Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον χθες αποφασισα να περασω το cyanogen στο nexus 5. Κατεβασα την τελευτεα nighly εκδοση την περασα στο κιν μου (ξεκλειδοτο bootloader, και rooted) μπενω στο twrp κανω factory reset κτλ... και τελικως μπαινω να το κανω install και μου λεει no md5 file found. Το googlara και βρηκα πως με το cwm σε καποιους δουλεψε ... Το κατεβαζω και αυτο και μου βγαζει πως θελει bootloader hhz12d ενω εγω εχω hhz12f... Κατεβαζω λοιπον και κανω flash αυτο το bootloader αλλα μετα για καποιο λογο δεν μπορουσα να μπω σε recovery mode (δλδ πατουσα να μπει αλλα απλος αντιδρουσε σαν μην το ειχα κανει καν εγκατασταση) και ετσι δεν μπορουσα να το κανω install  ... ξαναπερασα λοιπον τον παλιο και αυτο ειχε σαν αποτελεσμα τωρα να μην bootari καθολου στο os παλι σαν να  μην ειχα καν os και αναγκαζομε να κανω force reser απο το power button για να το επαναφερο σε fastboot. 

Οποιοδηποτε εχει καποια ιδεα ας το πει παρακαλω ειμαι απελπισμενος  :(  :(

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή μπαίνεις στο bootloader... Σε recovery μπορείς να μπεις; φαντάζομαι δεν bootαρει στη rom επειδή σβήστηκε και δεν υπάρχει πια.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή μπαίνεις στο bootloader... Σε recovery μπορείς να μπεις; φαντάζομαι δεν bootαρει στη rom επειδή σβήστηκε και δεν υπάρχει πια.

οχι ουτε σε recovery δεν μπορω να μπω 

αφου οταν πρωτοπερασα τον bootloader bootare απλος δεν εμπαινε σε recovery mode... οταν ξαναεβαλα το αρχικο bootloader δεν εμπαινε ουτε σε recovery ουτε bootare

Μπορείς μέσω fastboot να φλασαρεις recovery μέσω cmd. http://androidforums.com/threads/how-to-manually-flash-a-recovery-image-via-fastboot-or-from-sd-card.385358/

ουτε και αυτο μπορω ... κολαει σε ενα σημειο λεγοντα "wating for the divice" και δεν κανει τπτ

Δημοσ.

Αν λέει waiting for the device σημαίνει ότι δεν έχεις κατεβασμενους τους σωστους drivers. Όπως λέει και ο Φώτης, αφού περάσεις τους σωστους drivers, φλασαρε custom recovery από fastboot. Και παρόλο που δεν τα πολυπαω, ίσως να σε βοηθήσει και κανένα από τα tools στο xda.

• Like 1
Δημοσ.

Αν μπορεις περασε ενα TWRP αυτο μπορει να σου δωσει μια λυση.Ενας στο xda ετσι το ελυσε.

• Like 1
Δημοσ.

Πρεπει να κατεβάσεις το android SDK για να έχεις τους κατάλληλους drivers

Αν λέει waiting for the device σημαίνει ότι δεν έχεις κατεβασμενους τους σωστους drivers. Όπως λέει και ο Φώτης, αφού περάσεις τους σωστους drivers, φλασαρε custom recovery από fastboot. Και παρόλο που δεν τα πολυπαω, ίσως να σε βοηθήσει και κανένα από τα tools στο xda.

τελεικα ειχατε δικιο :P ξαναπερασα τα drivers ευτυχως πειρε μπρος και μετα απο προσπαθια 5 ωρων καταφερα τελικα να το επαναφερω δεν ξερω και εγω πως  :D  :D

Λοιπον επειδη δεν θελω να γ****σω το κιν μου παλι μπορειτε να μου πειτε πως να περασω το cyanogen βημα προς βημα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...