Προς το περιεχόμενο

Αγορά tablet μέχρι 250 €

tolisspi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενδιαφέρομαι για αγορά ενός tablet. Η μονή εμπειρία που έχω από tablet είναι ένα ipad 2 της συζύγου όπου λόγω του λειτουργικού πότε δεν χρησιμοποίησα όλες τις δυνατότητές του. Μόνο για κανα παιχνίδι και ελάχιστα για σερφάρισμα... Android έχω στο κινητό και είμαι αρκετά εξοικειωμένος. Ωστόσο θα με ενδιέφερε και λειτουργικό windows λόγω ενός desktop και δυο laptops.
Αρχικά, η χρήση του προοριζόταν κυρίως για διάβασμα comics, ebooks σε pdf μορφή, για σερφάρισμα και για κάποιο παιχνιδάκι στις 8" αλλά επειδή η σύζυγος θέλει να αυξήσει το budget (στο δώρο για τα γενέθλιά μου proud.gif) από 100 € στα 250 €, αυξάνονται οι δυνατότητες αλλά και οι επιλογές συσκευών...
Επομένως, θα με ενδιέφερε ένα στις 8" (θεωρώ ότι είναι πιο ελαφρύ και θα με βολεύει στο διάβασμα κρατώντας το με το ένα χέρι) έχοντας την δυνατότητα OTG και να μπορώ να το χρησιμοποιήσω ως media player με hdmi σύνδεση (αλήθεια περνάει ψηφιακός ήχος DD και DTSwink.png. Τέλος, εάν μπορώ να το χρησιμοποιήσω και ως netbook για "μερική" επαγγελματική χρήση δεν θα με χάλαγε καθόλου... πχ θήκη με πληκτρολόγιο και touchpad για επεξεργασία κειμένου.
Η επιλογή μεταξύ android και windows εξαρτάται από το αν μπορώ να χρησιμοποιήσω προγράμματα που χρησιμοποιώ στα desktop και laptops όπως Office, Nero, διάφορα προγράμματα επεξεργασίας ήχου και βίντεο (βασικά το πιο δυνατό πρόγραμμα που χρησιμοποιώ είναι το παιχνίδι Heroes & Generals).
Είδα στο Κωτσόβολο οτι έχει κάποια VERO τόσο με androit όσο και με windows, είναι καλά; Έχουν καλό service;

Ευχαριστώ πολύ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8" windows και δουλεια δεν ταιριάζουν εύκολα... Mήπως να σκεφτόσουν για 10"?

Απο Ελλάδα για 8 αρι απο εμένα αυτό http://www.skroutz.gr/s/5831707/Asus-VivoTab-8-M81C-Z3745-2GB-32GB.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...