chivious Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Παιδια εχω μια σχεδον νεα τηλεοραση την LG 47LB56 LED TVκαι στο PC μου καρτα γραφικων AMD RADEON HD 5450 1GBμεχρι τωρα δεν ειχαν κανενα θεμα μιας και δεν παιζω παιχνιδια στο PC ουτε ειχα καποιο παραπονο.προεκυψε οτι οταν κανω Scrolling με το ποντικι σε μια σελιδα η ακομα στο FB μου κανει κατι γραμμουλες τρεμοπαιγματος. οταν κατεβαινω τις σελιδες με scrolling .οταν δεν κανω scrolling δεν εχει θεμα.ουτε στα βιντεο εχει καποιο θεμα. εχω την εγγενη αναλυση βαλει και δεν βρηκα κατι στις ρυθμισεις που να το διορθωσει. καμια βοηθεια ρε μαγκες?
Ailuros Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δεν είναι απαραίτητα σχετικό με την κάρτα γραφικών ή και την οθόνη. Ποιό τρωκτικό έχεις;
TheELF Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Αφού συμβαίνει μόνο στο scrolling μπορεί να είναι πρόβλημα interlaced δες δηλαδή μπας και έγινε κάτι και μπήκε η tv σου σε ρύθμιση 1080i αντί για p
chivious Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 δεν ειναι ακριβως τρεμοπαιγμα .απλα οταν κανω scrolling σαν να κανει ελαφρα νερακια στην γρηγορη αλλαγη εικονων.καπως ετσι.τι ειναι το τρωκτικο? δεν εχει τετοια ρυθμιση στην τηλεοραση ωστε να βαλω 1080i και οχι p. στην αναλυση οθονης στην καρτα γραφικων εβαλα την προτεινομενη 1920χ1080. εκει την ειχα και πρωτα και δεν μου εκανε αυτα τα κολπα.
TheELF Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 τι ειναι το τρωκτικο? Η κατηγορία θηλαστικού στην οποία ανήκουν τα ποντίκια. 1
chivious Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 καλα αυτο το ξερω βρε. εννοω τι σχεση εχει το ποντικι?ολο τον καιρο το ιδιο mouse ειχα.
TheELF Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Κάποιες φορές, ανάλογα με το πόσες φορές δίνει σήμα το ποντίκι στον Η/Υ,μπορούν να εμφανίζονται διάφορα τέτοια παράξενα φαινόμενα.
chivious Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 δεν ειναι απο το ποντικι. το απενργοποιησα και χρησιμοποιησα το πληκτρολογιο για scrolling και το ξανακανει. λυση ευρεθει. απλα ηθελε στην εξατομικευση να αλλαξω το windows basic σε καποιο αλλο θεμα του aero.ευχαριστω οσους μπηκαν στο κοπο να απαντησουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα