GianniSM Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Μια άλλη παράμετρος πως δεν φαίνεται να λαμβάνετε υπόψη είναι το πραγματικά τεράστιο μέγεθος του. Δέστε την φώτο και θα καταλάβετε τι εννοώ. 1
Cooker Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Παιδια , θα ηθελα να σας ευχαριστησω για ολη αυτη τη βοηθεια αλλα εχω καταληξει στο Samsung galaxy note 4 . Επισης , εχω και εδω ενα θεματακι . Ποιο ειναι..?? Βρισκομαι αναμεσα στο F τετραπυρηνο και C οκταπυρηνο . Ποιο ειναι καλυτερο και γιατι..?? ( το C ειναι της samsung ή το πηρε μια αλλη εταιρια και το εκανε οκταπυρηνο..?? ) 1
GianniSM Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Παιδια , θα ηθελα να σας ευχαριστησω για ολη αυτη τη βοηθεια αλλα εχω καταληξει στο Samsung galaxy note 4 . Επισης , εχω και εδω ενα θεματακι . Ποιο ειναι..?? Βρισκομαι αναμεσα στο F τετραπυρηνο και C οκταπυρηνο . Ποιο ειναι καλυτερο και γιατι..?? ( το C ειναι της samsung ή το πηρε μια αλλη εταιρια και το εκανε οκταπυρηνο..?? ) Ο τετραπύρηνος είναι snapdragon ενώ ο 8πύρηνος exynos που τους κατασκευάζει η ίδια. Τώρα το ποιο είναι καλύτερο ψάξε λίγο στο νετ, επειδή σε κάποια είναι το ένα σε κάποια άλλα το το άλλο. Μικρές διαφορές όμως 1
Cooker Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Εβγαλε η samsung 8core..? μπραβο ! Εσυ με την εμπειρια και τις γνωσεις που εχεις , ποιο ειναι το καλυτερο..?
GianniSM Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Αν θες να παίζεις παιχνίδια πας στον σπαπ, επειδή η κάρτα γραφικών του είναι αρκετά καλύτερη το ίδιο και για βίντεο, browsing. Αν όμως το θες για δουλειά, δηλαδή να το φορτώσεις προγράμματα βαριά κλπ τότε πας στον έξυνος. Δεν υπάρχει σωστή ή λάθος επιλογή, και οι 2 είναι εξαιρετικοί επεξεργαστές. Δες τις ανάγκες σου και αποφάσισε. 2
StigmaX Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Εβγαλε η samsung 8core..? μπραβο ! Εσυ με την εμπειρια και τις γνωσεις που εχεις , ποιο ειναι το καλυτερο..? Αν σου δώσουν και τα δύο, και δεν σού πούνε ποιο είναι ποιο, με το μάτι διαφορά δεν θα δεις. Για παιχνίδια όπως σου είπε ο Γιάννης, το 4πυρινο είναι δυνατότερο λόγο διαφορετικής GPU, αλλά οι διαφορές είναι μικρές. Οι περισσότεροι προτιμούν την 8πυρηνη έκδοση πάντως.
Cooker Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Πολυ ωραια . Θα το ψαξω . Επισης , εχω μαθει οτι το F κολλαει ( διοτι η samsung δεν συνεργαζεται πλεον με snapdragon ) , ισχυει..?? Καλημερα απο την ομορφη πατρα !
kostasps Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Έχω το notef οσο για τα κολλήματα... εντάξει μου έχει κολλήσει 2-3 φορές άλλα γενικά δεν έχει πρόβλημα... όσο για το note 4c μπορεί να είναι ελάχιστα πιο γρήγορα άλλα η μπαταρία του είναι για κλαματα... Τώρα με το νέο update το notef δεν κολλάει καθόλου άλλα έχει και λίγο χειρότερη μπαταρία απο αυτη προ του update η οποία είναι και πάλι καλύτερη του note 4c όσο για την συνεργασία της Samsung με snapdragon δεν έχει σταματήσει απλά η Samsung στα Κορεατικα κινητα της βάζει δικούς της επεξεργαστές... φέτος όμως εβαλε στο galaxy s6 μόνο τον δικό της γιατί ο snapdragon 810 έχει πρόβλημα υπερθέρμανσης...Και πιστεύω ότι αν η συνταγη με το s6 πετύχει δεν θα ξαναβάλει snapdragon στα καλύτερα της κινητα
Cooker Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Χμμ...ενδιαφερον . Και οσον αφορα τα 64-bit? Τι γινεται μ'αυτο..?
StigmaX Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Πολυ ωραια . Θα το ψαξω . Επισης , εχω μαθει οτι το F κολλαει ( διοτι η samsung δεν συνεργαζεται πλεον με snapdragon ) , ισχυει..?? Καλημερα απο την ομορφη πατρα ! Κουταμαρες είναι αυτά που άκουσες. Το ότι επέλεξε να μην βάλει τον 810 στο s6 δεν σημαίνει πως δεν συνεργάζεται με την qualcom... Έχει άλλες 100+ συσκευές της σαμσουνγκ που χρησιμοποιούν qualcom soc. Μπες GSM arena, δες τα benchmark. Κρίνεις, και αποφασίζεις ποιο καλύπτει τις ανάγκες σου περισσότερο. Καμία επιλογή δεν είναι λάθος, και τα δύο σφαίρα πάνε. 1
nickholden Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Εχω το OPO 2 βδομαδες. καλυτερο value for money για μενα δεν υπαρχει. πληρως παραμετροποιησιμο και υποστηριζομενο τοσο απο την μαμα One Plus οσο και απο διαφορους devs. επιπλεον εχοντας το στα χερια καταλαβαινεις την ποιοτητα κατασκευης. το κινητο ειναι οπλοπολυβολο! παρ ολα αυτα δεν θα απαντουσα στο θρεντ αλλα επειδη διαβασα αρκετες ανακρίβειες, εχω να πω οτι η εγγυηση ειναι 2 χρονια, ΜΟΝΟ αν αγοραστει απο το επισημο site της one plus και ειναι απο τα λιγα κινητα που δεν χανουν εγγυηση λογω root. αν τυχον συμβει κατι το στελνεις αγγλια και οχι κινα. οσο για τους 2 μηνες δεν θα το λεγα, δεν εχει ακουστει κατι τετοιο. γενικα το support της One plus ειναι σε πολυ καλα επιπεδα. εχω δει και το support της apple, τουλαχιστον μηνας για να αποφανθουν την αντικατασταση συσκευης... σχετικά με τα bugs: ποια rom δεν εχει bugs?!? και τι εννοειτε σαν bugs? εχω δοκιμασει την CM11S (official), κανενα bug εχω φλασαρει custom rom 5.0.2, παρομοιως. γενικα ειναι ενα κινητο που απευθυνεται σε "ανησυχα" πνευματα που θελουν να γαργαλανε. τωρα αν το θελεις απλα να μπαινεις fb, twitter και κανενα παιχνιδακι, μη το παρεις, αδικα θα δωσεις τα 370ε (για το 64gb παντα). και εγω CM12 5.0.2 εχω φλασαρει σε Galaxy s5 και ειμαι πολυ ευτυχισμενος που δεν το πεταξα τελικα γτ με touchwiz μου εσπαγε τα νευρα...κανενα bug μεχρι και την nightly 8 oλα κομπλε και αβασανιστα.
euxoulhs Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Παιδια , θα ηθελα να σας ευχαριστησω για ολη αυτη τη βοηθεια αλλα εχω καταληξει στο Samsung galaxy note 4 . Επισης , εχω και εδω ενα θεματακι . Ποιο ειναι..?? Βρισκομαι αναμεσα στο F τετραπυρηνο και C οκταπυρηνο . Ποιο ειναι καλυτερο και γιατι..?? ( το C ειναι της samsung ή το πηρε μια αλλη εταιρια και το εκανε οκταπυρηνο..?? ) θα διαλεγα τον exynos οπως ειμαι τωρα με το galaxy s5+s6 που εχω. o 4πυρηνος της snapdragon εχει θεματα με υπερθεμανση για αυτο αλλωστε σταματησε την συνεργασια η samsung μαζι της και πλεον βαζει μονο exynos στα μοντελα της.ο exynos ειναι καλος σε perfomances. μην φανταστεις ομως οτι υπαρχουν τρελες διαφορες σε επιδοσεις. για μενα ομως τον exynos προτιμησε 1
GianniSM Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 θα διαλεγα τον exynos οπως ειμαι τωρα με το galaxy s5+s6 που εχω. o 4πυρηνος της snapdragon εχει θεματα με υπερθεμανση για αυτο αλλωστε σταματησε την συνεργασια η samsung μαζι της και πλεον βαζει μονο exynos στα μοντελα της.ο exynos ειναι καλος σε perfomances. μην φανταστεις ομως οτι υπαρχουν τρελες διαφορες σε επιδοσεις. για μενα ομως τον exynos προτιμησε Μιλάς για τον 810, όχι για τον 805 που φοράει το Note... 1
StigmaX Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 θα διαλεγα τον exynos οπως ειμαι τωρα με το galaxy s5+s6 που εχω. o 4πυρηνος της snapdragon εχει θεματα με υπερθεμανση για αυτο αλλωστε σταματησε την συνεργασια η samsung μαζι της και πλεον βαζει μονο exynos στα μοντελα της.ο exynos ειναι καλος σε perfomances. μην φανταστεις ομως οτι υπαρχουν τρελες διαφορες σε επιδοσεις. για μενα ομως τον exynos προτιμησε Το s6 ρε μεγάλε που το βρήκες? Θείο στη σαμσουνγκ έχεις? Και από ποτέ έχει ο 805 πρόβλημα υπερθέρμανσης?
leo06 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Το s6 ρε μεγάλε που το βρήκες? Θείο στη σαμσουνγκ έχεις? Και από ποτέ έχει ο 805 πρόβλημα υπερθέρμανσης? http://www.skroutz.gr/s/6260915/Samsung-Galaxy-S6-32GB.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα