topdim Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Καλημέρα, έχω 50Mbit ΟΤΕ με το ZXDSL 931VII VDSL2 και παίζει πολύ καλά. Δηλαδή έχω κατεβάσει και με 5.3MB από torrent κιόλας (γενικά κλειδώνω στα 48000-49000), καμία αποσύνδεση κτλ, απλά θα ήθελα να είχε λίγο καλύτερη εμβέλεια, γιατί προχθές που αγόρασα ένα PS4 ίσα ίσα που βλέπει το δίκτυο. Βέβαια δεν είναι πρόβλημα του μόντεμ, αλλά της μαλακ… Sony που δεν έχει βάλει πιο δυνατή κεραία σε αυτό, γιατί το XBOX ONE, Smart TV και HTPC που έχω στο σαλόνι μου πιάνουν μια χαρά. Οπότε λόγο ότι δεν παίρνει δυστυχώς κάποια αποσπώμενη κεραία το ZTE, είδα δυο VDSL μόντεμ, τα οποία βεβαία έχουν τεράστια διαφορά τιμής και θα ήθελα γνώμες για το αν αξίζουν 1. Το ένα είναι το ASUS DSL-AC68U, δυστυχώς στα 200€, αλλά με πάρα πολλά καλούδια πάνω, πολύ ποιοτικό όπως φαίνεται http://www.asus.com/Networking/DSLAC68U 2. TP-LINK' TD-W9980 στα 100€ http://www.tp-link.com/lk/products/details/?categoryid=3788&model=TD-W9980 Οπότε ακούω γνώμες. Αξίζει κάτι τέτοιο να γίνει ή θα πετάξω τζάμπα τα λεφτά μου και θα έχω προβλήματα. Η άλλη λύση είναι βέβαια να πάρω ακόμη ένα powerline-homeplug και να τελειώνω, που δημιουργεί το εξής ερώτημα, μπορούν να παίξουν στο ίδιο ηλεκτρικό δίκτυο δυο διαφορετικού κατασκευαστή powerline-homeplug ή πρέπει να είναι του ιδίου? Ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 utp ή powerline ειναι η πιο φτηνη λυση.οχι οτι θεωρω το zte σωστο ρουτερ αλλα λεμε.το tp link value for money.τα draytek ακριβα και δινουν λιγα πραγματα.τα asus πολυ δυνατα αλλα δεν ξερω ποσο stable ειναι σαν vdsl modem.εχω δει παλιιο μοντελο.τοσο καινουριο δεν εχει πεσει στα χερια μου.μονο απο review αμα δεις κατι.επισης οτι σε ενα router οτι αλλαζει η κεραια και μπαινει μεγαλυτερη δεν σημαινει οτι θα παιξει καλυτερα.γιατι το θεμα δεν ειναι μονο αν το ρουτερ φτανει μεχρι το ps4 αλλα και το Ps4 αν φτανει μεχρι το ρουτερ που συγκεκριμενα λογικα εκει ειναι το προβλημα το δικο σου και απο την πλευρα του ps4 δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι.
defacer Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 πουλινε όμως λογικά δε θα έπρεπε η καλύτερη κεραία στο router να βελτιώνει και τη λήψη από το ps4?
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 πουλινε όμως λογικά δε θα έπρεπε η καλύτερη κεραία στο router να βελτιώνει και τη λήψη από το ps4? σιγουρα ενα αλλο ρουτερ ή μια αλλη omni μπορει να κανει τα πραγματα καλυτερα αλλα αμα ειναι να παρεις ενα 10-20% μπορει να μην ειναι αρκετο για αυτο που θες οποτε εκει το powerline ή το ethernet ειναι μια καλυτερη λυση. το ps4 μου θυμιζει το κινητο μου.xperia go.με το που φυγω 4-5 βηματα απο το ρουτερ ειτε με εσωτερικη κεραια ειτε με εξωτερικη εχω χασει μια παυλα πιθανοτατα λογω της μονωσης για την αδιαβροχοποιηση.και το να δωσει πχ 70-80 ευρω για ενα αλλο ρουτερ χωρις να το δοκιμασει μπορει να ειναι πεταμενα λεφτα.πχ με το κινητο που γραφω πιο πανω μεσα στο δωματιο χανω το σημα συχνα πυκνα.εχω δοκιμασει Technicoloor 784,thomson 784,cisco 527w,netgear router και σε ολα ακριβως το ιδιο θεμα ειτε ειχαν εξωτερικη ειτε εσωτερικη κεραια.το cisco φορουσε μεγαλυτερη κεραια απο το netgear/thomson αλλα μπα δεν καταφερα κατι παραπανω.
aesop Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Καλημέρα, έχω 50Mbit ΟΤΕ με το ZXDSL 931VII VDSL2 και παίζει πολύ καλά. Δηλαδή έχω κατεβάσει και με 5.3MB από torrent κιόλας (γενικά κλειδώνω στα 48000-49000), καμία αποσύνδεση κτλ, απλά θα ήθελα να είχε λίγο καλύτερη εμβέλεια, γιατί προχθές που αγόρασα ένα PS4 ίσα ίσα που βλέπει το δίκτυο. Βέβαια δεν είναι πρόβλημα του μόντεμ, αλλά της μαλακ… Sony που δεν έχει βάλει πιο δυνατή κεραία σε αυτό, γιατί το XBOX ONE, Smart TV και HTPC που έχω στο σαλόνι μου πιάνουν μια χαρά. Οπότε λόγο ότι δεν παίρνει δυστυχώς κάποια αποσπώμενη κεραία το ZTE, είδα δυο VDSL μόντεμ, τα οποία βεβαία έχουν τεράστια διαφορά τιμής και θα ήθελα γνώμες για το αν αξίζουν 1. Το ένα είναι το ASUS DSL-AC68U, δυστυχώς στα 200€, αλλά με πάρα πολλά καλούδια πάνω, πολύ ποιοτικό όπως φαίνεται http://www.asus.com/Networking/DSLAC68U 2. TP-LINK' TD-W9980 στα 100€ http://www.tp-link.com/lk/products/details/?categoryid=3788&model=TD-W9980 Οπότε ακούω γνώμες. Αξίζει κάτι τέτοιο να γίνει ή θα πετάξω τζάμπα τα λεφτά μου και θα έχω προβλήματα. Η άλλη λύση είναι βέβαια να πάρω ακόμη ένα powerline-homeplug και να τελειώνω, που δημιουργεί το εξής ερώτημα, μπορούν να παίξουν στο ίδιο ηλεκτρικό δίκτυο δυο διαφορετικού κατασκευαστή powerline-homeplug ή πρέπει να είναι του ιδίου? Ευχαριστώ Στο Νetwork-WLAN-Transmitting Power ειναι η τιμη στο 100% ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα