xteliox Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 ενταξει ρε παιδια, ωραια και χρησιμα και τα δυο (εγω χρησιμοποιω το camscanner) αλλα για σοβαρη δουλεια γραφειου δεν μπορουν να υπο καταστησουν windows προγραμματα καθως παντα ενα κειμενο απο ocr χρειαζεται απο λιγο εως και πολυ editing
deneb Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Έχει δοκιμάσει κανείς την απόδοση της εφαρμογής σε κείμενο με Ελληνικούς χαρακτήρες; αξίζει; ή το ocr τα βγάζει κινέζικα;
11demian111 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Σε windows phone πως ενεργοποιείται το ocr?
kxs14 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Eδω κ ενα χρόνο που την χρησιμοποιω στο Lumia 520 η εφαρμογή έιναι όλα ταλεφτα... ¨Οσοι λετε γιατι χρειάζεται κ γτ να μν το κανω από τον υπολογιστή, ένα θα σας πω, μέχρι να πατησετε το χερισας στο power button εχω τελειωσει την δουλειά μου, τα έχω στειλει και βγαίνω για καφε... Ελπίζω να σας κάλυψα στο γιατί... Η ευκολια του, ειδικα αν εισαι φοιτητης ή πρεπει να κρατησεις σημειώσεις με φωτό είναι απερίγραπτη 1
mourouzis2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Το καλύτερο πρόγραμμα αυτής της κατηγορίαςείναι το ΑΒΒΥΥ και είναι ελληνικό. Απλά μοναδικό! 1
hic_et_nunc Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Παιδια η υλοποίηση στο note 4 ειναι τελειως διαφορετική και προφανως πιο χρήσιμη απ οτι εαν το παρω εγω απ το playstore τωρα. Ουδεμία σχέση
21century Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Πολύ ενδιαφέρον και ψαχνω καιρό τέτοιες προτάσεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα