Tanasulas Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Καλησπέρα σε όλους. Καταλαβαίνω πως τέτοιου είδους ερωτήσεις καταντούν κουραστηκές αλλά θα σας παρακαλούσα για την βοήθειά σας στην επιλογή router/modem. Η χρήση που κάνω είναι καθαρά gaming και έχω adsl 24mbps απο την forthnet σε fasthpath (θέλω να έχει και wifi για το κινητό ) . Κατα τη γνήμη σας στην τιμή που αναγράφω στον τίτλο (100-130€) ποιο router/modem θα μου προτείνατε (θα προτιμούσα να έχει και δυνατότητα για SNR tweaking); Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο και τη βοήθειά σας.
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 χωρις snr tweaking θα πηγαινα σε draytek 2760n .λιγο πιο ακριβο αλλα ειναι και vdsl για μελλοντικη χρηση. αλλοι θα πουν το tp link 9980 που ειναι και αυτο vdsl με dual band wifi και πολλα αλλα πραγματα.δεν ξερω αν εχει snr tweaking. forthnet fast path 6 ari profile .ποσο πιο χαμηλο snr θες?αν εισαι σε alcatel = broadcom chipset ζητα no rfi profile με fast path για να παρεις τα μεγιστα.
Tanasulas Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δεν υπάρχει περίπτωση για vdsl γιατί είμαι σχετικά μακριά απο το κέντρο. Το snr μου τώρα είναι 9 στην forthnet (έχω το thomson tg585 v8). Να ζητήσω να πάει στα 6; Επίσης υπάρχει κάποια λύση πάνω σε αυτά που ζητάω;
maser69 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 καλημερα!!!!εγω που ειμαι cyta poulinos τι να τους πω να βαλουν για να παρω τα μεγιστα απο τη γραμμη??? System Vendor ID (Local/Remote): TMMB / ---- Chipset Vendor ID (Local/Remote): BDCM / BDCM σε ευχαριστω πολυ!!!!!!
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δεν υπάρχει περίπτωση για vdsl γιατί είμαι σχετικά μακριά απο το κέντρο. Το snr μου τώρα είναι 9 στην forthnet (έχω το thomson tg585 v8). Να ζητήσω να πάει στα 6; Επίσης υπάρχει κάποια λύση πάνω σε αυτά που ζητάω; 6 αρι fast path no rfi οσο θυμαμε ειναι το καλυτερο για σενα για το καλυτερο ping και μεγαλυτερο συγχρονισμο αν εισαι σε alcatel.αν εισαι σε siemens απλα 6 fast path.8 profile εισαι δεν υπαρχει 9 στην forthnet απλα ετυχε να το δεις κοντα στο 9.για το v8 τελευταιο firmware 8.2.7.8 απο την σελιδα της forthnet.καποια netgear εχουν snr tweaking και καποιοι λενε για τα Tp link τα οποια δεν ξερω αν κανουν.το vdsl τωρα μπορει να μην υπαρχει αλλα αμα ειναι να δωσεις χ λεφτα παρε κατι να εειναι και για μελλοντικη χρηση.αργοτερα μπορει να μπορεις να βαλεις vdsl απο kv. καλημερα!!!!εγω που ειμαι cyta poulinos τι να τους πω να βαλουν για να παρω τα μεγιστα απο τη γραμμη??? System Vendor ID (Local/Remote): TMMB / ---- Chipset Vendor ID (Local/Remote): BDCM / BDCM σε ευχαριστω πολυ!!!!!! interleave σιγουρα και ζητας 6 margin.μου ειχαν πει οτι το δινουν αν η γραμμη ειναι καλη(τεχνικος της cyta). σε μη καλη γραμμη μπορει να εχεις θεματα και εκει χανεις και το τηλεφωνο λογω voip συν οτι σε χαλια γραμμη η διαφορα 6 margin και 8 ειναι μικρη και ισως να μην αξιζει.εξαρτατε ποσο συγχρονιζεις.
maser69 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 ειχα το pireli με τη cyta και πανω απο 29 δεν πηγαινε ποτε!!!!μου φερανε το TG788vn v2 και για 2 βδομαδες κλειδωνε απο 33,5 μεχρι 34,979 ηταν τοσο καλη η γραμμη που μπηκα στο πειρασμο και τους ρωταω σηκωνει 50????ΑΝΕΤΑ!!!!το βαλανε και πανω απο 26 με τιποτα!!!απο τοτε μεχρι 27,6 και με το ζορι!!!!!!ειναι σε interleaved και snr 6.το μονο που μου ειπε ο τεχνικος που ηρθε σπιτι ειναι οτι αλλαξε το ATTENUATION και πηγε στο 18,3 και εχω λεει πολλα μεταβαλλωμενα στη γραμμη....τι μπορει να αλλαξε ετσι ξαφνικα???πηρα και στο τεχνικο τμημα του οτε και μου ειπαν οτι αφου σε εβαλαν 50 και μετα παλι πισω στα 35 δεν προκειται να ξαναπιασεις ΠΟΤΕ την ταχυτητα που ειχες γιατι σε κουμπωσαν σε αλλη θεση......αληθευει κατι τετοιο?????φωναξα απειλησα οτι θα φυγω αλλα τιποτα αυτο ειναι λενε και αμα σου αρεσει................τι να κανω παει να μου στριψει....να αλλαξω εταιρεια?καταγγελια????ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!
Tanasulas Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 6 αρι fast path no rfi οσο θυμαμε ειναι το καλυτερο για σενα για το καλυτερο ping και μεγαλυτερο συγχρονισμο αν εισαι σε alcatel.αν εισαι σε siemens απλα 6 fast path.8 profile εισαι δεν υπαρχει 9 στην forthnet απλα ετυχε να το δεις κοντα στο 9.για το v8 τελευταιο firmware 8.2.7.8 απο την σελιδα της forthnet.καποια netgear εχουν snr tweaking και καποιοι λενε για τα Tp link τα οποια δεν ξερω αν κανουν.το vdsl τωρα μπορει να μην υπαρχει αλλα αμα ειναι να δωσεις χ λεφτα παρε κατι να εειναι και για μελλοντικη χρηση.αργοτερα μπορει να μπορεις να βαλεις vdsl απο kv. Τελικά πήρα το draytek 2760n όπως μου πρότεινες. Να ζητήσω 6αρι profile no rfi τώρα;
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Τελικά πήρα το draytek 2760n όπως μου πρότεινες. Να ζητήσω 6αρι profile no rfi τώρα; α.τελευταιο firmware περνα και β.αν εισαι σe alcatel ζητας 6ari Νο rfi αν εισαι σε siemens τοτε 6 αρι απλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα