Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%

Καλησπέρα παιδιά,έχω στην κατοχή μου ένα κινητό sony Z3  αγορασμένο στις 22/01/2015.Από την πρώτη μέρα που το πήρα το έχω σε γυαλί προστασίας και θήκη...

Σήμερα θέλησα να τραβήξω ένα video την ώρα που έβρεχε,βράχηκε λίγο η οθόνη και το σκούπισα,από εκείνη την ώρα άρχισε να μου κάνει νούμερα,στην αρχή άρχισε να τρεμοπαίζει και να μου εμφανίζει διάφορα χρώματα όπου να ναι(όπως η εικόνα),μετά από λίγο άρχισε να αναβοσβήνει,και τώρα άκρα του τάφου σιωπή...πατάω το κεντρικό κουμπί να ανάψει και το μονο που κάνει είναι η οθόνη από μαύρη να φωτίζει λίγο και να γίνεται γκρι...

Τι μπορώ να περιμένω από την Sony? Θα με καλύψει η εγγύηση?

και αν ναι,θα μου το αντικαταστήσουν? κανονικά ρε παιδιά για αδιάβροχο δεν το πλασάρουν?με λίγο 

νερό βροχής και πάπαλα???

Επεξ/σία από Fingerboy
Δημοσ.

Φιλε μου, στο επισημο site της Sony το περιγραφουν ως αδιαβροχο, οποτε δεν μπορει να μη σε καλυψει η εγγυηση, ειναι στα χαρακτηριστικα του κινητου να ειναι αδιαβροχο... (Ακομα θυμαμαι τη διαφημιση που σερβιραν γλυκο στο Sony Tablet και μετα το επλεναν μαζι με τα πιατα...)

Γνωμη μου ειναι να το πας κατευθειαν στην Sony με την αποδειξη αγορας και να ζητησεις αντικατασταση... οχι επισκευη, γιατι πρωτον ειναι καινουριο και δευτερον, μπορει να εχεις μετα προβληματα με την νεα οθονη, (εχω δει περιπτωση αλλης μαρκας που η και καλα original οθονη, που εβαλαν οταν εσπασε η μαμισια... απλα κατεστρεψε το κινητο αφου η ποιοτητα ηταν επιοικως απαραδεκτη).

Ελπιζω να πανε ολα καλα και να εχεις ενα καινουριο κινητο... οσων αφορα τα δεδομενασου , δες αν μπορει να τα τραβηξεις στο pc πριν το πας πισω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...