ServerStationF1 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Πρόκειται να πάρω ένα κινητό από έξω και ο πωλητής μου λέει πως το κινητό δεν υποστηρίζει Ελληνική γλώσσα υποστηρίζει Αγγλικά όμως και αυτό μου κάνει. Ερώτηση Μπορώ να βάλω Ελληνικό πληκτρολόγιο ο πωλητής μου λέει όχι είναι σωστό αφού έχει android 4.2 μέσω δεν μπορώ να έχω Ελληνικό πληκτρολόγιο ;
tsilitheo1 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Το μενου μπορεις να το "κανεις" λιγο ελληνικο με το morelocale2 ή με καποια αλλη παρομοια εφαρμογη. Οσο για πληκτρολογιο μπορεις να κατεβασεις το swiftkey ή το touchpal και με το addon τους για ελληνικα να εχεις ελληνικο πληκτρολογιο
.::NikoS::. Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Εντομεταξύ το android έχει ελληνικά από μόνο του, αλλά απορώ με μερικές εταιρίες που αφαιρούν γλώσσες από μέσα λες και θα το κάνουν πιο ελαφρύ έτσι... (let me guess, ειναι alcatel?) Αλλά ναι πληκτρολόγια βρίσκεις αρκετά στο play store.
ServerStationF1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Ok τότε θα το τσιμπήσω, Αυτό είναι το Phone: http://www.ebay.com/itm/4-inch-Duo-Dual-Sim-Jeep-Z6-Android-Smartphone-IP68-Waterproof-4GB-Multi-languge-/231427876908?pt=LH_DefaultDomain_186&hash=item35e22d282c
ServerStationF1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 1 ιδιο δεν δειχνει και ο ζερ;;λολ ζερ ; για πέτα κανένα link να δω
tsilitheo1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 www.zer.gr/show_1pro.asp?proid=2044 .Οριστε φιλε αλλα τιμη απαγορευτικη για τα σπεκς του..
ServerStationF1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 www.zer.gr/show_1pro.asp?proid=2044 .Οριστε φιλε αλλα τιμη απαγορευτικη για τα σπεκς του.. Συμφωνώ μαζί σου για την τιμή, πως τα 180 όντως είναι πολλά γιαυτό και θέλω να το τσιμπήσω από Κινέζο στα 95 ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα