Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια! Εχω Link.png Site: αυτο το laptop. Αυτην την στιγμη τρεχει Lubuntu 14.10 αλλα δεν μου πολυ αρεσει σαν λειτουργικο. Σκεφτομαι να του εγκαταστησω τα windows 7 x86  αλλα πολυ φοβαμαι οτι υπαρχει περιπτωση να μην τα συκωσει. Εσας ποια ειναι η γνωμη σας να μεινω με linux η να εγκαταστησω τα 7? θα δω καμια αλλαγη στην ταχυτητα η πιστευετε οτι ειναι πολυ βαρυ OS για το συστημα του? Ευχαριστω πολυ παιδια!

Δημοσ.

Καλύτερα να τον αφήσεις με το linux καθώς οπως ειπε ο φίλος λόγω την μνήμης μπορεί να μην πηγαίνει  και πολύ καλα με τα 7 , αν ομως θέλεις windows μπορείς να περάσεις τα xp που δεν θα έχεις πρόβλημα και να κρατήσεις και το linux εγω ετσι το εχω κάνει

Δημοσ.

Αν βάλεις έναν SD θα τρέχουν μια χαρά τα Windows 7 και φυσικά μόνο με 2GB.Έτσι όπως είναι τώρα μόνο με linux θα παίζει καλά!

Δημοσ.

Με τα xp δεν θα αντιμετωπίσω προβλήματα σε θέματα drivers και τέτοια; Γιατί πρέπει να κάτσω να τα βρώ από το ίντερνετ πράγμα που νομίζω ότι για τον συγκεκριμένο είναι λιγάκι αδύνατον καθώς όπως είπατε και εσείς είναι παλιός. Μήπως μπορείτε να προτείνετε καμία δυαρα ραμ; Επίσης αυτόν με xp τον είχα και απ ότι θυμάμαι είχε πολλά εγκατεστημένα προγράμματα όπου λογικά drivers θα ήταν. Επίσης και η μπαταρία έχει πρόβλημα καθώς αν τον βγάλεις από την πρίζα θα σβήσει απευθείας. Μήπως υπάρχει καμία άλλη διανομή λίνουξ ίσως λιγάκι ποιό ελαφριά. Ίσως τα mint.

Δημοσ.

Δεν θα έχεις πρόβλημα και οτι χρειαστείς θα το βρούμε εδω παρέα , αν υπάρχει ακομα το restore partion των xp μπορείς να κάνεις εγκατάσταση απο την αρχή απο αυτο το partition εκτος και αν εχεις κανει format και εχει σβηστεί

Δημοσ.

Το restore το εχω διαγραψει καθως εκανα format αλλα δεν ειναι αυτο το προβλημα τα εχω σε iso φλασακι τα xp το θεμα ειναι οτι πριν του κανω format για lubuntu ειχα τα XP και δεν ειμουν καθολου ευχαριστιμενος απο την αποδοση του και γι αυτο πηγα και στα linux και μαλιστα στο lubuntu.. σλεφτομαι πολυ αυτο που ειπε ο φιλος να βαλω δηλαδη 2gb ραμ μπας και τα τρεξει καλυτερα αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχω κανει ποτε αναβαθμηση ραμ σε λαπτοπ και ενω εχω δει και ξερω πως γινετε δεν ξερω ποια να προτιμησω για το συγκεκριμενο.. μηπως εχετε καμια στο νου σας? Στις αγγελιες αμα κοιταξω θα βρω λετε καμια οικονομικη λυση

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο βασικά ειναι netbook και ειναι λίγο περίεργο στην αλλαγή ram στο δικό μου για να βάλω την ram ξήλωσα ολη την motherboard και ηταν απο κάτω αλλα με προσοχή μπορείς να το κάνεις , πρέπει βασικά να δεις ακριβώς τι εχει τώρα τα specs για να πάρεις την κατάλληλη , χρειάζεσαι μια DDR2-667 και ναι ρίξε μια ματιά στις αγγελίες γιατι αν την πάρεις καινούργια θα ειναι λιγο ακριβή

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο βασικά ειναι netbook και ειναι λίγο περίεργο στην αλλαγή ram στο δικό μου για να βάλω την ram ξήλωσα ολη την motherboard και ηταν απο κάτω αλλα με προσοχή μπορείς να το κάνεις , πρέπει βασικά να δεις ακριβώς τι εχει τώρα τα specs για να πάρεις την κατάλληλη , χρειάζεσαι μια DDR2-667 και ναι ρίξε μια ματιά στις αγγελίες γιατι αν την πάρεις καινούργια θα ειναι λιγο ακριβή

Ναι καπως ετσι θα γινει θα το ψαξω και καλυτερα το θεμα και αν βρω και οικονομικη ραμ τοτε θα παω απ ευθειας στα 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...