"nikos" Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Η μπαταρία σε τι επίπεδα είναι ? Εγώ έχω την slimkat και δεν θέλω να χάσω σε μπαταρία
Federer Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Η μπαταρία σε τι επίπεδα είναι ? Εγώ έχω την slimkat και δεν θέλω να χάσω σε μπαταρία Πολύ χειρότερη. Μακριά...
"nikos" Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Αυτό βλέπω και λεω άστο και δεν εχει της παραμετροποίησης της slimkat
alexkiskos Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Ενα android 5 με λιγα εφε ακομα.<br> τι custom εχει?βασικα αν ισχύει το γεγονός οτι ειναι φτιαγμένο ώστε να αξιοποιεί στο μέγιστο το hardware του 1+1 ειναι πολυ θετικό και μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι κατασκευαστές! Δεν θα θέλει καθάρισμα το κιν κάθε 3-4 μήνες επειδή γέμισε η cache κτλπ Sent from my iPhone using Insomnia
dali13gr Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Γιατί, έχουν προσλάβει καθαρίστρια να καθαρίζει την cache; 1
mpamphsosougias Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Προς το παρόν το oxygen δεν είναι ακόμα έτοιμο (λογικό είναι για πρώτη έκδοση). Περιμένουμε τη 12S. Δε χάλασε και ο κόσμος για μερικές μέρες. Άσε που χωρίς xposed...
nickelodeon Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Η μπαταρία σε τι επίπεδα είναι ? Εγώ έχω την slimkat και δεν θέλω να χάσω σε μπαταρία Πέφτεις για ύπνο το βράδυ με 67% και wi-fi/dada off και ξυπνάς με 57%. Με cyanogen έχανε 1-2%. 3 Μέρες ζωή με cyanogenmod και υπόλοιπο μπαταρίας πάνω από 15%, δύο μέρες με Oxygen. Κανείς δεν χάνει τίποτα να δοκιμάσει όμως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα