Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο τίτλος είναι η πρώτη ειδοποίηση που μου εμφανίζει όταν ανοίγει ο υπολογιστής μετά ότι το Windows defender δεν λειτουργεί. Όλα ξεκίνησαν καθώς πάτησα συο google core temp και κατέβασα το πρώτο που βγάζει. Ε μαζί με το core temp μου ήρθε και ένα "δωράκι". Πάω στα προγράμματα και δυνατότητες το κάνω απεγκατάσταση και μετά τρέχω το adwcleaner βρήκε και αυτό κάτι και τα έσβησα. Μετά πάω να τρέξω το core temp και μου γράφει ότι είναι κατεστραμένο. Πάω να τρέξω το hwmonitor, χαλασμένο και αυτό... ( αυτό έτρεχε μια χαρά ένα μήνα τώρα). Κάνω απεγκατάσταση και τα δύο για να τα ξανακατεβάσω και μόλις ανοίγω το Chrome η σύνδεση με το Internet είχε χαθεί. Κάνω restart και εκεί που χρειαζόταν 5 δευτερόλεπτα για να ανοίξει τώρα κάνει πάνω από δύο λεπτά και συνεχίζει να μην έχει σύνδεση στο ίντερνετ. Από antivirus έχω το Essential της Microsoft. Το σύστημα είναι της υπογραφής μου. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να παίζει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασε να κανεις ενα repair με το cd των windows πολλές φορές λύνει τετοια προβλήματα

Δεν έχω κάποιο CD

Δοκίμασε sfc /scannow να δεις αν θα διορθώσει κάτι.

Μόλις το έκανα, μου έβγαλε το μήνυμα ότι βρήκε και επιδιόρθωσε τα σφάλματα. Έκανα restart το PC και πάλι τα ίδια.

Επεξ/σία από frozex
Δημοσ.

Σε αγάπησα... έστρωσε αλλά έχει παιχτεί κάτι πολύ παράξενο. Η επαναφορά είχε την ημερομηνία για πριν από δύο μέρες, εγώ το core temp το κατέβασα χθες. Μετά το πρόβλημα που εμφανίστηκε έκανα απεγκατάσταση και το core temp και το hwmonitor, τώρα μετά την επαναφορά υπάρχουν και τα δύο στον υπολογιστή μου και λειτουργούν κανονικά. Είναι όλα κομπλέ ή κάτι που πρέπει να ψάξω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...