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Χαιρετώ την παρέα. Πριν ένα χρόνο είχα κάνει σύνδεση double play + otetv full, στα 37 €. Τώρα τελειώνει το πακέτο. Δυστυχώς, η μητέρα μου πήγε πριν 25 μέρες και υπέγραψε ανανέωση του double play γιατί την έπεισαν ότι θα τη σύμφερε. Υπέγραψε για 2 χρόνια (29.9 €). Οπότε πλέον δε με συμφέρει να ανανεώσω και το οτετιβι, γιατί θα μου πάει 50 € / μήνα. Οπότε έλεγα να αλλάξω πάροχο (ή τουλάχιστον να κάνω αίτηση μπας και μου κάνει ο ΟΤΕ καμιά προσφορά ώστε να μείνω και να κρατήσω το oteTV). Μου είπαν όμως ότι θα πληρώσω τέλη απενεργοποίησης 125 € στον ΟΤΕ. Καμιά ιδέα πώς να τα γλιτώσω ή να πετύχω κάποιο καλό deal??
koystado Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 αφού υπέγραψες για ανανέωση δεν νομίζω να γλυτώσεις τα λεφτά άμα θες να φύγεις
s2117 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δικαίωμα υπαναχώρησης έχω μόνο σε 14 ημέρες;
poulinos Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 οσο ξερω ναι.και δεν ξερω αν πιανετε το δικαιωμα υπαναχωρησης οταν μιλαμε για ανανεωση συμβολαιου
beknick Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 εμενα η on και η forthnet δεν μου εκαναν τπτ μου στειλαν οτι το χρωσταω με πηραν και μια-δυο φορες τηλεφωνο και τελος (τους λογαριασμους τους εχω πληρωμενους μονο την ρητρα δεν πληρωσα)
poulinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 γενικοτερα δεν θα σου κανουν εκεινη την στιγμη.απλα καποια στιγμη ερχεται απο το δικηγορικο γραφειο ακομα και για μικρο ποσο.τωρα το ποσο μετα ειναι σχετικο.οποτε για μενα προσωπικα καλυτερα να τα δινει καποιος τα λεφτα να ξεμπερδευει διοτι ως γνωστο καμια εταιρεια δεν χαριζει.
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Η αλλαγη παροχου εκτος απο οικονομικες συνεπεις δεν ξερω αν εχει σημασια αν παθεις καποια βλαβη . Εχω ακουσει οτι οι εκτος ΟΤΕ πελατες (δεν εχω ΟΤΕ) αν παθουν καποια βλαβη εχουν πολυ μεγαλυτερο χρονο αναμονης για να φτιαχτει .Ευτυχως με adsl ακομα αλλα απο Ιουνιο μπορω να βαλω vdsl , δεν ειχα προβλημα με την Cyta .
poulinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 ο οτε εννοειται οτι θα κοιταξει τις δικες του βλαβες πρωτα οπως και θεωρητικα σε 48 ωρες πρεπει να κανει αρση της βλαβης του παροχου.ναι θα το κανει αλλα χωρις να σημαινει οτι θα το εχει φτιαξει παντα. ειμαι 4-5 χρονια ισως και παραπανω σε εναλλακτικο παροχο.εχω καλο χαλκο και ως τωρα δεν εχω θεματα εκτος απο 3-4 φορες που ολες τις φορες ο οτε εκανε εργα για ρευματα στο ακ που πεφτω οποτε και ολα τα ,μηχανηματα ολων των παροχων εκλεισαν αφου δεν αντεξαν οι μπαταριες του αστικου κεντρου.
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 ο οτε εννοειται οτι θα κοιταξει τις δικες του βλαβες πρωτα οπως και θεωρητικα σε 48 ωρες πρεπει να κανει αρση της βλαβης του παροχου.ναι θα το κανει αλλα χωρις να σημαινει οτι θα το εχει φτιαξει παντα. ειμαι 4-5 χρονια ισως και παραπανω σε εναλλακτικο παροχο.εχω καλο χαλκο και ως τωρα δεν εχω θεματα εκτος απο 3-4 φορες που ολες τις φορες ο οτε εκανε εργα για ρευματα στο ακ που πεφτω οποτε και ολα τα ,μηχανηματα ολων των παροχων εκλεισαν αφου δεν αντεξαν οι μπαταριες του αστικου κεντρου. Αν υπηρεχε ανεξαρτητος διαχειριστης δικτυου δεν θα τα εκανε αυτα τα "κολπακια"...Εμεις στον ΔΕΔΔΗΕ απλα δεν ξερουμε αν η βλαβη καποιου πελατη ειναι πελατη ΔΕΗ ή οχι οποτε η αντιμετωπιση ειναι ιδια για ολους. Κι εγω απο τους παλαιους πελατες της netone και μετα cyta δεν ειχα κανενα ιδιαιτερο προβλημα.
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Αν υπηρεχε ανεξαρτητος διαχειριστης δικτυου δεν θα τα εκανε αυτα τα "κολπακια"...Εμεις στον ΔΕΔΔΗΕ απλα δεν ξερουμε αν η βλαβη καποιου πελατη ειναι πελατη ΔΕΗ ή οχι οποτε η αντιμετωπιση ειναι ιδια για ολους. Κι εγω απο τους παλαιους πελατες της netone και μετα cyta δεν ειχα κανενα ιδιαιτερο προβλημα. ναι αν υπηρχε ανεξαρτητος διαχειριστης ολα θα ειναι πολυ καλυτερα αλλα αυτο μαλλον σε μια αλλη ζωη οποτε τωρα ο οτε κανει οτι θελει με τον χαλκο και δεν μπορεις να κανεις πολλα.οποτε να βλεπεις πχ τον οτε να μην θελει να σου δωσει καποιο καλυτερο ζευγαρι και διαφορα τετοια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα