alexisargos Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Καλημέρα, Προσπαθώ να κάνω αναπαραγωγή αρχείων ήχου (τραγούδια) και δέν... Ενώ τα μεταφέρω και τα βλέπω στον φάκελο "Μουσική", η συσκευή μου λέει οτι "δέν είναι δυνατή η αναπαραγωγή του αρχείου". Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ; Ευχαριστώ.
fouskmech Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 alexi_argos, για πες μας λίγο τι λέει το κινιτό... Σήμα? Οθόνη? Ταχύτητα? Μπαταρία? Θα κάνεις ένα μικρό review ως αληθινός χρήστης μιας και το σκέφτομαι σοβαρά μαζί με το huawei ascend mate 7 Ευχαριστώ !
alexisargos Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 τι αρχεια ειναι αυτα που βαζεις?Mp3? wma Σήμα? Οθόνη? Ταχύτητα? Μπαταρία? Θα κάνεις ένα μικρό review ως αληθινός χρήστης μιας και το σκέφτομαι σοβαρά μαζί με το huawei ascend mate 7 Το επέλεξα διότι χρειαζόμουν κι άλλη κάρτα sim από άλλη εταιρεία πέραν αυτής που συνεργάζομαι, διότι είχα πρόβλημα στις εκτός Άργους μετακινήσεις μου. Νομίζω οτι η σύγκριση με το LG G3 που είχα θα σας βοηθήσει. Το Lenovo τείνει περισσότερο προς tablet παρά για τηλέφωνο. Σήμα πολύ καλό, πολύ καλή οθόνη (6"), πιό γρήγορο από το G3, παρά το οτι έχουν ίδιο επεξεργαστή. Η μπαταρία δέν μ' έχει κρεμάσει, ιδίως τίς πρώτες ημέρες που του άλλαζα τα φώτα. Πιό βαρύ, πιό μεγάλο, καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Η κάμερα του G3 όμως στις λεπτομέρειες μου φάνηκε λίγο καλύτερη. Η μπροστινή κάμερα του Lenovo πολύ καλύτερη από του G3. Για καθημερινή χρήση με βόλευε καλύτερα το G3 το οποίο μου φαίνεται (υποκειμενική προσέγγιση) πιό φιλικό στο χρήστη, πιό απλό και φυσικά πιό ελαφρύ. Ίσως βέβαια να είναι και θέμα συνήθειας. Τέλος, η γκάμα των αξεσουάρ για το Lenovo... ανύπαρκτη. Ότι άλλο θέλετε στη διάθεσή σας.
alexisargos Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δοκιμασε τον vlc player... Κι όμως, δουλεύει. Ευχαριστώ πολύ. 1
fouskmech Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Κσλησπέρα Αλέξη. Επίτρεψέ μου τον ενικό. Είναι πιο φιλικός Βασικά σκέφτομαι το G3 που το έχει ο Γερμανός στα 280 τώρα, ή το Z2 Pro ή το Huawei Ascend Mate 7. Πρέπει να είναι πολύ καλά αυτά τα δύο 6''. Το G3 τι λέει από μπαταρία...?
alexisargos Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Βασικά σκέφτομαι το G3 που το έχει ο Γερμανός στα 280 τώρα, ή το Z2 Pro ή το Huawei Ascend Mate 7. Το G3 τι λέει από μπαταρία...? To Huawei θα το δώ/δουλέψω από αύριο. Σε λίγες ημέρες θα έχω άποψη. Το βλέπω θετικά πάντως... Για τη μπαταρία του G3, η προσέγγιση είναι υποκειμενική. Για παράδειγμα, εμένα μου κρατούσε δύο ημέρες άνετα.
fouskmech Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Βασικά έχω "σκαλώσει" με το Huawei Ascend Mate 7. Έχω δει ελληνικά reviews στο youtube. Ερώτηση: Αν έχω ένα αρχείο excel από mac, το ανεβάσω στο dropbox, όταν το κατεβάσω στο android μου, θα ανοίγει κανονικά? Υπάρχει εφαρμογή excel για androids? Μου είπαν ότι υπάρχει εφαρμογή open office για androids. Ισχύει? Θα ανοίγει excel αρχείο φτιαγμένο σε mac???
alexisargos Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Ανοίγουν τα αρχεία. Κάντε μία δοκιμή αρχικά από το mail.
fouskmech Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Αλέξη καλημέρα. Λόγω του ότι έμαι μεταξύ των 2 (Lenovo vibe z2 pro και Huawei ascend mate 7) θα περιμένω και τις εντυπώσεις σου από το Huawei. ϊσως περιμένω και λίγο διάστημα, γιατί το Lenovo είναι ακόμα ακριβό (αν και με 3 GB RAM, δίκαρτο, 32 GB. Πρέπει να συγκριθεί με το πιο ακριβό Huawei). Σε ευχαριστώ !
alexisargos Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Λίγο υπομονή για τις εντυπώσεις μου και ίσως να είναι και το δικό μου διαθέσιμο.
alexisargos Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Λόγω του ότι έμαι μεταξύ των 2 (Lenovo vibe z2 pro και Huawei ascend mate 7) θα περιμένω και τις εντυπώσεις σου από το Huawei. Eδώ και μία εβδομάδα έχω στα χέρια μου το Huawei. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είναι πιό κοντά στις συνήθειές μου (πιό κινητό από tablet). Εξίσου γρήγορο με το Lenovo αν και μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση οτι στην περιήγηση στο διαδίκτυο υπερέχει ελαφρώς το Lenovo. Καλύτερη οθόνη και κάμερα το Huawei παρά τα λιγότερα mpixels. Πιό ελαφρύ από το Lenovo και πιό όμορφο (υποκειμενικά πάντα το περί ομορφιάς). Σημαντική διαφορά είναι οι δύο υποδοχές για τις κάρτες sim. Η μία micro και η άλλη nano, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να δουλεύει η συσκευή είτε με δύο sim, είτε με μία sim και μία κάρτα μνήμης. Γενικώς, όχι μόνο δέν μετάνιωσα για την αλλαγή, αλλά το ευχαριστήθηκα κιόλας. Εντύπωση μου έχει κάνει δε, η ποιότητα κατασκευής γενικότερα. Πρώτη φορά Huawei, και διαπιστώνω οτι οι πληροφορίες που έρχονται για την εταιρεία δέν είναι τυχαίες. Χριστός Ανέστη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα