GianniSM Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Τα 4 γκίκα ραμ τι θα τα κάνετε ρε καρντάσια με 32 μπιτ λειτουργικό; αφού δεν θα τα βλέπει καν! και το android μια χαρά δουλεύει και με 2. Χάντρες για ινδιάνους...Ακόμα και όταν βγει σε 64 μπιτ πόσες εφαρμογές εκεί έξω υπάρχουν που θα τα εκμεταλλευτούν; σήμερα καμία. 2
leo06 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Τα 4 γκίκα ραμ τι θα τα κάνετε ρε καρντάσια με 32 μπιτ λειτουργικό; αφού δεν θα τα βλέπει καν! και το android μια χαρά δουλεύει και με 2. Χάντρες για ινδιάνους... Ακόμα και όταν βγει σε 64 μπιτ πόσες εφαρμογές εκεί έξω υπάρχουν που θα τα εκμεταλλευτούν; σήμερα καμία. η lollipop είναι 64bit
Sotersofter Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 σε αυτά τα χρήματα που διαθέτεις η xiaomi είναι μια εξαιρετική επιλογή.. http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_note-6944.php δες το mi note.. είναι απο τα καλύτερα!
zafiris87 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Εχω το OPO 2 βδομαδες. καλυτερο value for money για μενα δεν υπαρχει. πληρως παραμετροποιησιμο και υποστηριζομενο τοσο απο την μαμα One Plus οσο και απο διαφορους devs. επιπλεον εχοντας το στα χερια καταλαβαινεις την ποιοτητα κατασκευης. το κινητο ειναι οπλοπολυβολο! παρ ολα αυτα δεν θα απαντουσα στο θρεντ αλλα επειδη διαβασα αρκετες ανακρίβειες, εχω να πω οτι η εγγυηση ειναι 2 χρονια, ΜΟΝΟ αν αγοραστει απο το επισημο site της one plus και ειναι απο τα λιγα κινητα που δεν χανουν εγγυηση λογω root. αν τυχον συμβει κατι το στελνεις αγγλια και οχι κινα. οσο για τους 2 μηνες δεν θα το λεγα, δεν εχει ακουστει κατι τετοιο. γενικα το support της One plus ειναι σε πολυ καλα επιπεδα. εχω δει και το support της apple, τουλαχιστον μηνας για να αποφανθουν την αντικατασταση συσκευης... σχετικά με τα bugs: ποια rom δεν εχει bugs?!? και τι εννοειτε σαν bugs?εχω δοκιμασει την CM11S (official), κανενα bugεχω φλασαρει custom rom 5.0.2, παρομοιως. γενικα ειναι ενα κινητο που απευθυνεται σε "ανησυχα" πνευματα που θελουν να γαργαλανε. τωρα αν το θελεις απλα να μπαινεις fb, twitter και κανενα παιχνιδακι, μη το παρεις, αδικα θα δωσεις τα 370ε (για το 64gb παντα). 1
Cooker Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Τελικα , θα περιμενω κανα 3-4 μηνες ακομα να πεσει η τιμη και θα παω να παρω το samsung galaxy note 4 !
StigmaX Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Oneplus άξιζε πέρυσι τέτοια περίοδο που βγήκε, οταν οι υπόλοιπες ναυαρχίδες κοστιζαν 600 και 700€. Όταν βρίσκεις g3 στα 280, z2 και s5 στα 330 350€,ποιος ο λόγος να πας σε opo? 2
zafiris87 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 samsung s5 στα 330ε?με 2gb ram με16gb εσωτερικο χωρο, μη μου πεις για external microSD γιατι αν υπολογισεις το κοστος μιας 32gb ή μεγαλύτερης χωρητικότητας τοτε το κοστος αποκτησης είναι το ίδιο. για του λογου το αληθες, οριστε:https://www.skroutz.gr/c/45/memory-cards.html?keyphrase=microsd+64gb με εσωτερικη καμερα 2Mp εναντι 5mp. με μονο speaker ενταντι dual speakers οι υπολοιποι λογοι ειναι αυτοι που εχω ηδη προαναφερει στο προηγουμενο ποστ μου. LG G3 στα 280ε?? http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=lg+g3 συγγνωμη, αλλα γι αυτα που προσφερει το κινητο δεν θα τσιγκουνευτω τα 30ε για το 16αρι. αντε να το παρω και να βαλω και μια microSD, οποτε και παλι ερχομαστε στα ιδια χρηματα. και σχετικα με το sony...οχι ευχαριστω! τα αποφευγω σαν τον διαολο το λιβανι. sony ενος φιλου κολλουσε μονο κ μονο απο αναβαθμισεις. και το κινητο ηταν καινουριο. γενικα ειναι οτι να ναι τα σονυ. κλεινοντας ένα έχω να σας πω "pure android, mates, pure android!"
euxoulhs Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 αντι να πας σε s5 με 2gb ram και 16mp πας σε sony xperia z2 με 20.7mp και 3gb ram αα ξεχασα...και ραδιο..κατι οπου τα samsung πλεον δεν εχουν ραδιο 1
Fulgore Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 samsung s5 στα 330ε? με 2gb ram με16gb εσωτερικο χωρο, μη μου πεις για external microSD γιατι αν υπολογισεις το κοστος μιας 32gb ή μεγαλύτερης χωρητικότητας τοτε το κοστος αποκτησης είναι το ίδιο. για του λογου το αληθες, οριστε: https://www.skroutz.gr/c/45/memory-cards.html?keyphrase=microsd+64gb με εσωτερικη καμερα 2Mp εναντι 5mp. με μονο speaker ενταντι dual speakers οι υπολοιποι λογοι ειναι αυτοι που εχω ηδη προαναφερει στο προηγουμενο ποστ μου. LG G3 στα 280ε?? http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=lg+g3 συγγνωμη, αλλα γι αυτα που προσφερει το κινητο δεν θα τσιγκουνευτω τα 30ε για το 16αρι. αντε να το παρω και να βαλω και μια microSD, οποτε και παλι ερχομαστε στα ιδια χρηματα. και σχετικα με το sony...οχι ευχαριστω! τα αποφευγω σαν τον διαολο το λιβανι. sony ενος φιλου κολλουσε μονο κ μονο απο αναβαθμισεις. και το κινητο ηταν καινουριο. γενικα ειναι οτι να ναι τα σονυ. κλεινοντας ένα έχω να σας πω "pure android, mates, pure android!" Ρε φιλε και το Iphone 4 με το τελευταιο Ios που πηρε κολλαγε απιστευτα,μιας και υπαρχει το γνωστο οτι τα Iphone δεν κολλανε ποτε. Εμεις μιλαμε για συγκεκριμενα μοντελα,τωρα αν ο φιλος σου πηρε κανενα φθηνο ε ενταξυ χαιρω πολυ. Επισης LG G3 με 280ευρω ναι http://www.insomnia.gr/topic/565008-smartphone-lg-g3-%CF%83%CF%84%CE%B1-280%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%BF-252%CE%B5-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-eurobank/ και για το Galaxy S5 οποιος πραγματικα ηθελε το κινητο επαιζε προσφορα πριν κατι εβδομαδες στα 260,αρκετοι τυχεροι παραλλαβανε κανονικα. Και για τα 2Gb ram γιατι και το G2 Και το Nexus 5 με 2 Gb ram ειναι αλλα τα κινητα τρεχουν νερο,δεν εχει να λεει κατι η Ram. Επισης να σου πω οτι γελαω με τα παραπανω που αναφερεις για αρνητικα,μιλανε για σοβαρους λογους να μην παρεις κινητο οχι αστεια
zafiris87 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 εγω θελω να χω δυνατη εσωτερικη καμερα γτ μιλαω skype συνεχως, εσυ γελα θελω να χω 64gb εσωτερικο ενιαιο χωρο, εσυ γελα. θελω να χω dual speakers γιατι ακουγεται πιο ωραια κ κρυσταλλινα ο ηχος, εσυ συνεχισε να γελας. οταν το φιλαρακι μου ειχε το sony εκλαιγε, εγω με το galaxy nexus γελουσα. (δε θυμαμαι ποιο μοντελο ειχε γιατι δεν τον εβλεπα συχνα λογω στρατου και οι 2). οταν θα αρχισουν τα ψιλοκολληματα λογω OS, εγω παλι θα γελαω με τα 3gb. εσυ κανε ο,τι θες, γελα και τρεχα στα λιβαδια ειρωνευομενος τις παπαρουνες. Καληνυχτα μαν!
StigmaX Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Φιλαράκι και εγώ οπαδός του μαμά Android είμαι αλλά βαστα και λίγο. Προφανώς δεν έχεις δει υλοποίηση lollipop από άλλες εταιρείες για να λες τέτοια. Το φιλαράκι σου μπορεί να είχε Sony και να έκλαιγε, αλλά προφανώς και δεν είχε z2, οπότε ότι και να λέμε τσαμπα πάει. Εδώ μιλάμε για συγκεκριμένα τηλέφωνα με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Όπως σου έθεσε στο quote και ο Fulgore, βλέπεις ότι το 90% από τα επιχειρήματα σου είναι αβασημα η λάθος, και τα υπόλοιπα καθαρά υποκειμενικα η περιστασιακα. Είπαμε καλό το opo, πέρυσι που έκανε τα μισά λεφτά σε σχέση με άλλες ναυαρχίδες... Φέτος? Αδιάφορο. 3
vrwmiaris Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 εγω θελω να χω δυνατη εσωτερικη καμερα γτ μιλαω skype συνεχως, εσυ γελα θελω να χω 64gb εσωτερικο ενιαιο χωρο, εσυ γελα. θελω να χω dual speakers γιατι ακουγεται πιο ωραια κ κρυσταλλινα ο ηχος, εσυ συνεχισε να γελας. οταν το φιλαρακι μου ειχε το sony εκλαιγε, εγω με το galaxy nexus γελουσα. (δε θυμαμαι ποιο μοντελο ειχε γιατι δεν τον εβλεπα συχνα λογω στρατου και οι 2). οταν θα αρχισουν τα ψιλοκολληματα λογω OS, εγω παλι θα γελαω με τα 3gb. εσυ κανε ο,τι θες, γελα και τρεχα στα λιβαδια ειρωνευομενος τις παπαρουνες. Καληνυχτα μαν! Φίλε είσαι άσχετος, καληνύχτα.άκου dual speakers το opo
Fulgore Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 εγω θελω να χω δυνατη εσωτερικη καμερα γτ μιλαω skype συνεχως, εσυ γελα θελω να χω 64gb εσωτερικο ενιαιο χωρο, εσυ γελα. θελω να χω dual speakers γιατι ακουγεται πιο ωραια κ κρυσταλλινα ο ηχος, εσυ συνεχισε να γελας. οταν το φιλαρακι μου ειχε το sony εκλαιγε, εγω με το galaxy nexus γελουσα. (δε θυμαμαι ποιο μοντελο ειχε γιατι δεν τον εβλεπα συχνα λογω στρατου και οι 2). οταν θα αρχισουν τα ψιλοκολληματα λογω OS, εγω παλι θα γελαω με τα 3gb. εσυ κανε ο,τι θες, γελα και τρεχα στα λιβαδια ειρωνευομενος τις παπαρουνες. Καληνυχτα μαν! Αμα δεν ξερεις ποιο μοντελο ειχε και τι ειχε περασει μεσα τοτε τι νοημα εχουν αυτα που γραφεις. Επισης οπως αναφερθηκε και πιο πανω τι συμπτωση αλλα και το Ζ2 εχει 3gb ram στα ιδια λεφτα και ιδια αναλυση οθονης. Καλησπερα σε ολους . Ελπιζω να ειστε ολοι καλα . Εχω μαθει και ακουσει τοσα πολλα για το oneplus one που με εχει δελεασει παρα πολυ και θα ηθελα να το αγορασω . Αυτο που θα ηθελα να μαθω ειναι αν αξιζει μια τετοια αγορα , απο που να το αγορασω και αν βγαζει προβληματα ! Ευχαριστω εκ των προτερων Ολος ο ντορος για το OnePlus One και ολη η διαφημιση που επεσε γυρω απο αυτο ηταν ακριβως λογω των Spec που ειχε οταν πρωτοβγηκε και της τιμης σε σχεση με τον ανταγωνισμο.
