Lead Poisoner Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 γεια ενω προσφατα ημουν στον οτε και κατεβαζα με 10Mbps αλλαξα παροχο σε forthnet για οικονομικους λογους και βλεπω οτι πλεον κατεβαζω με 7,5 Mbps. Υπαρχει τροπος να εχω λιγο πιο γρηγορη ταχυτητα οπως πριν μερικες μερες που ημουν στον οτε? Link Status Connected Modulation Type ADSL_2plus Actual Rate (Up/Down) 987/7642 kbps Attainable Rate (Up/Down) 988/8624 kbps Noise Margin (Up/Down) 7.8/8.3 dB Line Attenuation (Up/Down) 16/26.6 dB Output Power (Up/Down) 12.7/20.5 dBm Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved Interleave Depth (Up/Down) 8/64 Interleave Delay (Up/Down) 15.68/16.24 ms INP (Up/Down) 0.9/1.5 symbols LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM CRC Errors (Up/Down) 458752/31 Annex Type AnnexA
mafiozoskotsos Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Καλησπέρα. Για κάποιο λόγο σου έχουν ανεβασμένο το Noise Margin και από ότι βλέπω θεωρητικά έχεις περίπου 2 χιλιόμετρα απόσταση από το dslam, άρα δεν είναι φυσιολογικό να παίζεις τόσο χαμηλά, τώρα είτε εσύ έχεις το πρόβλημα είτε αυτή, πάρε τηλέφωνο τη forthnet και ζήτα να σου αλλάξουν profil. Ρούτερ άλλαξες η κράτησες αυτό που είχες και στον οτε;
Lead Poisoner Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Καλησπέρα. Για κάποιο λόγο σου έχουν ανεβασμένο το Noise Margin και από ότι βλέπω έχεις περίπου 2 χιλιόμετρα απόσταση από το dslam, άρα δεν είναι φυσιολογικό να παίζεις τόσο χαμηλά, τώρα είτε εσύ έχεις το πρόβλημα είτε αυτή, πάρε τηλέφωνο τη forthnet και ζήτα να σου αλλάξουν profil. Ρούτερ άλλαξες η κράτησες αυτό που είχες και στον οτε; Router αλλαξα κ εβαλα αυτο που μου εδωσαν απ τη φορθνετ το οποιο ειναι το ιδιο με του οτε..(zte)οταν λες να ζητησω απ τη φορθνετ να μου αλλαξει προφιλ τι ακριβως εννοεις γιατι ειμαι νουμπας στο θεμα kαι δεν θα ξερω τι να τους ζητησω
mafiozoskotsos Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Καταρχήν φίλτρα σε όλα τα τηλέφωνα έχεις; Μήπως έχεις συνδεδεμένο συναγερμό; Αν έχεις φίλτρα σε όλα τα τηλέφωνα και δεν έχεις συνδεδεμένο συναγερμό τότε παίρνεις τηλέφωνο τη forthnet και τους λες ότι κλειδώνεις πολύ χαμηλά και ότι θες να σου αλλάξουν προφίλ, ίσως να χρειαστεί και λίγο πρήξιμο...
dj_takis Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Η Forthnet από default δεν δίνει 6 snr; Ή αυτό γινόταν μόνο παλιά και έχουν αλλάξει τα πράγματα;
Lead Poisoner Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Σωστά 6 db δίνει τώρα ειχες δικαιο φιλε τους ειπα οτι μου εγραψες και μουαλλαξε η ταχυτητα πολυ γρηγορα σ ευχαριστω Link Status Connected Modulation Type ADSL_2plus Actual Rate (Up/Down) 1020/11248 kbps Attainable Rate (Up/Down) 1048/12608 kbps Noise Margin (Up/Down) 5.9/6.2 dB Line Attenuation (Up/Down) 15.9/26.7 dB Output Power (Up/Down) 12.7/19.7 dBm Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved Interleave Depth (Up/Down) 1/64 Interleave Delay (Up/Down) 1.13/11.13 ms INP (Up/Down) 0/0.8 symbols LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM CRC Errors (Up/Down) 65496/89 Annex Type AnnexA
chrisxkar Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 εγω ρε παιδια εχω καλο margin και attenuation κλειδωνει το modem στα 17κ και παρολα αυτα η ταχυτητα μου ειναι τραγικη-απαραδεκτη,ετσι και κατεβαζει καποιος εστω με 300kb ταχυτητα κολαει ακομα και το youtube μπορει να φταιει το μοντεμ που δινει η φορθνετ(επειδη ειναι γυρω στις 8 συσκευες συνδεδεμενες ταυτοχρονια,κανεις δεν κατεβαζει η βλεπει βιντεο παρα εγω) αλλα το προβλημα εχει ξεκινησει τα τελευταια χρονια και στο σπιτι και στο γραφειο.Φιλτρα κεντρικες μπριζες ειναι ολα κομπλε ολα αυτα τα αναφερω εχωντας σαν συγκρηση την συνδεση στην ιδια εταιρεια πριν απο περιπου 7 χρονια που το μοντεμ κλειδωνε στα 21070 ταχυτητα και κατεβαζα στριμαρα τα παντα στο αψε σβησε.ειχα μεν 1-2 dc την ημερα αλλα σιγα το πραμα (πηρα τηλεφωνο τους ειπα οτι εχω θεμα με την ταχυτητα πριν απο κανα μηνα κατι μου εκανε βελτιωθηκε η κατασταση για καμια εβδομαδα και παλι τα ιδια τωρα)
mafiozoskotsos Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Καλησπέρα. Πόσταρε τα στατιστικά της γραμμής σου.
chrisxkar Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Uptime: 1 day, 4:45:05 DSL Type: G.992.5 annex A Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.316 / 18.896 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 15.861 Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,5 / 0,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 7,5 / 20,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 16,5 / 6,5 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / IFTN Loss of Framing (Local/Remote): 83 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 16 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 28 / 0 FEC Errors (Up/Down): NA / 50.766 CRC Errors (Up/Down): NA / 510 HEC Errors (Up/Down): 0 / 471
mafiozoskotsos Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Σχετικά καλά είναι τα πράγματα με εξαίρεση το Output Power που λογικά κόλλησε μπες σε αυτή τη σελίδα και κατέβασε ένα αρχείο και δες τι ταχύτητα πιάνει; http://ftp.forthnet.gr/pub/SPEEDTEST/
chrisxkar Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 μεσο ορο υπολογιζω κοντα 760-790 ΚΒ/sec.Επειδη και εγω καλα τα βλεπω τα νουμερα λεω μηπως το μοντεμ δεν μπορει να υποστιριξει τοσα ατομα συνδεδεμενα και λαγκαρει λιγο
mafiozoskotsos Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Αν μπορείς δοκίμασε και άλλο ρούτερ με ποιο πρόγραμμα κατεβάζεις με το ενσωματωμένο του φυλλομετρητή;
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 αν ειναι 8 ατομα πανω το thomson δεν ειναι οτι καλυτρο.ειναι μεν σταθερο αλλα παραμενει ενα Low budget router χωρις τρελες cpu δυνατοτητες να το πω ετσι απλα.επισης οι δοκιμες με ethernet οχι με wireless.στo wireless μπορει να φταινε απο drivers μεχρι το καναλι και να μην πιανει τα max. off topic.εχω δοκιμασει αρκετα Thomson,technicolor αλλα οκ ως τωρα ολα τα τερματιιζω ακομα και wireless σχεδον.βεβαια wireless ειμαι κοντα στον ρουτερ.αν ημουν μακρια ναι θα ειχα θεμα σιγουρα λογω ποιοτητας σηματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα