Προς το περιεχόμενο

Κωδικοί σύνδεσης σε ote wifi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

επειδή μου χάλασε το modem και έχω μείνει κάποιες μέρες χωρίς ίντερνετ, μήπως έχει κανείς κωδικούς για το free wifi του οτε... μου ζητάει εμαιλ και πασσ

Ευχαριστώ. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Να ρωτήσω κάτι?

Με ποια στοιχεία μπαίνουμε? Δλδ με ποια user and pass μπαίνουμε?

Της αρχικής σύμβασης ή κάποια άλλα?

Το έχω ενεργοποιήσει αλλά δεν μπορώ να μπω με τίποτα με τα στοιχεία της σύμβασης.

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

α είναι οι ίδιοι; 

πού να το ξέρω 

ο κωδικος της συνδεσης ειναι ο ιδιος που ειναι για να μπεις στην συνδεση για να μπει στο account σου στο site του οτε για διαφορες αλλαγες και ο ιδιος για να μπεις στο free wifi του οτε.

οσο ξερω μπαινεις με τα στοιχεια της συνδεσης σου.

πχ [email protected] password mplpa mpla mpla

Ξαναπροσπάθησα και δεν μπορώ να μπώ να πάρω τλφ τον ΟΤΕ? Ο κωδικός είναι της σύμβασης ή αυτός που μπαίνεις στο online account του ΟΤΕ?

οσο ξερω ειναι τα στοιχεια της συνδεσης.στο My.otenet.gr αν και νομιζω μπορεις να μπεις σε αυτην την σελιδα και με καποιο συνθηματικο και κωδικο συνδρομητη τουλαχιστον για την ενεργοποιηση.εχω καιρο ναμπω τωρα τελευταια για να δω πως το εχουν .επισης με αυτα εμπαινες και στο cool4u.otenet.gr.για αλλαγη Password μπαινεις με τα στοιχεια Username/'password.για ενεργοποιηση  βλεπω οτι μπαινεις με κωδικο πελατη και συνθηματικο πελατη.

Ξαναπροσπάθησα και δεν μπορώ να μπώ να πάρω τλφ τον ΟΤΕ? Ο κωδικός είναι της σύμβασης ή αυτός που μπαίνεις στο online account του ΟΤΕ?

Για να μπεις σε ενα αλλο wifi δεν φτάνει να ξερεις τα στοιχεία της συνδεσης σου και να εχεις και εσυ ενεργοποιήσεις την υπηρεσία αλλα πρέπει να το εχει κανει και αυτός στου οποίου τον ρουτερ προσπαθείς να συνδεθείς και εννοείται να εχει σύνδεση οτε !!!

Πιθανότητες 1 στο 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000

ΚΑΛΑ ΤΟ ΡΟΥΤΕΡ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΙΑΞΕΙΣ???

ΠΑΝΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ !!!

Για να μπεις σε ενα αλλο wifi δεν φτάνει να ξερεις τα στοιχεία της συνδεσης σου και να εχεις και εσυ ενεργοποιήσεις την υπηρεσία αλλα πρέπει να το εχει κανει και αυτός στου οποίου τον ρουτερ προσπαθείς να συνδεθείς και εννοείται να εχει σύνδεση οτε !!!

Πιθανότητες 1 στο 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000

ΚΑΛΑ ΤΟ ΡΟΥΤΕΡ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΙΑΞΕΙΣ???

ΠΑΝΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ !!!

Δεν το έχω καταλάβει.... Εγώ έχω ote σύνδεση και το ρούτερ είναι του ΟΤΕ που είμαι στο σπίτι.Συγκεκριμένα έχω το ZTE όμως το VDSL γιατί έχω επίσης VDSL.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δεν το έχω καταλάβει.... Εγώ έχω ote σύνδεση και το ρούτερ είναι του ΟΤΕ που είμαι στο σπίτι.Συγκεκριμένα έχω το ZTE όμως το VDSL γιατί έχω επίσης VDSL.

τι δεν εχεις καταλαβει?τα ρουτερ του οτε εκμπεμπουν και δευτερο ssid για να συνδεθεις.απλα για να συνδεθεις  πρεπει να ξερεις το username/password της συνδεσης σου οσο ξερω οπως και ο αλλος να μην εχει απενεργοποιησει το wifi fon.μπορει αμα καποιος δεν το θελει να το απενεργοποιησει μεσα απο το site του οτε.το μονο που δεν ξερω αλλα μαλον ειναι αυτο που απαντησε ο Insomniak πιο πανω οτι αν εσυ το απενεργοποιησεις στο δικο σου ισως σαν αντιποινα να μην σε αφηνει να συνδεθεις ουτε εσυ σε αλλον.κοινως οτι πρεπει να δωσεις για να παρεις.δεν το ξερω αυτο οτι πει ο Nikkalithea

Θα πρέπει απαραίτητα και ο ίδιος να έχει ενεργό το δικό του WiFi Fon. Ειδάλλως δεν μπορεί να συνδεθεί σε άλλα ασύρματα δίκτυα.

Ποιες είναι οι υποχρεώσεις των μελών της WiFi κοινότητας; Για να έχεις τη δυνατότητα σύνδεσης σε άλλα WiFi σημεία, θα πρέπει το router  σου να παραμένει ανοιχτό, ώστε το μέρος του δικτύου που διατίθεται για αυτήν τη χρήση, να είναι προσβάσιμο από τους άλλους χρήστες της υπηρεσίας.
Αν το router  μου είναι κλειστό, μπορώ να συνδεθώ στα WiFi σημεία της κοινότητας;
Μετά από 30 συνεχόμενες ημέρες με κλειστό router ή κλειστό WiFi interface, χάνεις τη δυνατότητα να συνδέεσαι σε άλλα spots. Εφόσον, ξανασυνδέσεις/ξανανοίξεις το router σου, τότε αυτομάτως ανακτάς το δικαίωμα σύνδεσης στα spots. Όμως, για να συνεισφέρεις στην κοινότητα, προτείνουμε να αφήνεις το router σου πάντα ανοιχτό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...