zafiris87 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Φιλαράκι και εγώ οπαδός του μαμά Android είμαι αλλά βαστα και λίγο. Προφανώς δεν έχεις δει υλοποίηση lollipop από άλλες εταιρείες για να λες τέτοια. Το φιλαράκι σου μπορεί να είχε Sony και να έκλαιγε, αλλά προφανώς και δεν είχε z2, οπότε ότι και να λέμε τσαμπα πάει. Εδώ μιλάμε για συγκεκριμένα τηλέφωνα με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Όπως σου έθεσε στο quote και ο Fulgore, βλέπεις ότι το 90% από τα επιχειρήματα σου είναι αβασημα η λάθος, και τα υπόλοιπα καθαρά υποκειμενικα η περιστασιακα. Είπαμε καλό το opo, πέρυσι που έκανε τα μισά λεφτά σε σχέση με άλλες ναυαρχίδες... Φέτος? Αδιάφορο. φιλε μου, εχω δει και απο αλλες εταιριες, αλλα δεν μου αρεσε. Φίλε είσαι άσχετος, καληνύχτα.άκου dual speakers το opo https://oneplus.net/one#specifications Αμα δεν ξερεις ποιο μοντελο ειχε και τι ειχε περασει μεσα τοτε τι νοημα εχουν αυτα που γραφεις. Επισης οπως αναφερθηκε και πιο πανω τι συμπτωση αλλα και το Ζ2 εχει 3gb ram στα ιδια λεφτα και ιδια αναλυση οθονης. Ολος ο ντορος για το OnePlus One και ολη η διαφημιση που επεσε γυρω απο αυτο ηταν ακριβως λογω των Spec που ειχε οταν πρωτοβγηκε και της τιμης σε σχεση με τον ανταγωνισμο. φιλε με official roms πηγαινε το παιδι, δεν το σκαλιζε καθολου. τωρα πως ενα τελειως μαμα κινητο με μαμα rom του κανε bootloops στα καλα καθουμενα δεν ξερω. εξηγησε μου για ποιο λογο να παρω z2 αφου ειναι στα ιδια λεφτα τοτε??
Fulgore Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 φιλε μου, εχω δει και απο αλλες εταιριες, αλλα δεν μου αρεσε. https://oneplus.net/one#specifications φιλε με official roms πηγαινε το παιδι, δεν το σκαλιζε καθολου. τωρα πως ενα τελειως μαμα κινητο με μαμα rom του κανε bootloops στα καλα καθουμενα δεν ξερω. εξηγησε μου για ποιο λογο να παρω z2 αφου ειναι στα ιδια λεφτα τοτε?? Ο τιτλος του θεματος λεει αν αξιζει το One Plus One,και εμεις πολυ απλα λεμε οτι φυσικα και αξιζει το κινητο καθως εχει δυνατα Specs απλα πλεον αξιζει πολυ λιγοτερο καθως υπαρχει εντονοτερος ανταγωνισμος και απο κινητα αλλως εταιριων ειτε αυτο το λενε LG G2/G3 ειτε Z2 κλπ. Εχω το OPO 2 βδομαδες. καλυτερο value for money για μενα δεν υπαρχει. πληρως παραμετροποιησιμο και υποστηριζομενο τοσο απο την μαμα One Plus οσο και απο διαφορους devs. επιπλεον εχοντας το στα χερια καταλαβαινεις την ποιοτητα κατασκευης. το κινητο ειναι οπλοπολυβολο! παρ ολα αυτα δεν θα απαντουσα στο θρεντ αλλα επειδη διαβασα αρκετες ανακρίβειες, εχω να πω οτι η εγγυηση ειναι 2 χρονια, ΜΟΝΟ αν αγοραστει απο το επισημο site της one plus και ειναι απο τα λιγα κινητα που δεν χανουν εγγυηση λογω root. αν τυχον συμβει κατι το στελνεις αγγλια και οχι κινα. οσο για τους 2 μηνες δεν θα το λεγα, δεν εχει ακουστει κατι τετοιο. γενικα το support της One plus ειναι σε πολυ καλα επιπεδα. εχω δει και το support της apple, τουλαχιστον μηνας για να αποφανθουν την αντικατασταση συσκευης... σχετικά με τα bugs: ποια rom δεν εχει bugs?!? και τι εννοειτε σαν bugs? εχω δοκιμασει την CM11S (official), κανενα bug εχω φλασαρει custom rom 5.0.2, παρομοιως. γενικα ειναι ενα κινητο που απευθυνεται σε "ανησυχα" πνευματα που θελουν να γαργαλανε. τωρα αν το θελεις απλα να μπαινεις fb, twitter και κανενα παιχνιδακι, μη το παρεις, αδικα θα δωσεις τα 370ε (για το 64gb παντα). Και στο παραπανω που γραφεις περι Value For Money εγω απαντουσα κυριως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα