Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σπουδαία προσωπικότητα ο Gates... Περισσότερο τον σέβομαι για την προσφορά του με τεράστια ποσά σε φιλανθρωπικό stuff, παρά για το κομπιουτεριλίκι. Κι άλλοι είναι λεφτάδες, αλλά αυτά που κάνει με τις φιλανθρωπίες τον έχουν ανεβάσει ψηλά στην υπόληψή μου...

Μην διαβάζω τέτοια γιατί συγκινούμε, τόσα παιδάκια θα δούλεψαν μεροκάματο σε κακές συνθήκες εργασίας για να έχει λεφτά να χαρίζει στους φτωχούς. Δισεκατομμυριούχος και φιλάνθρωπος δεν υπάρχει για εμένα, όποιος διαφωνεί γνώμη του και γνώμη μου.

• Like 4
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Επέτειος για μία εταιρεία που σημάδεψε όσο λίγες την σημερινή αγορά των υπολογιστών. 

Εμπρός και στα επόμενα 40! :)

Δημοσ.

ίδρυσαν την εταιρεία Microsoft με στόχο να φέρουν τους υπολογιστές σε κάθε σπίτι

πήρε φασόν από IBM και αγόρασε από μια άλλη εταιρία το πρώτο λειτουργικό 

αυτό που μετά από χρόνια κάθε μεσάζων που αγόρασε μια καλή ιδέα και οικονόμησε θεωρείται πρωτοπόρος πολύ μου τη δίνει

http://en.wikipedia.org/wiki/MS-DOS

MS-DOS resulted from a request in 1981 by IBM for an operating system to use in its IBM PC range of personal computers. Microsoft quickly bought the rights to86-DOS from Seattle Computer Products,[7] and began work on modifying it to meet IBM's specification

• Like 2
Δημοσ.

Μην διαβάζω τέτοια γιατί συγκινούμε, τόσα παιδάκια θα δούλεψαν μεροκάματο σε κακές συνθήκες εργασίας για να έχει λεφτά να χαρίζει στους φτωχούς. Δισεκατομμυριούχος και φιλάνθρωπος δεν υπάρχει για εμένα, όποιος διαφωνεί γνώμη του και γνώμη μου.

Τόσα καταλαβαίνεις, τόσα λες.

• Like 6
Δημοσ.

Μπράβο στη Microsoft! Και εις ανώτερα.

Η εταιρεία αυτή μεγάλωσε γενιές και γενιές και έμπασε πολλούς από εμάς στον κόσμο τον υπολογιστών.

Μαγκιά τους που είναι πρώτη δύναμη!

• Like 2
Δημοσ.
and began work on modifying it to meet IBM's specification

Αυτό φυσικά does not compute έτσι;

Άσε το ότι δεν έγινε απλά modify αλλά υπήρξε και development κανονικό όπως για το upper memory (που όλοι οι *nix κράζουν εν χορό) χεχεχε

• Like 1
Δημοσ.

Τη microsoft και τον συνιδρυτή της πολλοί εξ ημών έχουν καταβρίσει τα τελευταία είκοσι έτη. Όσο τους έχουμε απεμπολήσει εταιρία και λειτουργικό, αλλο τόσο και περισσότερο καθημερινά εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας για την ύπαρξη τους. Ο σημερινός μας κόσμος χωρίς microsoft μπορεί να μη ήταν καλύτερος, χωρίς κάτι άλλους με φρουτάκια σίγουρα θα ήταν...

• Like 1
Δημοσ.

καλά ρε σεις, από όλους εσάς που έχει πει μπράβο στην Microsoft έχετε ιδέα πως έφτασε εδώ που έφτασε? για ρίξτε μία ματιά (πφφφφφ.... καλά τώρα τι μας λέει ο μλκς) για να μάθετε πού στηρίζονται τα windows και από πού είχανε κλέψει ένα κάρο ιδέες και τα λέμε!

Δημοσ.

περισσοτερο για συγκροτημα του στυλ beatles λεσια μοιαζουν παρα κομπιουτεραδων :P

Φίλε μου εκείνη την εποχή ήταν πρωτοπόροι, καινοτόμοι με όραμα και ανοιχτό μυαλό. Μετά ήρθε το χρήμα, κλείδωσε ο κώδικας και μαζί με αυτόν η πραγματική καινοτομία και το μυαλό τους.

Δημοσ.

καλά ρε σεις, από όλους εσάς που έχει πει μπράβο στην Microsoft έχετε ιδέα πως έφτασε εδώ που έφτασε? για ρίξτε μία ματιά (πφφφφφ.... καλά τώρα τι μας λέει ο μλκς) για να μάθετε πού στηρίζονται τα windows και από πού είχανε κλέψει ένα κάρο ιδέες και τα λέμε!

Εφόσον αγοράστηκαν οι πατέντες δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό.

Δημοσ.

δεν υπαρχει παρθενογενηση ,ολοι απο καπου εκλεψαν ,ακομα και η τεραστια κατα πολλους apple δανειστηκε στοιχεια απο αλλους για δικα της....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...