Προς το περιεχόμενο

Κωδικοί σύνδεσης σε ote wifi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ωραια οποτε να μας πει τι απο αυτα εχει κανει ο φιλος μας πιο πανω για να δουμε γιατι δεν συνδεεται αλλιως  μιλαει με οτε υποχρεωτικα μηπως θυμαται λαθος τα στοιχεια αν και μπορει να τα δοκιμασει στα 2 site Πιο πανω που εγραψα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πριν λιγες μερες "εποιασα" ενα fon κοντα σε μενα και πηρα snapshot απ'την αρχικη σελιδα.

Απο κατω απο τα στοιχεια συνδεσης, εχει ενα λινκ "Ξεχασες το password σου".

Δεν ξερω που οδηγει (δεν σκεφτηκα να το πατησω) αλλα φανταζομαι ή θα πηγαινει σε καμια σελιδα με πληροφοριες ανακτησης ή σε καποια φορμα ανακτησης χωρις να χρειαστει να επικοινωνησει καποιος με τον ΟΤΕ...

MhYznG7.png?1

Εφόσον το ενεργοποιήσω θα πρέπει κάθε φορά να βάζω τα στοιχεία μου;
Η διαδικασία εισαγωγής username & password, θα γίνει μόνο την πρώτη φορά που θα συνδεθείς στο δωρεάν δίκτυο ΟΤΕ WiFi Fon από μία συγκεκριμένη συσκευή. Στη συνέχεια, η σύνδεση γίνεται αυτόματα, όπως με όλα τα WiFi δίκτυα που αποθηκεύουμε στις mobile συσκευές μας.

Ξέχασα το username & password, τι κάνω;
Μπες στο ote.gr, κάνε login στο My OTE (ενότητα My Internet) και δες το username σου ή άλλαξε το password. Εναλλακτικά, κάλεσε δωρεάν από σταθερό ΟΤΕ στο 13888 (επιλογή Τεχνική Υποστήριξη, Internet) και ζήτησε να σου αποσταλούν μέσω SMS το username και το νέο password.

• Like 1

Εφόσον το ενεργοποιήσω θα πρέπει κάθε φορά να βάζω τα στοιχεία μου;

Η διαδικασία εισαγωγής username & password, θα γίνει μόνο την πρώτη φορά που θα συνδεθείς στο δωρεάν δίκτυο ΟΤΕ WiFi Fon από μία συγκεκριμένη συσκευή. Στη συνέχεια, η σύνδεση γίνεται αυτόματα, όπως με όλα τα WiFi δίκτυα που αποθηκεύουμε στις mobile συσκευές μας.

μαλλον στον οτε εμπλεξαν το αποθηκευμενο δικτυο με τα αποθηκευμενα στοιχεια.

γιατι στην αρχη λεει για τα στοιχεια και μετα λεει η συνδεση γινεται αυτοματα οπως με ολα τα wifi δικτυα που αποθηκευουμε,αλλο η αποθηκευση του δικτυου αλλο των credential που καποιος μπορει να μην εχει βαλει να αποθηκευονται.

• 1 χρόνο αργότερα...

Παιδιά καλή η ιδέα του fon παγκοσμίως. Αλλά δεν με καλύπτει.. Φυσικά αγαπώ το wifi και το θέλω παντού και πάντα. Έχω κλέψει ίντερνετ από γείτονα σπαζοντας με απλό προγραμματακι το εργοστασιακο wep wap των router. Με backtrack δεν ασχολήθηκα. Επειδή όμως είμαι της φιλοσοφίας πάρε δώσε,έχω το wifi στο σπίτι μου πάντα ανοιχτό (ή αν το router δεν το επιτρέπει χωρίς κωδικό, αναφέρω τον κωδικό στο ssid: Password(www.openwireless.org)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Επειδή δε κατάλαβα στα fon μπαίνουμε με τους κωδικούς που μας δίνει αρχικά οταν κάνουμε σύνδεση ο οτε ή με αυτούς που γράφει πίσω το ρουτερ μας?

στο οτε wifi fon μπαίνεις με τα στοιχεία της σύνδεσης που σου έδωσε ο οτε με αυτά που συνδέεται το ρουτερ στο ιντερνετ ειναι π.χ 

[email protected] kai 12345678.

Επειδή δε κατάλαβα στα fon μπαίνουμε με τους κωδικούς που μας δίνει αρχικά οταν κάνουμε σύνδεση ο οτε ή με αυτούς που γράφει πίσω το ρουτερ μας?

αυτο που ειναι πισω στο ρουτερ ειναι για ναμπεις στο Interface του ρουτερ σου.τιποτα παραπανω.

Οπως και default ssid/password router

• 7 μήνες μετά...

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι.

Έχει ο πατέρας μου Double Play (πρόσφατα) και είπα να εκμεταλλευτώ τους κωδικούς για να πιάνω όπου πηγαίνω wififon αν μου τελειώνουν τα δεδομένα. Είχε default ενεργοποιημένο το wififon το router που του έδωσαν. Το username και το password είναι στη σελίδα του router στο PPP?

ok.Το username το βλέπω. Tο password πως θα το δω? 

Τους πήρα τηλ στον ΟΤΕ και λένε να πάρει ο ίδιος. Άντε να καταλάβει 80χρονών άνθρωπος να τους πάρει τηλ...Δεν μπορεί να βρει πουθενά τα χαρτιά με τους κωδικούς που του έδωσαν.

Παρε τηλεφωνο μαζι με τον πατερα σου και αφου κανει την επιβεβαιωση των στοιχειων ο υπαλληλος, να του πει ο πατερας σου να μιλησει με σενα, δε νομιζω να εχει αντιρρηση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...