frozex Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Ο τίτλος είναι η πρώτη ειδοποίηση που μου εμφανίζει όταν ανοίγει ο υπολογιστής μετά ότι το Windows defender δεν λειτουργεί. Όλα ξεκίνησαν καθώς πάτησα συο google core temp και κατέβασα το πρώτο που βγάζει. Ε μαζί με το core temp μου ήρθε και ένα "δωράκι". Πάω στα προγράμματα και δυνατότητες το κάνω απεγκατάσταση και μετά τρέχω το adwcleaner βρήκε και αυτό κάτι και τα έσβησα. Μετά πάω να τρέξω το core temp και μου γράφει ότι είναι κατεστραμένο. Πάω να τρέξω το hwmonitor, χαλασμένο και αυτό... ( αυτό έτρεχε μια χαρά ένα μήνα τώρα). Κάνω απεγκατάσταση και τα δύο για να τα ξανακατεβάσω και μόλις ανοίγω το Chrome η σύνδεση με το Internet είχε χαθεί. Κάνω restart και εκεί που χρειαζόταν 5 δευτερόλεπτα για να ανοίξει τώρα κάνει πάνω από δύο λεπτά και συνεχίζει να μην έχει σύνδεση στο ίντερνετ. Από antivirus έχω το Essential της Microsoft. Το σύστημα είναι της υπογραφής μου. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να παίζει;
SPANK Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δοκίμασε να κανεις ενα repair με το cd των windows πολλές φορές λύνει τετοια προβλήματα
CMD Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δοκίμασε sfc /scannow να δεις αν θα διορθώσει κάτι.
frozex Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε να κανεις ενα repair με το cd των windows πολλές φορές λύνει τετοια προβλήματαΔεν έχω κάποιο CDΔοκίμασε sfc /scannow να δεις αν θα διορθώσει κάτι. Μόλις το έκανα, μου έβγαλε το μήνυμα ότι βρήκε και επιδιόρθωσε τα σφάλματα. Έκανα restart το PC και πάλι τα ίδια. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2015 από frozex
sargio01 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Επαναφορά συστήματος σε σημείο πρίν πατήσεις το google core temp δοκίμασες; 1
frozex Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Σε αγάπησα... έστρωσε αλλά έχει παιχτεί κάτι πολύ παράξενο. Η επαναφορά είχε την ημερομηνία για πριν από δύο μέρες, εγώ το core temp το κατέβασα χθες. Μετά το πρόβλημα που εμφανίστηκε έκανα απεγκατάσταση και το core temp και το hwmonitor, τώρα μετά την επαναφορά υπάρχουν και τα δύο στον υπολογιστή μου και λειτουργούν κανονικά. Είναι όλα κομπλέ ή κάτι που πρέπει να ψάξω;
sargio01 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μια χαρά. Τώρα για το παράδοξο... τρέχα γύρευε!! Δεν έχω ιδέα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα