stevelord Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 HelloΈχει βγάλει 3 logs. Πες μου αν τα θες και τα 3 και πως θες να τα ανεβάσω! Επίσης φαίνονται web projects που δουλεύω, οπότε καταλαβαίνεις ότι κάποια πράγματα θα τα σβήσω.
flik Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Σβήσε οτι είναι προσωπικό και αν θες βάλτα σε ένα zip και στείλτα μου με pm.
stevelord Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Έβαλα Avast και με δείχνει καθαρό!!! Αυτό είναι... http://offers.bycontext.com/ Το κατάλαβα γιατί σε κάποια sites πριν τα φορτώσει βγάζει μπάρα με αυτό πάνω και λέει continue to your website. Οι διαφημίζεις αυτές ΔΕΝ είναι πορνό ή τίποτα περίεργα. Είναι οι κλασικές google ads που βγάζουν τα sites κυρίως με web based games.
flik Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Το έτρεξε και αυτό είπε. Stevelord αν θες στείλε μου pm να σου πω τι μπορούμε να κάνουμε μέσω farbar, αλλιώς είναι χωμένη κάπου ρύθμιση στο pc ή στο router.
stevelord Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Λοιπόν guys.... KAspersky Anti-Virus. Αυτό τελικά φαίνεται να έλυσε το θέμα. Θα σας πω αύριο. 2 μέρες μου πήρε, αλλά μάλλον τζι-τζι το PCάκι. BTW το HitmanPro δεν είχε δωρεάν activation. Αν ήθελες repair, έπρεπε να το αγοράσεις. Σε κάτι tutorials είχε εικόνες που έλεγε μπορείς να κάνεις trial activation αλλά δεν έπαιζε σε εμένα κάτι τέτοιο.
23Optimus Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 φιλος το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζα 2 φορτες τη πατησα με adult camera info kai sweet page toolbar και μου μπλοκαρε σελιδες και με υποχρεωνε να με βαζει σε διαφημησεις. και το ελυσα με φορματ ουτε τα προγραματα με βοηθησαν ουτε τπτ που αναφερουν τα παιδια. επειδη αν σου χακαρουν και Ip dns στο ρουτερ θα συνεχιζει να το βγαζει επισης αν υπαρχει και ιος στον υπολογυστη. ειναι περιεργο το θεμα αυτο. ειδικα αν ειναι ιος που δεν εντοπιζεται
dimitris21gr Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Τα ίδια ακριβώς έχει πάθει και το laptop του πατέρα μου. Έτρεξα ένα κάρο διαφορετικά προγράμματα και τίποτα δεν δούλεψε. Την επόμενη εβδομάδα που θα πάω έλεγα να κάνω φορματ αν και ακούγεται τραβηγμένο. Θα δοκιμάσω και το Kaspersky σαν τελευταία προσπάθεια πριν την έσχατη λύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα