Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα.Μετά απο 8 χρόνια και βάλε, μετά από αρκετές ερωτήσεις εδώ μέσα τελευταία :) ήρθε η ώρα να στήσω έναν πύργο με βασικό σκοπό να του περάσω hackintosh και να τον έχω για παραγωγή μουσικής και μόνο.Ούτε ιντερνετ, ούτε παιχνίδια, ούτε κάποια άλλη χρήση παρα μόνο αυτό που προανέφερα.

Budget για καλό mac δεν υπάρχει
Budget για κάτι super ουαου επίσης δεν υπάρχει :P
Οπότε θα προσπαθήσω με τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω να πάρω ότι καλύτερο γίνεται.
Οθόνη,πληκτρολόγιο,ποντίκι,κάρτα ήχου,ηχεία/monitors υπάρχουν.
Επίσης υπάρχουν και 3 σκληροί δίσκοι hdd 500gb ο καθένας.
Θέλω μια μικρή βοήθεια για την επιλογή της σύνθεσης στην οποία κατέληξα με γνώμονα το budget και το γεγονός ότι θέλω να βάλω hackintosh, σίγουρα υπάρχει καλύτερο hardware εκεί έξω αυτή την εποχή.

Cpu: Intel i5 4460
(αν υπάρχει κάποιος άλλος intel με καλύτερα χαρακτηριστικά πάνω κάτω σε αυτα τα χρήματα είμαι όλος αυτιά)

Mobo: Είμαι ανάμεσα σε αυτές(όλες gigabyte)
(Καταρχάς atx η matx?Πέρα απ την επιλογή case υπάρχει κάποια άλλη διαφορα?2ον και συμαντικότερο H97 η Ζ97?

Ram: Crucial 1x8gb 1600mhz

Ssd: Η τον Samsung 850 evo 120gb η Sandisk ultra ii 120gb
(Παω σε 120gb για 2 λόγους, 1ον για τα χρήματα γιατι μετά πάω σε διπλάσια τιμή και 2ον, εκεί θα έχω το λειτουργικό(yosemite 10-15gb) και άλλα 50gb τα πολύ συγκεκριμένα προγράμματα που χρησιμοποιώ οπότε δεν θα χρειαστώ πάνω απο 70gb).Μετά αν πάω σε 250gb με βαριά καρδιά μπορώ να κοιτάξω τον crucial mx100 και δεν ξέρω αν αξίζει.

η αυτό

(σκέφτομαι αυτό γιατι είναι οικονομικό, μπορώ να ανέβω άλλα 20 ευρώ πάντως αν έχετε κάποια άλλη πρόταση)

Αυτά όσο αναφορά το Hardware.
Ας έρθουμε τώρα στο θέμα hackintosh
Εγώ δεν έχω mac ούτε κάποιον γνωστό για να μου κατεβάσει απ το appstore το λειτουργικό,
Οπότε ποια διαδικασία να ακολουθήσω?
Μπορώ να αγοράσω απ το appstore το mountain lion και μετά να κάνω αναβάθμιση σε yosemite(ελπιζω να μην είπα βλακεία) η θα πρέπει να έχω μια συσκευή της apple για κάτι τέτοιο?
Αλλιώς να βρω από "κάπου" B) στο ίντερνετ το λειτουργικό?
Με λίγα λόγια θέλω στο τέλος όλης της διαδικασίας να μπορώ να έχω κάνει update στην τελευταία έκδοση απ το appstore και να μην έχω κάτι "σπασμένο".
Τα λοιπά unibeast,bios settings,multibeast,optimizations κ.α έχω μια ιδέα πως γίνονται.

Αυτά, συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο :)
Δημοσ.

φίλε υπάρχει κατάληλο thread με χάκιντος στο mac os x forum μπορεις να ρωτησεις εκεί καλυτερα.

καλυτερα να πάρεις μια σύνθεση από tonymac μιας και έχει τρομερό community,

Δημοσ.

Καλησπέρα.Απο κει που λες έχει γίνει η επιλογή του hardware με 1 διαφορά που δεν νομίζω να επηρεάζει κάπου και αναφέρομαι στο tower.

Όσο για το hackintosh το γνωρίζω το τοπικ απλά είπα να ρωτήσω και εδώ μιας και άνοιξα το θέμα.

Δημοσ.

ο I5 4460 ειναι αρκετα value for money οποτε μεινε εκει.Επειδη δεν παιρνει OC πας για μητρικη Η97 και οχι Ζ97 (αυτη ειναι η διαφορα τους).

Τροφοδοτικο οποιο σε βολευει,αλλα δεν ξερω ποσα χρονια εγγυηση εχουν,μηπως να κοιταζες κανα coolermaster Που εχουν 5 χρονια?εκτος αν ισχυει το ιδιο και για τα παραπανω.

Κουτι προτινεται συνεχεια στις συνθεσεις αυτο http://www.skroutz.gr/s/4023143/CoolerMaster-Silencio-650-Pure.html?from=autocomplete&keyphrase=coolermaster+silencio+650+pureλογω προσφορας αλλα δεν το χει το vision.Ισως να μπορεις να το παραγγειλεις απο το Msystems?Αλλιως θα προτινα κατι τετοιο  http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=41061&cat=1&sub=0&pmanuf=0&sort=3&step=3

Δημοσ.

Αναρωτιόμουν για z97 γιατί είχα διαβάσει ότι έχει βελτιωμένο DPC Latency.Τα κουτιά ωραία φαίνονται.

Καμιά άλλη γνώμη για τα υπόλοιπα και το hackintosh?Κανείς?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...