Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι παντα λεω οτι αν κατι δουλεύει σωστα μην το πειράζεις :P Και ενω το S4 μου δουλεύει οπως το θέλω να δουλεύει μην παω για καλο να του βάλω το 5 και γινει πιο αργό ή παρουσιάσει αλλα προβλήματα . 

Δημοσ.

Γιατι παντα λεω οτι αν κατι δουλεύει σωστα μην το πειράζεις :P Και ενω το S4 μου δουλεύει οπως το θέλω να δουλεύει μην παω για καλο να του βάλω το 5 και γινει πιο αργό ή παρουσιάσει αλλα προβλήματα . 

δες και κανενα review..παντως στο g2 μου που την περασα εχθες εχω εντυπωσιαστει μπορω να  πω!

Δημοσ.

Από την εμπειρία μου στο Nexus 4 θα σου έλεγα όχι.

Δε θα γύριζα πίσω στην 4.4.4 λόγο της μεγάλης βελτίωσης στη μπαταρία, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχω την ίδια σταθερότητα. Από εκεί που δεν έκανε ρεσταρτ ποτέ, τώρα κάθε δύο τρεις μέρες όλο και κάποια εφαρμογή θα κολλάει άσχημα και θα αναγκάζει force restart.

• Like 1
Δημοσ.

Αν την βάλεις να μας πεις εντυπώσεις, πήρα προχτές το s4 και μου ήρθε η αναβάθμιση με το που το άνοιξα... Αλλά σκέφτομαι να κάνω υπομονή και να περιμένω

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Στο G3 πάντως η 5 έκανε θαύματα...

Δυστυχώς εγώ διαπίστωσα το αντίθετο. Το δικό μου άρχισε τα περίεργα, τής συζύγου με την 4άρα ρολόϊ.

Τελικά κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή.

Δημοσ.

Δυστυχώς εγώ διαπίστωσα το αντίθετο. Το δικό μου άρχισε τα περίεργα, τής συζύγου με την 4άρα ρολόϊ.

Τελικά κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή.

Αν δεν κανεις factory reset μην περιμενεις κατι καλο.Οσα G3 εχω δει με lollipop πετανε

Δημοσ.

Αν δεν κανεις factory reset μην περιμενεις κατι καλο.Οσα G3 εχω δει με lollipop πετανε

Με αφορμή αυτό το post, θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς ποια είναι η σωστή διαδικασία για να μεταβεί κανείς σε lollipop.

Έχω το G2 και όταν πήγα από jelly bean σε kit kat, έκανα απλά την αναβάθμιση από το pc, χωρίς να κάνω κάτι άλλο πριν ή μετά. Έχω ακούσει όμως από αρκετούς να λένε για factory reset πριν το πέρασμα σε lollipop. Ισχύει όντως κάτι τέτοιο; Και αν ναι, γιατί;

Δημοσ.

καλα κανεις ! αφου εισαι ευχαρηστημενος ποιος ο λογος; κατσε στα αυγα σ

• Like 1
Δημοσ.

Από την εμπειρία μου στο Nexus 4 θα σου έλεγα όχι.

Δε θα γύριζα πίσω στην 4.4.4 λόγο της μεγάλης βελτίωσης στη μπαταρία, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχω την ίδια σταθερότητα. Από εκεί που δεν έκανε ρεσταρτ ποτέ, τώρα κάθε δύο τρεις μέρες όλο και κάποια εφαρμογή θα κολλάει άσχημα και θα αναγκάζει force restart.

Τα ίδια έλεγα και 'γω καθώς είμαι κάτοχος του ιδίου (Ν4), αλλά μετά από ένα factory reset στο 5.0 και ακόμη ένα στο 5.0.1....δεν καταλαβαίνει τίποτε και δεν πρόκειται να το αλλάξω ποτέ!

Και για να είμαστε εντός θέματος θα έλεγα και 'γω στον φίλο να δει κανένα review και μετά να αποφασίσει. Αν και είναι εκνευριστικό, το factory reset νομίζω πλέον πως επιβάλλεται.

Δημοσ.

Με αφορμή αυτό το post, θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς ποια είναι η σωστή διαδικασία για να μεταβεί κανείς σε lollipop.

Έχω το G2 και όταν πήγα από jelly bean σε kit kat, έκανα απλά την αναβάθμιση από το pc, χωρίς να κάνω κάτι άλλο πριν ή μετά. Έχω ακούσει όμως από αρκετούς να λένε για factory reset πριν το πέρασμα σε lollipop. Ισχύει όντως κάτι τέτοιο; Και αν ναι, γιατί;

Περιμενε στα μεσα Απριλιου ερχεται η Lollipop για G2 και G2 mini επισημα απο LG Hellas.
Δημοσ.

Περιμενε στα μεσα Απριλιου ερχεται η Lollipop για G2 και G2 mini επισημα απο LG Hellas.

εγω φιλε μου την περασα την 5.0.2 στο g2 και ειναι κατι παραπανω απο καλη ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...