Προς το περιεχόμενο

Κωδικοί σύνδεσης σε ote wifi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν μιλάς πάντα με τον ίδιο. Εξηγείς την πραγματικότητα και αφού επαληθεύσουν τα στοιχεία με τον πατέρα σου, επεμβαίνεις στην συνομιλία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τώρα αφού πήρα την πρώτη και έκανα τον πατέρα μου σκούρα τα πράγματα. Πρέπει να βρω άλλον τρόπο.

Εχω υπαρξει agent σε τηλεφωνικη εξυπηρετηση τραπεζας, που ειναι και πιο "σφιχτα" οσον αφορα την ασφαλεια των συνομιλιων...

Η αληθεια ειναι πως οταν καποιος μιλα με 10δες ανθρωπους καθε μερα (ή ακομα και 100αδες), απο καποιο σημειο και μετα καταλαβαινει μεσα στα λιγα πρωτα sec, αν η ηλικια και γενικα τα στοιχεια που βλεπει μπροστα του στο PC ταιριαζουν με τη φωνη και τον τροπο ομιλιας. Οποτε ειναι δυσκολο να τον κοροιδεψεις. Πρεπει να πεσεις σε καποιον νεο / σχετικα απειρο.

Παρολαυτα, οταν υπηρχε τετοιο θεμα με καποιον πολυ ηλικιωμενο, συστηναμε τον γιο π.χ, που ειχε καλεσει, να καλεσει μαζι με τον πατερα για να γινει η ταυτοποιηση και μετα η συνεννοηση μπορει να γινει με τον γιο. *

Οποτε νομιζω οτι θα σε εξυπηρετησουν εκτος αν ειναι τοσο αυστηροι που να μην εχουν τετοια πολιτικη.

* Στην σπανια περιπτωση που με επαιρνε καποιος και δεν ημουν σιγουρος για το με ποιον μιλαω, ελεγα "εχει πεσει το συστημα, καλεσετε αργοτερα", για να τον ξεφορτωθω και να πεσει σε αλλον agent... :P

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι.

Έχει ο πατέρας μου Double Play (πρόσφατα) και είπα να εκμεταλλευτώ τους κωδικούς για να πιάνω όπου πηγαίνω wififon αν μου τελειώνουν τα δεδομένα. Είχε default ενεργοποιημένο το wififon το router που του έδωσαν. Το username και το password είναι στη σελίδα του router στο PPP?

ok.Το username το βλέπω. Tο password πως θα το δω? 

Τους πήρα τηλ στον ΟΤΕ και λένε να πάρει ο ίδιος. Άντε να καταλάβει 80χρονών άνθρωπος να τους πάρει τηλ...Δεν μπορεί να βρει πουθενά τα χαρτιά με τους κωδικούς που του έδωσαν.

α.δεν ξερω αν και δυσκολο αν κατεβασεις το config του ρουτερ αν φαινεται το password.

β.μεσα απο το My.otenet.gr δες μηπως γινεται.

γ.με email αλλα πρεπει να ειναι το email που σου εχουν δωσει αυτοι.

δ.στειλε email και αν σου ζητησουν στοιχεια μπορεις να στειλεις σκαναρισμενη ταυτοτητα.

ε.με προγραμμα πχ asterie να κανεις Reveal το Password Πισω απο τα αστερακια

Αν κάποιος έχει κωδικούς και δεν τους χρησιμοποιεί pm me.

Οι κωδικοι για το fonspot ειναι οι ιδιοι για την συνδεση οποτε ο αλλος δυσκολα θα τους δωσει

Τελικά πήρα τηλ στο 13888 και μίλησε λίγο ο πατέρας μου και βγάλαμε άκρη. Η εμπειρία με το wififon απλά τραγική...

Στις 10 φορές κατάφερα να συνδεθώ μόνο 1!!!Συνέχεια μου έβγαζε error 302.

Νομίζω ότι ο κωδικός 302 αναφέρεται όταν δεν μπορείς να κάνεις login. Στην περίπτωση αυτή συνήθως έχουν ήδη συνδεθεί στο ασύρματο δίκτυο οι max 2 συσκευές που αφήνει.

Τελικά πήρα τηλ στο 13888 και μίλησε λίγο ο πατέρας μου και βγάλαμε άκρη. Η εμπειρία με το wififon απλά τραγική...

Στις 10 φορές κατάφερα να συνδεθώ μόνο 1!!!Συνέχεια μου έβγαζε error 302.

αν ειναι για max χρηστες θα πρεπε να αφηναν παραπανω και ας ειχαν μικροτερη ταχυτητα.

Νομίζω ότι ο κωδικός 302 αναφέρεται όταν δεν μπορείς να κάνεις login. Στην περίπτωση αυτή συνήθως έχουν ήδη συνδεθεί στο ασύρματο δίκτυο οι max 2 συσκευές που αφήνει.

αν πραγματι ειναι τα Max login δεν με παραξενευει.κλασσικα δανεικοι κωδικοι απο φιλους για να παιρνουν ιντερνετ απο αλλους.

• 1 χρόνο αργότερα...
  • 3 μήνες μετά...
  • 3 μήνες μετά...

έχει καταφέρει κανείς να χρησιμοποιήσει τους κωδικούς του ΟΤΕ στην εφαρμογή της FON για κινητά; https://wifiapp.fon.com/

θα βόλευε γιατί υποτίθεται ότι συνδέεται κατευθείαν χωρίς να βάζεις τους κωδικούς κάθε φορά. Αλλά δυστυχώς μου βγάζει άκυρους τους κωδικούς του ΟΤΕ

8 ώρες πριν, fotis1821 είπε

έχει καταφέρει κανείς να χρησιμοποιήσει τους κωδικούς του ΟΤΕ στην εφαρμογή της FON για κινητά; https://wifiapp.fon.com/

θα βόλευε γιατί υποτίθεται ότι συνδέεται κατευθείαν χωρίς να βάζεις τους κωδικούς κάθε φορά. Αλλά δυστυχώς μου βγάζει άκυρους τους κωδικούς του ΟΤΕ

Εσυ έχεις ενεργοποιήσει το fon σπιτι σου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Εσυ έχεις ενεργοποιήσει το fon σπιτι σου;

ναι βεβαια! εδω κ λιγες μερες ομως...ισως χρειαζεται καποιο διαστημα για να ανανεωθει η database της fon

αν κ μαλλον ισχυει αυτο που ειπε ο Mhlogiatros

Επεξ/σία από fotis1821

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...